Cluj rulz!-59

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Svety te inteleg perfect. Eu am patit la fel ca Dani acum 1 saptamana cand am mers in pivnita, cica sa imi aleg loc de facut pivnita ca nu avem. Cand dau sa intru inapoi in casa, aveam pe picioare pana la genunchi pureci de pisica (eu am crezut ca sunt furnici)...brrr. Si acum mi se face piele de gaina cand ma gandesc (pe picioarele goale). M-au si muscat cativa, dar am dat rapid cu Fenistil si a fost bine. Fenistilul merge si la copii.....brrrr

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

no ma ce liniste de-o vreme...

Mie mi-e dor de Oana si de Cristiana . Oana, de ce nu mai intri la noi? Hai te rog, zi-ne ce mai faci, ce fac copilasii si ce face Ana.

Cristiana stiu ca e in vacantza si pariez ca se distreaza de minune.

ma duc la
Roxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

SVETY- infioratoare faza cu puricii! Eu am patit sa gasesc in parul celor doi baieti doar un purice de caciula si am crezut ca fac icter mecanic, apoi tu... saraca de tine! Vezi ca la faza cu alergia nu e de glumit, crede-ma pe cuvant! Teste alergologice se fac la Pedi 3! Pe mine m-a sfatuit d-na dr. Muresan, o femeie de aur! Sa ne tii la curent! Oricum se fac ceva teste si la varste mici, macar afli daca are teren alergic!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata fetelor!

Ralucutza, multa bafta azi si sa vii sa ne dai vesti bune! Ti-am zis ca pe sora mea o cheama tot Raluca? Si o alintam Rolo...Serban ii spune Lolo sau Laluca . Te pupam!

Mariano, soro, dieta mea a fost un faaaasssss!!! Aseara m-o luat cu leshin, dupa ce am fost curajoasa si tare toata ziua. Toata ziua nici nu am simtit foamea, nici aseara nu-mi era tare foame, dar am fost slabita si era sa lesin, pe bune. Asa ca mi-am bagat picioarele in ea friptura de vita si am zis c-o fac azi, cu ceva garnitura si aseara am mancat branza si lapte ca numai puteam. Voi combina cumva Daneza asta si-mi fac o dieta speciala pentru mine, ca nu se poate altfel!

Simo, fata draga, ce mai faci, pe unde esti dse nu ne mai dai un semn????

Gagici, imediat ies afara! Am de mers la o prietena, dup acare merg la masaj si am planuri mari azi! Vreau sa ajung in Marasti, la Mobex sau ceva de genul asta, nu Mobexpert...e in sensul giratoriu, dar deasupra la Bancpost - agentia noua si frumoasa. Acolo cica fac mobila de bucatarie misto si-ti fac ei design-ul. Eu nu am inspiratie si am o bucatarie superciudata am nevoie de sfaturi.

mai viu,
Rox

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neatza!

Bafta Raluca, iti tinem pumnii.

Romana, as vrea sa-i fac ceva test ca intr-adevar alergia e nasoala rau...Auzi, tu nu le cunosti pe Codruta si Creola? Mi se pare ca stai pe langa Creola. Ea sta in blocul de langa parculet.

Noi iesim afara pana la 1. Mergem la nisip, ita-po (hinta-polinta) si topogan. Eu iar vin cu papucii plini de nisip.

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

SALUTARE FETELOR
Raluca iti tin pumnii cu seful
Mairana de ce ai renuntat la dieta, chiar daca ai slabit doar 2 kile e ceva.Hai nu te lasa.Eu care intotdeauna am zis ca esti superputernica si acum abanzoneziHai ca o saptamana mai trece cumva.
Roxana primele 2 zile e mai greu si dupa aceea te obisnuiesti, , chiar daca mai inlocuiesti cate ceva ce nu iti place, ca si eu asa fac, asa ca hai ca o sa reusesti
Va pup pe toate si va doresc o zi buna tuturor
A, am uitat sa va zic, mi-am adus masina acasa si isi tare incantata de ea.Acum mai urmeaza copii, daca tot avem masina familiara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu pe Romana nu o cunosc personal, dar o stiu de la odisee
Azi ne-am intalnit in parc cu Corina si Alex. In sfarsit ne-am cunoscut

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Sal. fac proba daca se modifica ora.
ps. nu...need help.

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by mariana tache

Fetelor, am luat bilete pt:
- Roxana
- Roxi
- Simona
- Raluca
- Stanca + Bogdan (a fost cu mine, Stanca, of course)
- eu
Biletul costa 20 ron.
Cine mai doreste poate sa-si cumpere (de la casa invatatorului) si vom sta tot impreuna ca nu-i cu loc.

Roxa sunt relativ bine. Santierul pare ca merge deocamdata. Mobila de bucatarie ma intereseaza si pe mine, sa-mi spui ce ai gasit.

Oana era bine saptamana trecuta cand am vorbit eu cu ea. Doar ingropata in munca si incercand sa tina intr-o balanta corecta serviciul si familia. Ii spun data viitoare ca e solicitata pe forum!

Acum stiri pe scurt:
1. Raluca bafta la discutiile cu seful!
2. ce bine de gagicile vecine si ce mare-i gradina forumului asta!
3. Mariana vesti proaste despre mine.
4. ieri mi-a facut figuri masina si a trebuit s-o abandonez in oras.
5. Smaranda a intrebat-o pe bunica-sa "crezi ca poti sa rezisti fara bautura?" cand dupa o lunga zi de curatenie prin casa s-a asezat femeia la o tigara pe terasa si si-a adus si un pahar cu oarece de baut la tigara.
6. nu mi-a placut weekendul asta.
7. mi-e asa de dor de prietenii mei de dinainte de a avea copii!!!
8. Svety nasol cu purecii, si eu sunt alergica!
9. Corina de ce nu mergeti la munte daca ti-am facut pofta?
10. Codruta cat ati platit pe mp de zugravit? cu ce vopsea lavabila?

Atat. Ma duc in lumea mea de proiecte de citit!! Spor in toate cele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Nu, nu le cunosc personal! Eu stau pe Cimpului! Poate ca ne vom intalni intr-o zi ca tare mi-ar placea!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput