a dat cineva risatarun copilasului sau?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magnolia spune:

Draga Adelyna , multumesc pentru explicatii , cam in acelasi fel procedez si eu cu Mihai , dar mie mi se pare ca avem progrese mult mai mici pe partea psihica decat cele obtinute de tine- cel putin pana acum , la 2 ani si 5 luni , iar noi am inceput aceste terapii de la 5 luni , dar baiatul meu este mult mai lenes si nu am ajuns prea departe , tocmai de aceea imi pun asa de multe sperante in risatarun. Cu drag , magnolia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Magnolia,fetita mea a evoluat foarte mult si de cand a inceput sa mearga in picioare(la 3 ani a facut primii pasi).Am inteles ca si voi faceti kinetoterapie.In rest ce sa-ti spun ,rugati-va mult!
Eu cred ca numai Dumnezeu ne-a ajutat(prin intermediul medicamentelor si al recuperarii).
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

inainte de risatarun si noi i-am dat aceleasi medicamente(B complex,cerebrolysin,tanakan,encefabol(dar nu am fost multumiti de el),tonotil,uteplex).Acum nu-i mai dau nimic,pt ca timp de 4 ani nu a avut nici o noapte dormita cap coada.De cand fac pauza(1 luna)vad ca se odihneste bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magnolia spune:

Nici eu nu am observat imbunatatiri dupa tratamentul cu encefabol , dar a mers mai bine dupa cerebrolisin.Mihai merge singur de la 2 ani si 2 saptamani,desi a mai avut o tentativa pe la 1 an si 8 luni , dar atunci a abandonat repede in favoarea mersului in 4 labute(parca vorbesc despre un catelus).Asa ca acum au trecut aproape 5 luni de cand merge singur in picioare , fara ajutor , si astept sa vad si eu o dezvoltare psihica mai accelerata , dupa cum afirma specialistii.Eu imi fac reprosuri ca am insistat mai mult pe recuperarea motorie decat pe cea psihica , si nu am reusit sa mentin un echilibru. Daca mai ai timp si nu ti-e greu sa povestesti ,ar fi util sa ne explici si noua , celor care suntem in urma , cum ai rezolvat si alte aspecte, gen alimentatia independenta , sau chiar mestecatul mancarii , pusul pe olita , spalatul pe dinti si tot ce crezi ca ne-ar ajuta si pe noi in rezolvarea ,macar partiala , a unor probleme de dezvoltare-mai ales ca ai reusit asa de multe cu fetita ta , careia ii doresc sanatate si fericire , iar tie multesi multumiri din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magnolia spune:

Draga Adelyna , mesajul anterior , ca si cel de acum , sunt pentru tine , mi-am amintit ca mai doream sa te intreb ce metoda ai folosit pentru a o invata culorile (sa le diferentieze , pentru inceput) , cum ai invatat-o sa deseneze ( Mihai nu vrea sa traga linii pe hartie), si cum ai invatat-o sa numere -stia deja sa vorbeasca , sau asa a inceput? Cu mult drag , magnolia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Umflatel, cum ii merge baietelului tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

adelyna,am postat un subiect la clinica virtuala ,despre o mamica care cauta medicamentul despre care vorbiti.poti macar sa te uiti ?multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

daniella4,mersi mult de intrebare;inclin sa cred ca ii merge bine,nu stiu daca este doar imaginatia mea,dar parca de cand ia risatarun,silabiseste mai mult,si a inceput sa spuna ma-ma,de altfel singurul cuvant mai legat,desi dupa parerea mea inca nu concretizeaza ceea ce spuneintre timp am inceput si gradinita,si surprinzator,nu plange,si dimineata cand plecam de acasa,chiar se bucura;in conluzie zic eu ca suntem pe drumul cel bun,miercuri pe 4 oct avem programare la doctor,promit sa va mai tin la curent!numai bine tie si baietelului tau!


mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magnolia spune:

Draga Umflatel , si eu ma bucur pentru tine ,noi ne-am pregatit sa mergem la control in aceasta saptamana , dar azi am aflat ca suntem programati abia in 20 , si "sursa" noastra de risatarun , in caz ca ne va fi recomandat , pleaca la sfarsitul lunii in Germania , nu se stie inca in ce data ( sper ca dupa ce venim noi de la Cluj ) . Poti sa imi spui cat costa o cutie , ca sa ne pregatim din timp dpdv financiar ? pe reteta se pot trece mai multe cutii?-avand in vedere ca nu e sigur ca poti gasi in fiecare luna persoane care pleaca in Germania si sunt amabile sa umble prin farmacii in cautare de risatarun. La ce gradinita merge Mihaita? Nu ati avut probleme , la inscriere , ca nu vorbeste? Cum stati cu olita si autoservirea la mancare? Sau ati ales o gradinita particulara? Va doresc mult succes la evaluarea din 4 octombrie , cu drag , magnolia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Magnolia,o cutie cu 30 fiole de risatarun costa anul trecut 26,27 euro parca.Noua ne-a scris pe reteta 3 cutii.
Referitor la cum mi-am invatat fetita culorile nu a fost prea greu,le-am repetat de nu stiu cate ori pana le-a invatat.Linii initial am invatat-o sa traseze facand 2 puncte pe care le unea(bine,a durat ceva).apoi am incercat cu cercuri,pana am reusit,acum pictam cu mainile.Punem culori pe palma si apoi pe hartie sau doar degetelele.ii place mult.
Mult noroc in continuare!

Mergi la inceput