Egipt - toamna 2006 !
Gata m-am decis plec in aceasta toamna Egipt ! Si daca tot m-am decis vreau sa stau si 2 saptamani ! Nu am mai vazut soare de vreo 4 ani de zile - si asta ar trebui sa fie vacanta vietii mele !
Eu m-am gandit la Hurghada -insa nu reusesc sa-mi aleg hotelul si nici agentia ( am mai multe oferte)!
Cine mai vine in Egipt in toamna asta ? Va astept sa ne sfatuim..
Cine a fost recent sau nu, va rog niste impresii de calatorie si daca se poate si agentia de la care ati luat beletul ca parerile sunt tare impartite ( in legatura cu agentiile) - ma si tem ca ma stresez aiurea ce hotel sa aleg si pana la urma tot in alte parte o sa ajung !
Multumesc frumos !
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
Raspunsuri
diana2004 spune:
Charlie , eu nu am fost decit in Cairo asa ca nu stiu ce sa-ti spun despre Hurgada .Vezi ca a fost de curind un subiect "Cairo " de unde poti afla imprasii despre Egipt .
Charlie spune:
Diana iti multumesc mult ! Am citit si eu subiectul despre Cairo din scoarta in scoarta mai ales ca naratoarea are un talent deosebit ! Ma intereseaza insa impresii recente vis a vis de calitatea hotelurilor din Hurghada !
Nu pot sa ma decid ce hotel sa aleg si trebuie sa fac asta curand !
Something ? Somebody ?
------------------------
Vali 64 spune:
Charlie - noi am fost in Hurghada in 17 noiembrie 2005. Vremea a fost foarte buna si am facut plaja si baie in fiecare zi. Excursia a inceput cu o zi in Cairo - piramide, papirus, Muzeul de egiptologie, etc - foarte obositor. Ne-am urcat in autocar la ora 8 dimineata si am ajuns in Hurghada la 3 noatea. Asa ca daca mergi cu copii este foarte obositor. Hotelul la care am stat Sun Rise El Palacio - frumos si cu servicii bune. Camerele sunt mai micute fata de cele din Turcia de la 5 stele dar noua ne-a placut.
Hotelul are site si il poti vizita.
aiska spune:
Am fost la hotelul Triton Empire Beach acum 2 ani tot 2 saptamini si ne-a placut mult.
Hurghada e scumpa fiindca sint preturi pentru turisti.Daca mergi la Luxor vei gasi preturi mult mai bune.
Pe noi nu ne-a interesat atit hotelul cit vestigiile istorice care erau de fapt scopul calatoriei.
Vacanta placuta
Sabina 19+
mamica lui Aleksi Joel
irlandeza spune:
Si noi am fost in Egipt in 2005 , iulie, Hurghada. Superb , toate conditiile ( am avut all inclusive).Am stat la SUN RISE EL PALACIO. Am si poze , daca vrei intra sa le vezi.
Noi am luat biletele din Piatra Neamt , dar nu conteaza de unde le iei , pt. ca ofertele sunt facute de partenerul egiptean , atat doar ca poate unele agentii au un comision putin mai mare decat altele.
Dac vrei sa mergi in excursii ,( Cairo , Luxor , etc) , nu lua ofertele pe care ti se fac ( de catre romanii de la agentii , cei care va asteapta la aeroport) .Mergi intai in oras , la agentiile egiptene , vezi ofertele lor intai, sunt de 2-3 ori mai ieftine decat ce ti se ofera de romani. Si conditiile sunt la fel.
Uite niste poze ale diversilor turisti care au fost la acest hotel.
Aici intri la CANDID TRAVELER PHOTOS.
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297549-d316686-Reviews-Sunrise_El_Palacio_Hotel-Hurghada_Red_Sea_and_Sinai.html
Iar daca nu-ti place aici , verifica alte hoteluri din Hurghada in link-ul de mai jos:
http://www.alpharooms.com/guide/egypt/hurghada/default.aspx?r=MYREFERER
Sper sa-ti foloseasca , si vacanta placuta.
Noi 2 singurei
Olivette spune:
Buna Charlie
Eu am fost anul trecut in Hurghada, prin septembrie-octombrie. A fost super bine, cald, apa de vis... Deschisesem si eu un subiect acum un an cu Egiptul, dar vad ca nu merge cautarea ca sa-ti dau linkul. Intre timp, uite un alt link unde eu am pus intrebari inainte sa plec si unde am si povestit cand m-am intors. Sper sa-ti fie de ajutor si sper ca nu incalc vreo regula daca postrez acest link. http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=58729
Vacanta placuta si aveti grija la soare ca arde rau!
sali spune:
Chiar la noapte merg la Otopeni sa iau pe cineva care vine dupa o saptamana de vacanta in Hurghada.In concluzie, maine o sa-ti pot impartasi impresii la cald.Oricum, din ce am vb. la telefon, reiesea ca e foarte frumos. Inante de plecare am vazut si eu un program dat de agentie ,cu excursii programate pt fiecare zi, erau optionale, toate faceau cam 300 USD. O zi era excursie in Cairo, Muzeul de egiptologie, bazar, in alta zi era safari, in alta zi submarin si scufundari, alta zi Valea Regilor.Mie mi s-au parut toate interesante si , chiar daca ritmul e putin obositor, nu prea ar fi nimic de ratat.
Am vb. dupa ziua de safari, am inteles ca a fost grozav, cu multa adrenalina, te filmeaza organizatorii si apoi iti dau DVD-ul.
motanik spune:
Si noi ne hotarasem sa mergem in toamna asta in Egipt, dar in Cairo. Am strans informatii, am printat formularul pt viza (apropo, in .ro cat costa viza?) pt ca brusc sa ne razgandim, dupa ce am vazut stirea din Amman cu nebunul care a iesit cu mitraliera pe strada si a tras in turisti, omorand unul si ranind grav inca vreo 3.
Atentatele din Turcia, Egipt, India, Iordania, Israel ne-au speriat destul de tare.
Voi nu va temeti? Sau preferati sa nu va ganditi?
--------------------
Andra
irlandeza spune:
Viza pt. Egipt este ( era anul trecut) 30$ si o primesti in aeroport la in trarea in Egipt. Asta pt. cei care merg cu excursi de la agentie. Daca mergi pe cont propriu , nu stiu.
Noi 2 singurei
Charlie spune:
Fetelor va multumesc tuturor ca v-ati impartasit experientele cu mine !
Andra ce sa zic...ma gandesc si eu da nu bag de seama. Merg pe pricipiu... soare in Octombrie, nu am avut o vacanta de 3 ani.. bani de alte minunatii exotice nu am... si atunci ascund capu in nisip ca strutzuletzi si sper sa nun mi se intample tocmai mie ! Cam iresponsabil stiu.. Viza nu stiu cat e, o platim la agentie si o primim pe aeroport in Hurghada. Daca te duci la ambasada Egiptului la Bucuresti am inteles ca e vreo 20 de euro..
Sali esti o dragutza ! Abia astept sa aud amanunte! Te rog intreaba-i la ce hotel au stat !
Olivette iti multumesc pentru link. L-am citit si am mai gasit unul acolo tot cu impresii din Egipt ! Socant ! Dar vad ca tu ai avut o experienta placuta ! Tot cu Kartago planuiesc si eu sa merg ! La ce hotel ai stat ? Pe mine ma tenteaza un hotel in centrul statiunii.. da ma tem sa nu fie aiurea..
Vad ca El Palacio este verificat .. L-am luat si eu in considerare pentru vancata mea insa e cam scump.. si nu vor sa faca nici o reducere, nimic.. Irlandezo trip adviserul l-am citit din scoartza in scoartza ! Din pacate nu gasesc nimic despre Le Pacha si nici despre Palma de Mirette ! Ma cam mir...
Va multumesc tare mult fete ! Daca mai aveti infouri de orice fel , va rog frumos !
------------------------