Cluj rulz!-59
Raspunsuri - Pagina 23

mariana tache spune:
Adriana, am sunat la nr cu pricina si mi-a raspuns o vita batrana cu care nu m-am putut intelege nici cum ; apoi am sunat la umf si mi-a raspuns o vitica
; si mor daca nu dau de omul asta saptamana viitoare!
Svety, aceeasi dorinta (de ploaie) am avut-o si eu ieri dupa masa; n-am avut noroc, asa ca am iesit cu copiii. Suntem duse... la iarna o sa ne dorim caldura! pt toata trupa (cam subtire in ultima vreme!)
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by mariana tache
Adriana, am sunat la nr cu pricina si mi-a raspuns o vita batrana cu care nu m-am putut intelege nici cum; apoi am sunat la umf si mi-a raspuns o vitica
; si mor daca nu dau de omul asta saptamana viitoare!
pt toata trupa (cam subtire in ultima vreme!)
Mariana,Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
"via batrana" care ti-a raspuns la telefon la pediatrie e secretara lui...si e cam cainele lui de paza. daca o iei cu "saru'mana" te poti intelege chiar bine cu ea...altfel...NU. azi are consultatii si la cabinetul lui privat. acolo tot "vita" e asistenta. nu am telefon de acolo doar adresa: str.Porumbeilor, nr.8...undeva in zona pietei abator
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

roxana1974 spune:
sunt ocupata...revin deseara sau maine dimineatza
Roxa-boxa
PS: Stanca, la gradi mai toti copiii sunt muciti, Razvi cum e?
No, vidiazni!

arleena spune:
mariana noi suntem bine,alex ma streseaza numai cu dintisorii care nu da domnu' sa-i iasa odata...sunt tot in criza de timp si de aia nu am mai zis nimic...uite acum astept sa vina sotu sa mergem pana la cumnatu-mio in aiud
maine ne intoarcem...si duminica plecam la baia mare la o nunta...suntem, tot pe drumuri
weekend placut tuturor
ahh, svety nu cred ca ne-am cunoscut....dar n-o intrat zilele-n sac de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

svety spune:
Da...ai dreptate Mariana. Iesitul afara e tot asa de musai ca trezitul de dimineatza. Foarte rar imi vine sa ies, dar ies in fiecare zi. E o obligatie pt. piliutza...Pot numara pe dejte cate zile nu am iesit.
Codruta, v-ati despachetat?
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

codruta_grg spune:
Buna seara!
Haideti pe pagina 1...
Eu merg la film, ca inca am in dotare socara
Noapte buna!
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi &
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

asi spune:
Chiar ca e super forumul asta.Zilele trecute ma intreba o tipa de laparoscopie si am descoperit ca am fost colege de liceu si chiar de banca.Ca sa nu mai zic de ce prietene faine mi-am facut aici
A propos de vreme urata.In curand vine vremea sa iesim mai rar afara si mi s-a facut dor de intalnirile de miercuri seara.Ei ce ziceti reluam "Intalnirea de miercuri la 6"
Roxana mucii lui Razvan s-au cam dus.Sper sa nu revina.El a racit dupa prima saptamana.
Si raceala mea e aproape gata ca am tratat-o temeinic cu coldrex si un siropel care contine propolis, catina, salcie si pin.
Oana ce mai face?
Simona distractie faina si La multi ani inainte!
Mariana au fost super cucuruzele.Maine dimineta ne vedem?
Abia astept sa-mi ajunga sotiorul acasa ca suntem singurei pana duminica.Am trimis teroristul la mama.Maine dimineata am program de cumparaturi ca sunt reduceri la Flo&Jo.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

ralucames spune:
Codruta, Corina, tare copios am cand v-am citit povestea!! Fain de voi!!
Stanca, ma bucur ca ti-ai revenit!! Faina si ideea re-intalnirilor !!
Svety, eu eram la Kauf, vinerea trecuta... eu am crezut ca esti cu doamna cu pricina (care nu gasea tastele la cantar), de aia nu te-am deranjat... Pe mine ma oboseste un magazin mare si nou, mai ales daca ma si grabesc... asa ca am fost keauna cand am terminat... Petrecerea a fost suuper, s-au distrat cei mici de numa, poti sa vezi si pozicile. Pupici lui Daniboy (piliuta
)-de unde vine porecla??!!??
Mariana, sambata asta prestezi?? Spor si munca usoara iti doresc!!(era sa zic "distractie")Copiii ce fac?? de ce nu ne mai zici multe despre ei?? (nu ai vreme-stiu eu)
Noi mergem la o nunta maine, kiar daca asa putin kef am... dar vorba aia-pofta vine mancand, iar Stefi va sta la parintii sotului, pt. ca mama mea lucreaza, tata e la spital, la maxilofaciala, etc... imi vine s-o iau de la capat cu alt concediu (dar inca nu de maternitate)... pe scurt, cam tot ce simt in momentul asta...
si
celorlalte gagici! Week-end placut va doresc!!
petrecerea piticilor
minunea vietii mele

romana_74 spune:
Am terminat si a doua saptamana de gradinita... deci am intrat in normal. Sunt tare multumita ca deja stie 2 cantecele si 2 poezii! Am aflat ca am un baiat tare cooperant dar ca sta la lectii intr-un colt si de acolo dirijeaza, ii corecteaza pe copii ca nu se zice no, ni si alte de astea... pita... hahaha! E mortal, rad educatoarele de el de mor! Asta e bine ca s-a acomodat si ii si place. Mancarea e super si in rest numai cuvinte de lauda!
Apropo, va spuneam mai inainte ca am postat un subiect la "gradinite, crese, bone" si va rugam sa intrati sa va dati cu parerea... ei bine, acum va zic sa stati blande, ca lumea de pe forum s-a aprins si cam prevad o paruiala... asa ma dezgusta stilul asta de numa, dar sunt oameni si oameni! Io una nu mai intru deloc acolo ca numa ma enervez!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)