La France (59)
Raspunsuri - Pagina 20
Chuny spune:
Veniti la mine acasa ca eu stau cuminte, promit ! :-)
Si mai vreau sa-i dau inapoi piatra la Mara !!! Ca sa pot naste si eu ca omul ! :-)
Explicatia : de la viitoarea nashica am primit o pietricica pt prevenirea nasterii premature. Acum nu mai am nevoie ...
Sibylle 38 +
Pozele mele Poze noi
Chuny spune:
Gata, au inceput si la noi sa apara mesajele aiurea .
Otilia, e baietzel ! Si e tare grasutz! Ma rog, asa mi-a zis medicul ... :-) Daca veniti la Nantes, sa treceti si pe la mine ! Invitatia e valabila pt toata lumea !!!
Sibylle 38 +
Pozele mele Poze noi
lorena_andreianu spune:
Sybille, intri in prelungiri?! Pai vad ca la semnatura tot la 38 de sapt. ai ramas... Gata valiza?!
Nastere usoara si sa ne anunti cand se produce evenimentu'.
GH bine ai venit printre noi! Nu cred ca e careva din Grenoble...
Pupici la toate!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
Chuny spune:
Lorena, termenul e pe 14 octombrie abea. Dar eu nu inteleg de ce nu se intampla nimic, daca mi-a spus gyné despre col ca e deja deschis. Cat era Ronan plecat mi-era frica sa nu nasc de stres ... acuma vad ca am contractii, dar nu ma dor ... mai e timp deci ... va pup !
Sibylle 38 +
Pozele mele Poze noi
andiaroro spune:
Sib -eu am stat cu colul deschis 2 saptamani, asa ca.......suntem cu ochii pe tine
ana si alexandre (17.02.2006)
oana cretu spune:
Eu mai mult de o luna, si tot a trebuit sa ma "ajute" sa se deschida de tot, ca prea nu mai nasteam. Bafta si asteptam vesti!
oana cretu spune:
Eu nu am vrut sa zic pana acum, ca sa nu te speri, dar m-a intaratat Ana. Oricum, sa sti ca ce am patit noi nu e valabil si pentru restul, mai ales pentru tine, stiu eu.
oana cretu spune:
Trec sa va pup si sa va zic ca am fost la asociatie si a zis doamna de acolo ca e o tampenie refuzul lor, ca e convinsa ca nu au studiat dosarul nostru, ca suntem un caz special, diferit de ceilalti cu refuzuri, pentru ca noi am facut cerere de acte nu in aceasta lege, si ei ne-au chemat la prefectura sa ne zica ca suntem in aceasta lege si sa ne grabim sa trimitem dosarul (adica sa ne punem capat la viata noastra aici singuri, cu mana noastra, caci nu intram in lege)...si noroc ca am pastrat acea convocare care imi este adresata mie (pe numele meu) si pe plic scrie numele la amandoi. A zis ca avem dovezi destule ca formam o celula familiala de cand suntem aici, dar ei nici macar nu s-au chinuit sa se uite. I-am dat copiile la tot dosarul si la convocarea aia si la refuz si doamna face recursul, si cand e gata dosarul ne cheama sa ni-l dea sa il punem la posta. O sa fie facut in numele lor, sa se vada ca suntem sustinuti de cineva, ca nu suntem ai nimanui. Sa vedem continuarea. A, si a zis sa stam linistiti ca nu ne expulzeaza ei pe noi ca stiu toti ca intram in comunitate peste 3 luni. Voila!
Chuny spune:
Oana, sunt super noutatile si sunt sigura ca nu v-au incurajat degeaba. E bine ca acum aveti in spate o asociatie.
Sibylle 38 +
Pozele mele Poze noi