Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău ! (35)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

am avut o zi criminala...... ....va povestesc mai tarziu!!!!!!!!!!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.

Mergi la inceput

georgi...sunt imuna asta seara.......am avut o zi....inceput frumos..plimbat herastrau....dat in trambuline, masinutze....mancat floricele cu caramel...plecat spre casa...intrat bou in masina...facut praf farul si indoit capota........mers iar spre casa cu nervi...facut PANA!!!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye

dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Gata sefa.La apel sunt.

Teo fasolica cu carnaciori am terminat-o ieri.Am fasole uscata noua, o bunatate.Si am mancat exact cum spui tu.Cu goosari.

Sa o si io pe Krelia ca am uitat aseara.Sa nu va suparati pe mine dar am ramas in urma cu stirile si acu sunteti asa multe la care vreau sa va zic cate ceva...Krelia am citit pe nerasuflate cum ti-ai descris nunta.Ai un stil....Ma bucur ca ai revenit printre noi , ca nu ne-ai uitat.

Si pe tine Trendulici te .Tu pe unde umbli fatoooo?

Addinelu am vazut ca intrebai fetele daca le-am aratat pozele de la nunta ta.Nu am facut-o pt ca nu stiam daca e voie.Le trimiti tu la fiecare.

Am vorbit cu Daneza acu' vreo 2 seri la telefon.M-a sunat ea ca io nesimtita tot uit.Se simte bine in concediu (normal, nu??) si zicea ca si vremea e super la ei.Ia ore de conducere beeey...Asa ca voi bucurestencele sa aveti grija ca o sa iasa pe traseu pe-acolo.Sa nu va calce.

In rest...toate-s vechi.Maine n-am ore.Stef pleaca la camin dimineatza si eu am smotru si cumparaturi in program
Hai pupi.Sunt prin zona ca am ceva de cautat dar vad ca voi trageti chiulul.

Aaaaa...era sa uit.Ana

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Imi pare rau Ana.
Mai dar ce se intampla cu mesajele tale?Eu am intrat adineauri si am citit, am raspuns si nu era nici o postare de-a ta.Acum am intrat iar ca am vazut ca ai raspuns si vad mesajele tale inaintea mesajului Lianei Ce naiba se intampla?Esti moderata, sau ce?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Mergi la inceput

Nu..a luat-o forumul razna de vreo saptamana...........nu mi se intampla numai mie.....sunt o gramada plangeri....

sa vedem unde ajunge mesajul asta1!

Ajut-o pe Barbye

Mergi la inceput

Asta a ajuns cu bine.
Fetele astea nu mai trec pe-aci...Ma duc si io la nani.
Noapte buna si pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata fetele va doresc o saptamana cat mai optimista va invit la o de dimineata ca mai tarziu nu am timp.
Georgi ce face maimu la gradi s-a obisnuit?nu ca nu i-ar fi placut ei o mai dai in leagan dimineata?
Ana imi pare rau de ce ai patit cu masina sper ca iti plateste reparatiile

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput

Neatza optimiste.
Am trimis maimutza la camin cu tati si mai stau putin si plec la platit facturi si cumparat una, alta.
Teo nu avem probleme la camin iar de leagane a uitat de atunci.Ala a fost un moft al ei in dimineatza aia .Educatoarele spun ca-i cuminte, papa si doarme fara probleme.Asa ca din punctul asta de vedere sunt linistita.
O saptamana faina sa aveti.(chiar mai, ati auzit ce temperaturi anunta astia?30-31 de grade (in octombrie?).De fapt nu ma mai mira nimic...

Mergi la inceput

Nimeeeeeni?
Scot ?

Mergi la inceput