Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău ! (35)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

salutari fetiliiii!!

absent nemotivat...da'...serviciu asta ne umple tot timpul ... si asta ne face "fericiti"

georgi, pupi si eu...eh, cum sa va uit? Nah, asta-i buna!!
mersic frumos pt aprecieri , ma bucur ca-ti placu povestioara ....se pare ca nu voi iesi din tematica..pt ca...la anul....sunt nasa ...p'asta s-o fac si p'orma pot sa ma apuc de "gigel" sau..."gigica"

apropos de temperaturi...eu am o singura rugaminte...sa pastreze dom'le temperatura de dimineata cu aia de la pranz...ca m-am saturat sa se uite lumea chioras la mine, frate...ca io la 2 ziua, la pranz...sunt cu cizme in picioare ...pey daca-i frig cand ies din casa? io ce sa fac?

haidi ca va pup, ma duc sa fac prospectziuni di peatza...ca-i musai...ardi buzili dupe o leptoaca

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Pup iu Kreliutz.
Baga si tu sandalele la plasa si la pranz te schimbi
Bey...canta Margineanu...M-a spart cu noua melodie cu Jana

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bey, sa stii ca nu zici rau!!
Cred ca voi fi de basme ...ca tb sa iau, in cazul asta si o camasutza mai subtire...ca acu's cu puloverash ...

oricum la mine e lege...cand e cald afara ma imbrac gros..si cand e frig, tremur ca piftia..de subtire ce-s imbracata!!
iar la 20 de grade..imi ingheatza nasul!

quote:
Originally posted by georgi75

Pup iu Kreliutz.
Baga si tu sandalele la plasa si la pranz te schimbi
Bey...canta Margineanu...M-a spart cu noua melodie cu Jana

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Am trecut si eu sa va salut...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

georgi mi-am adus aminte,ti-ai recuperat sacoul pana la urma?sau ai ramas si fara sacou si fara genti

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

buna sera fete frumoase!

mey dar vrenicute va-ti facut!!!!!!!!!!!! de cind a venit georgi sporovaiti de abia are omu' timp sa citeasca....e drept ca am si lipsit ceva....

ce zici georgi? ce grija am cum ma exprim....sa nu scap vreo olteneasca

pupici la optimiste

Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Pai nu v-am zis?Daaa...si fara ...si fara.Ca gentile nu le-am luat.Numa asa de ciuda
N-a fost sa fie al meu.

May da' ce liniste e pe-aci...toata lumea ocupata...numai io dau tarcoale pe-aci.Nu-i bai.
Va asteeeept....

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Eu sunt suparata........si-a inchis contul o persoana draga mie de pe DC...si ma intreb...oare eu cat timp voi mai ramane???

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye

dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.

Mergi la inceput

Neatza si de la mine....sau cum vreti sa-i ziceti...nu am dormit deloc...ma apasa problemele.......

As lua o pauza............macar pana diseara.........

mai vorbim........

Ajut-o pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

Neata fetele va invit la o si la un pe care ar trebui sa il dea daneza asa ca las la alegere de care sa fie sucul.
Georgi esti tare ai mai fost macar pe acolo sa vezi daca a venit persoana cu gentile?
Ana nu mai fi suparata cine stie din ce motive si-a inchis acea persoana contul.Si de ce iti pui intrebarea cat vei mai ramane tu?tu vei sta aici cu noi nu te lasam sa pleci nicaieri,fi optimiista.

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput