Mamici de sept-oct 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Eu o sa nasc la Filantropia si cat am stat internata acolo am aflat cam cat s-ar da...2 milioane la anestezist, 2 milioane la mana a2a (in caz de cezariana),1 milion medicul neonatolog iar pt doctorita mea eu pregatisem 300 euro daca nasc prin cezariana si 200 daca nasc normal...plus 500000 asistentele si 100000 infirmierele...iar la asistentele care iti fac toaleta sau la cele de la bebelusi 50000...
Eu din cate stiu depinde si de spital...spre exemplu Municipalul este cel mai scump....
Sa auzim numai de bine!!!!!!!!

38+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Felicitari mamicilor mephala30 , bb_ralukutza, alessia80 Refacere rapida si mult laptic

Lyana Imi pare rau ca inca mai muncesti acuma cu burtica asa mare Eu zic ca daca nasti normal sa dai cat poti la doctor. Ii dai dupa ce nastere. Daca nu ai mai mult nu cred ca trebuie sa te imprumuti sau cine stie ce sa faci doar ca sa multumesti cadrele astea medicale care st pe zi ce trece cu tot mai mult tupeu. Noi i-am invatrat asa cu bani Eu am inteles ca la dr. meu au fost fete care au dat 400 euro pt nastere naturala. Eu o sa-i dau 300-350 Euro, dar asta pt k am stiut la ce merg, stiam ca e un dr. scump dar nu-mi pare rau.

inni Cum te descurci cu Ami? Te mai doare cusatura? Pune poze cand ai timp cu bebeita sa o vad vedem

36 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

hello, hello,

Mama ce de bebei au venit de cand n-am mai intrat eu...

Ionica, Roxana, Carmen, Alessia, Raluca - sa va traiasca minunile si sa fie sanatoase, iar voua refacere rapida si laptic mult! Felicitari si taticilor!

Lyana - depinde cu cine nasti - daca dr e "mare", prof sau sef de sectie in Bucuresti se dau cam 6 - 7 milioane pt nastere naturala, daca e mai mic in grad merge cu 4 sau 5 milioane. Dar tu dai cat poti si cat consideri ca a meritat "prestatia". Eu cred ca si ei sunt oameni si inteleg ca fiecare pacienta da dupa posibilitati. Sunt sigura ca se multumesc si cu 2 - 3 milioane, la urma urmei spaga nu e obligatorie.

Sofimic - ma bucur pt vestile bune despre mama ta. Sanatate!

Lexi, foarte dragutz caruciorul.

Inni, ce bine ca ai revenit. Ma bucur ca Ami papa laptic de la mamica ei si astept pozici cu voi. Cred ca e o scumpa.

Maine vine mama la mine si o sa-mi faca gombotzi...+ alte chestii de care nu va zic, na!

Larisa 32+ cuHoria Matei
mie-mi place in vacantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Mai fetelor, mi se rupe inima cand aud cati bani trebuie sa dati pe la doctori..daca as putea v-as aduce pe toate sa nasteti aici in Canada ca aici nu trebuie sa dai nici un ban la nimeni, nici la doctor, nici la anestezist, nici la asistente si se poarta impecabil cu tine. Aici iti retine din salar bani pt sanatate, ca de altfel si in Ro e la fel si toate sunt acoperite de banii aia....dupa ce nasti poti sa-ti alegi in ce camera sa stai, cea cu 4 paturi e acoperita tot din banii pe care ti-i retine din salar, apoi poti opta intre camera cu 2 paturi sau privata cu 1 pat...de ex eu am beneficii de la servici si camera semiprivate e total acoperita din banii aia , doar pt private trebuie sa mai platesc o diferenta....cand am nascut-o pe Alexia am fost 2 in camera si n-am mai platit nimic insa acum am optat sa stau singurica in camer si o sa mai platesc numai diferenta...vreau si eu sa vad cum e la private....sotul poate dormi cu mine daca vrea insa el va trebui sa stea cu Alexia cat sunt eu la spital...
v-am spus asa ca fapt divers, sa nu ma intelegeti gresit, imi pare rau de voi ca s-ar fi putut si acolo sa nasti fara sa dai atatia bani

va pupic si aveti grija de voi...

merg sa mananc niste inghetata..ca m-am uitat la pozele lui Inni si am vazut acolo o inghetata si salivez de numa

nu se anunta nimeni la nastere maine???? ar fi frumos ca e sarbatoare mare

eu va urez de pe-acuma la toate Mariile si Marianele un sincer " La Multi Ani" si petrecere frumoasa

38+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Si noi tot 10 mil am pregatit pt nastere si tot 100 eur vrem sa dam la dr, 1 mil la moasa, 1 mil la anestezista daca imi face epidurala si in rest...la asistente si infirmiere cat stam in spital. Mie mi-e clara chestia cu neonatologul, cand il vad? cand ii dau bani si cam cat?

Floricika 39+ cu David Gabriel
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

cecilia si cat platiti pe an la asigurari?

Floricika 39+ cu David Gabriel
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ar fi interesant de stiut cat platesc ei pe an/pe luna la asigurari, dar oricum e un procent dintr-un salariu incomparabil mai mare decat al nostru. Chiar, cat mai e salariul mediu in Ro acum? In tot cazul, eu ca profa si alti bugetari prapaditzi ca mine care castigam nici pe-aproape de 200E/luna macar... E adevarat ca si procentul platit lunar la casa de asigurari de sanatate e mic (5%), adica mai curand suma e mica... salariu mic, procentual rezulta suma mica... dar e nasol pt bugetari sa cotizeze cu sume nerealiste la doctori, sume de sute de euro care depasesc salariul lor... dar ce sa-i faci, asta e sistemul, putred, si noi il perpetuam, pt ca e sanatatea noastra si nimeni nu vrea sa riste

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Ce mai conteaza cat anume platesc? Noi nu platim? Mai mult de jumatate din valoarea sumei platita de angajator angajatului se duce la stat, plus cat se mai retine din salariul fiecaruia. E o porcarie. Si pt asta avem dreptul de a fi trimisi de la un cabinet la altul, de la un ghiseu la altul, si de pe un coridor mirosind a clor si pipi pe un altul la fel de imputzit.
Eu m-am operat anul trecut in noiembrie de tiroida, si pur si simplu am plecat din spital imediat ce m-am putut ridica un pic din pat. Era un jeg incredibil...Mi-am anuntat doctorul ca eu nu stau sa vomit de cate ori ma duc la baie sa fac un pipi, si ca plec acasa. Si am plecat in papuci si pijama, nici n-am mai stat sa vina grasu' cu haine de schimb. Iar in municipal, nu la et unde se naste, ci la et. celor cu probleme, e la fel de jegos. Paturile sunt desfundate, abia te poti urca si da jos din ele fara sa te umpli de vanatai, asternuturile sunt vai de mama lor, arata ca toate spitalele.. ce sa mai discutam. Eu nu stiam cum sa fac sa nu ma ating de paturi, usi...ca sa nu mai spun ca eu am fost singura din salon ( erau 6 paturi) care a adus sapun. L-am lasat la baie sa se spele si celelalte, dar aveau prea mult respect fata de sapunul meu frumos mirositor...

POZE
Varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

scumpik ti-am trimis un mail, ca nu aveai PM activat. Sa-mi spui daca l-ai primit.

Mirabela sapt. 37 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenita spune:

Felicitari fericitelor mamici, Raluca si Alessia!
Sa se intoarca acasa sanatoase si voioase cu cei mai frumosi, cuminti si mancaciosi copilasi!
Intr-adevar si eu imi fac griji mai ales in privinta momentului si a modalitatii in care trebuie dati banii cadrelor medicale. Voi naste prin cezariana, am pregatit deja in plicuri banii respectivi, insa ma gandesc unde ii voi putea tine atunci, daca voi mai avea lucruri personale asupra mea sau voi fi doar in camasa de noapte...
Inca o intrebare: moasa are vreun rol in timpul cezarienei? Citisem ca si ei i se dau bani, dar nu prea inteleg pentru ce? Si sunt de asemenea mai multe asistente?
Camelia 38+ cu Ecaterina-Elena

Mergi la inceput