Cluj rulz!-59
Raspunsuri - Pagina 24

ralucames spune:
Romana, lasa pe fiecare sa stea "ingramadit" dupa cum il duce mintea...
Felicitari printului pt. reusita de la gradi!! ce bine trebe sa te simti...
minunea vietii mele

romana_74 spune:
Asa-i cum zici Raluca!
Mersi ... tare bine ma simt, si vorba MARIANEI ... usurata! Am facut alegerea corecta, pana acum! Ce ma nemultumeste e ca dorm pe masute copiii care sunt peste numarul de paturi, adica unesc masutele si pun o saltea mare si are fiecare plapumioara lor. Dar poate e o idee preconceputa ca se cam bat copiii care sa doarma pe masa. Pe semne ca e deliciul lor dormitul pe mese! Fac prin rotatie ca ar vrea toti!!! No, in fine! important ii sa fie multumit copilu!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

roxana1974 spune:
bebelushelor! mai dormitzi? sau ati intrat in action?!
Je, sunt in dispozitie buna, desi am avut o saptamana crunta...saptamana viitoare sunt in concediu, iar de azi, sunt pusa pe fapte mari va dau ragaz pana pe la 3-4 sa ghiciti ce inseamna fapte mari
la mine azi...
Indiciu: D-na Tache, va rog sa stati jos, nu nu e vorba de chestia aia , oricum am un filing ca roxanicea sau Simona vor avea o banuiala corecta
Sa va zic, Serban a inceput sa vorbeasca mai mult. Ieri dimineata l-a auzit pe Victor care m-a intrebat: "ce faci frumoaso?" ... aseara, sa ne tavalim de ras, nu alta, a luat un clovn de jucarie si-l imbratisa si-l intreba "tze atzi umoasho?"
revin..sa vad daca ghiciti ... iar deseara mergem la un partyyyyyy!!! abia astept! voi dansa!
ma voi sparge in figuri nu alta!
pe curand,
R-b
No, vidiazni!

asi spune:
Figura Serabanica!
Roxa distractie placuta la petrecere!
PS.Ce frumos te alinta sotiorul
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

svety spune:
Neatza. Dani s-a trezit la 7 si habar n-am de ce. Asta e.
Ralu, piliuta vine de la pili-mili. I se mai spune si pipi-mic, populitzi - cel care populeaza acesta casa, circulitzi - ca circula non-stop, demolitzi. Ii place la nebunie Pussicats Dolls si imi mozoleste ecranul cat canta.
Dani cere papa si apa. Urla dupa tot "ada". mi se tranteste pe jos in dricul drumului daca nu-i convine ceva si nu stiu ce sa fac. Daca-l plesnesc, seara se repede la Mihai si urla "na-na" aratand spre mine. Mihai:"Ai batut copilu?" Ce sa fac mai fetelor? Nu se poate tranti asa pe strada
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

ralucames spune:
salutare!!
Roxana, esti mare figura!! ce-mi place...sa stii ca la nunta de azi, si eu voi face la fel!! abia astept destrabalarea, (doar ca-s toti sefii sotului la nunta... sper sa si pot)
iar Serbanica, un dulce si scump... asa ca vedeti ce va vede ca faceti (hihihi) Auzi, dar pe noi de ce ne tii in suspans?? si eu vreau sa gust deliciul faptelor tale mari!!
Distractie maxima deseara!!
V-am povestit vreodata cum a fost cand am nascut?? ei bine.... sambata(ultima zi de sarcina s-a dovedit a fi) am fost la o nunta in familie, am dansat ca nebuna, am mancat pe rupte (banuiam ca nu e indicat), am ras si m-am simtit suuperbine... asta pana pe la 8 jumate seara... ca apoi.... m-a apucat cu lene (asa simteam eu atunci)... si in cateva ceasuri am fost mamica Doamne ce frumos a fost... cred ca si de aia imi plac nuntile la nebunie (aseara eram obosita si apatica)...
Va pup pe toate, o zi frumoasa sa aveti!!
minunea vietii mele

romana_74 spune:
Sunt disperata... Matei ma terorizeaza sa ii pun pampers sa faca kk! Nu vrea sub nici o forma pe wc sau olita si imi cere pampares tot timpul. Am incercat sa nu ii pun cam 5 zile si nu a facut deloc. Apoi in a cincea zi i-am pus supozitor cu glicerina si nu a facut nici atunci. In a sasea zi i-am pus pampers si a facut o tona... spuneti-mi cum sa procedez! Nu as vrea sa il constip si nici nu mai vreau sa continui cu nebunia asta! Oricum el isi controleaza sfincterele si nu face deloc daca nu are pampers... tine asa in el!Of, of!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

ralucames spune:
quote:
Originally posted by svety
Daca-l plesnesc, seara se repede la Mihai si urla "na-na" aratand spre mine. Mihai:"Ai batut copilu?"Ce sa fac mai fetelor? Nu se poate tranti asa pe strada
Si Stefania ii arata lui Rares fundicu si i se plange de numa... treaba ei, ca mai nou face ce face si merita in fiecare dupa-masa cate 2 palmute.... Cu trantitul pe jos... o sa-i treaca, ia-l cu frumosu' si ai rabdare

Romana, eu i-as pune scutecul, ca tare mi-e groaza de constipari... si asa ii place sa stea pe olita cu ceasurile... intr-o seara ii era mai inafara o parte din pielea de la fundic... sa ma dau cu capul de pereti-nu alta... si asta din cauza ca s-a chinuit... deci, fa cum simti, dar sigur ii trece si perioada cu "eeppiii"-cum zicea Stefania.

Ce vremeee... receeeeee... si eu is cu rochia cu voal... fir-ar sa fie....

pa-pa
minunea vietii mele

roxana1974 spune:
Romana, nu prea ai solutii. Copilul nu e pregatit inca. Sunt multi copii care fac asa: spun cand vor pipi si fac la olitza sau la WC, dar kk, fac in scutec, fiindca si-au facut un reflex din a face in scutec. Asta e. Stiu 3 cazuri concrete, copii care nu mai poarta scutece, dar la kk, cer scutecul. Ai rabdare, fa cum zice el, dupa care incet incet se va dezobisnui. Poate dupa ce-l obisnuiesti sa faci asa, adica sa-i pui scutecul doar cand il cere la kk, il pacalesti odata ca nu ai si zici: hai repede sa facem in olitza sau la WC, dar asta dupa ce are confortul psihic ca oriunde ar fi tu il poti ajuta...
Raluca, iti doresc distractie placuta! Faine amintiri de la nastere
Bai, nu zic inca, nu e mare lucru, dar vreau sa vina Mariana, sa vad ce zice ea
Stanca, ma alinta dar si cand ma "dezalinta"...
pe curand.....
No, vidiazni!

baby-boom spune:
Am transformqtorul de la monitor ars, si acum ma chinui pe un laptop cu taste frantuzesti....e un chin, ca-s altfel literele....
....am vesti extraordinare, si vreau sa vi le impartasesc si voua: sunt in al 9-lea cer de fericire: am intrat la teatru, la locuri bugetate...am ajuns marti noapte din italia, examenul a fost miercuri si joi....a fost inuman de greu, sunt terminata, dar beata de fericire....e clasa condusa dz miriam cuibus...
...va pup si abia astept sa pove mai multeeee
poze cu noi