Mamici de sept-oct 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 6
CamiSol spune:
Iullabay acum am inceput sa miros frumos iar programarea este la 18 30
Cami 36+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la
sofimic spune:
wooww. Iarasi a plouat cu bebelasi asa ca FELICITARIIII MAMICILOR
MEPHALA, ROXANA, ALESSIA , RALUCA . Sa fiti
sanatoase si voi si puiutii vostrii
Eu am fost la mama la spital, de azi a putut manca asa ca se simte bine
si ma bucur mult. Asistentele de acolo ma tot cearta sa nu mai merg ca
sant microbi intraspitalicesti si nu e bine pt mine sa tot stau acolo...
Dar normal ca eu nu ascult..
Ma duc si eu sa ma pun in pat ca am obosit si mai nou am o stare....
ca toata ziua as dormi...
38 fix + Sofia
Lyana spune:
intrebarea mea era pentru cele care nasc natural.
cati bani sa pregatesc pentru doctor. la nasterea normala este si anestezist? si moasa si mai ce?
si la asistente si infirmiere trebuie sa le dai ca sa faca ce?
o sa ma coste o avere?
eu credeam ca numai la doctor trebuie sa dau, mi se pare firesc, m-a ingrijit pe toata perioada sarcinii.
34+ Teodora
lullabay spune:
Gripo lasa sanatos sa fie bebele ..ce daca nu il simti asa cum ar trebui?Poate e bebe asa mai delicat cu mama sa nu o loveasca prea tare..
Cami bafta la consult!!!!Sa vii cu vesti bune!!!
scumpik_lui mie mi-a explicat Mirabela ca magazinele sunt in Galata..este un centru comercial Galata se numeste...si acolo mai multe magazine cu mobila...eu am zis ca ajung dar nu m-am mai urnit azi din casa...plus ca in curand nu cred ca ma duc pt ca rezervele mele strategice financiare pt bebe au luat alta destinatie
sofimic si eu ma bucur pt tine si mama ta...sanatate multa!!!
39+
alexxia spune:
Raluca si Alessia - felicitari , sa va traiasca bebeii !!!
Fetelor legat de bani dati la medic, cele care nasteti prin cezariana cat pregatiti ? ( medic, anestezist, neonatolog, etc ). Am inteles ca vor fi 6 persoane in sala la cezariana, le dam la toti cate ceva ?
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 34+ cu Thea si Ruty 5 ani
RUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865JURNALPentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
Crisnemes spune:
Lyana- la nasterea normala moasa te supravegheaza pe parcursul travaliului si-ti da sfaturi ce si cum sa faci. Medicul care a supravegheat sarcina vine doar in momentul expulziei si te coase in caz de epiziotomie(dar nu e obligatoriu sa o faca el).Iar daca vei naste cu epidurala atunci e nevoie si de anestezist.
La asistente - pentru mici servicii pe poarcursul in care esti internata(schimbatul patului, toaleta la bb, etc)
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO
acai24 spune:
Alessia si Ralucutza felicitari si sa va traiasca bebeii...voi sa va refaceti rapid si bebeii sa fie sanatosi si mancaciosi....
Vroiam sa va intreb ceva...mie marti la ecografie mi-a zis ca placenta are gradul 3..eu marti avand fix 38 de saptamani...ce stiti voi e bine sau e imbatranita? Eu stiam ca incepand ca saptamana 38 e normal sa aiba gradul 3...
38+
http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png
inni spune:
Lyana....pt. nasterea naturala ai "nevoie" de medic, moasa, anestezist (daca faci epidurala), infirmiere. Dupa ce ai nascut se mai adauga medic neonatolog, asistentele care iti vor face toaleta externa zilnica si de vreo 2-3 ori/zi.
La moasa, anestezist tarifele cam merg la fel.
Pt infirmiere si diverse asistente..iti spun ca eu am dat cate 50.000 de fiecare data....ca sa nu ma incurc cu cate 30.000 (ca asa mai dadeau unele)...dar decat sa stau sa numar bancnotele am preferat varianta mai comoda, ca si cu 20.000 in plus sau in minus e tot aia...
Gripo....sa nu te sperie tipetele. Daca faci epidurala durerile pana la instalarea ei sunt floare la ureche....poate mai intense spre final..spre dilatatia 4-5...DAR SA INVETI RESPIRATIA...CA TOT SPILU ESTE CA RESPIRAND ITI DISTRAGI ATENTIA DE LA DURERI ASUPRA MODULUI DE RESPIRO...SI PRIN OXIGENARE AJUTI SA TREACA MAI REPEDE CONTRACTIA SI DUREREA. CHIAR MERGE SMECHERIA.EU N-AM CREZUT PANA NU AM TRECUT PRIN ASTA
In nici un caz sa nu te lasi prada zbieretelor ca nu faci decat sa intensifici durerea.
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
anangel_lexi spune:
Lyana si eu o sa nasc natural, dar nu la CF2. Acu' cred ca depinde si de medic cati bani dai. Daca e un medic cu renume, presupun ca se da mai mult, nu stiu. Eu una am pregatit 3.500.000 pt. doctorita mea, dar sotul zice ca-i putin, ca sa-i dam 5 milioane. Vom vedea, noi, in total, pentru dr, moase, anestezist, neonatolog si asistente am pregatit 10 milioane. E putin?
39 cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
Lyana spune:
10 milionane? auci! eu nu am reusit sa strang decat 5 pana acum.
noi avem multe cheltuieli (2 credite fixe lunar) si 10 milioane mi se pare mult.
muncim amandoi ca disperatii de dimineata pana seara numai ca eu nu prea mai pot din cauza sarcinii si ni s-au cam diminuat veniturile.
de aceea vreau sa stiu din timp la ce sa ma astept cand o sa fie cu nasterea.
parintii nostrii in general dau din umeri cand e vorba de vre-un ajutor financiar, in rest ne ajuta cum pot.
34+ Teodora