Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău ! (35)
Raspunsuri - Pagina 29
krelia spune:
salutari fetiliiii!!

absent nemotivat...da'...serviciu asta ne umple tot timpul ... si asta ne face "fericiti" ![]()
georgi, pupi si eu...eh, cum sa va uit? Nah, asta-i buna!!
mersic frumos pt aprecieri
, ma bucur ca-ti placu povestioara
....se pare ca nu voi iesi din tematica..pt ca...la anul....sunt nasa 
...p'asta s-o fac si p'orma pot sa ma apuc de "gigel" sau..."gigica" ![]()
apropos de temperaturi...eu am o singura rugaminte...sa pastreze dom'le temperatura de dimineata cu aia de la pranz...ca m-am saturat sa se uite lumea chioras la mine, frate...ca io la 2 ziua, la pranz...sunt cu cizme in picioare
...pey daca-i frig cand ies din casa? io ce sa fac? 
haidi ca va pup, ma duc sa fac prospectziuni di peatza...ca-i musai...ardi buzili dupe o leptoaca ![]()

MIMOZA PUDICA... 
georgi75 spune:
Pup iu Kreliutz.
Baga si tu sandalele la plasa si la pranz te schimbi ![]()
Bey...canta Margineanu...M-a spart cu noua melodie cu Jana ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
krelia spune:
bey, sa stii ca nu zici rau!!
Cred ca voi fi de basme
...ca tb sa iau, in cazul asta si o camasutza mai subtire...ca acu's cu puloverash
...
oricum la mine e lege...cand e cald afara ma imbrac gros..si cand e frig, tremur ca piftia..de subtire ce-s imbracata!!
iar la 20 de grade..imi ingheatza nasul!
quote:
Originally posted by georgi75
Pup iu Kreliutz.
Baga si tu sandalele la plasa si la pranz te schimbi
Bey...canta Margineanu...M-a spart cu noua melodie cu Jana
MIMOZA PUDICA...
ana_maria222 spune:
Am trecut si eu sa va salut...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.
teodora35 spune:
georgi mi-am adus aminte,ti-ai recuperat sacoul pana la urma?sau ai ramas si fara sacou si fara genti![]()
familia mea de-ale croitoriei animalutze
doibebei spune:
buna sera fete frumoase!
mey dar vrenicute va-ti facut!!!!!!!!!!!! de cind a venit georgi sporovaiti de abia are omu' timp sa citeasca....e drept ca am si lipsit ceva....
ce zici georgi? ce grija am cum ma exprim....sa nu scap vreo olteneasca![]()
pupici la optimiste
Doina
georgi75 spune:
Pai nu v-am zis?Daaa...si fara ...si fara.Ca gentile nu le-am luat.Numa asa de ciuda ![]()
N-a fost sa fie al meu.![]()
May da' ce liniste e pe-aci...toata lumea ocupata...numai io dau tarcoale pe-aci.Nu-i bai.
Va asteeeept....
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
ana_maria222 spune:
Eu sunt suparata........si-a inchis contul o persoana draga mie de pe DC...si ma intreb...oare eu cat timp voi mai ramane???
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
ana_maria222 spune:
Neatza si de la mine....sau cum vreti sa-i ziceti...nu am dormit deloc...ma apasa problemele.......
As lua o pauza............macar pana diseara.........
mai vorbim........
Ajut-o pe Barbye
teodora35 spune:
Neata fetele va invit la o 

si la un 

pe care ar trebui sa il dea daneza asa ca las la alegere de care sa fie sucul.
Georgi esti tare ai mai fost macar pe acolo sa vezi daca a venit persoana cu gentile?
Ana nu mai fi suparata cine stie din ce motive si-a inchis acea persoana contul.Si de ce iti pui intrebarea cat vei mai ramane tu?tu vei sta aici cu noi nu te lasam sa pleci nicaieri,fi optimiista.
familia mea de-ale croitoriei animalutze