Mamici de sept-oct 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Pufy- - e aproape gata , trebuie sa mai dea un clocot si trebuie sa-l pazesc sa nu se arda.

Lyana eu nasc natural dar nu la CF2 ci in CLUJ- pregatesc bani asa:
100 Eur - medic, 150 Ron - moasa si anestezist daca v-a fi nevoie pentru epidurala si marunti pentru asistente. O sa ma mai interesez de neonatolog.
Am vazut o discutie recenta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=10411&whichpage=49 . Sper sa nu fi latit pagina prea mult si sa capat bataie

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cris reteta de pe PM ai facut-o?Sa-mi zici dc iti place!

Pupici!

Ioana(38+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Crisnemes hai ca va asteptam la petit,numai bine ne potrivim, tu cu 2 baieti si eu cu 2 fete..numai ca e cam departe Canada asta de restul lumii..dar nu-ti face probleme ca venim la anul in Ro, mai precis in Cluj ca de-acolo suntem si sigur o sa ne vedem, abia astept, in parc la o bere cu copilasii,ha ha apropo, tu unde stai in Cluj? eu stau in marasti,mai precis langa fostul patinoar, de fapt ai mei parinti stau acum acolo....am auzit ca se face ceva mall mare acolo langa Casa Tineretului asa ca avem unde ne plimba. Pupici
Mai, eu una nu simt ca trebuie sa nasc curand, nu ma simt mare si grea, n-am probleme, pe bebelina mea o simt inca foarte sus, uite acuma de ex sta cu piciorusele sub sanii mei, hei hei poate ii e foame, ha ha...asa ca sunt si eu curioasa cand se produce marele eveniment.

Lyana mai pune o data intrebarea ca poate se gaseste cineva sa te ajute

38+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Felicitari Alessia si Raluca pt bebei!!!Mult laptic si refacere rapida!!!Felcitari taticilor de bebei!!!!
pai eloise e nasol...ca e nasol...si drept sa spun inainte nu cred ca am facut examen vaginal digital ci doar cu valve..controlul bazinului..eu una chiar nu stiu ca personal nu am facut dar cred ca tot pe acolo pe undeva e...ca din cate stiu eu tot digital se face.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Cici- eu stau in Manastur dar cand vii in Cluj ne vom intalni cu siguranta. E adevarat cu Mall-ul abia astept sa se deschida.

Pufy - a ieit excelent

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Raluca si Alessia - sa va traiasca bebeii si sa va bucurati de ei.
Pupici si la mamici si la bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Ralucutza si Alessia, felicitari pentru ingerasii adusi pe lume. Va doresc refacere rapida, mult laptic si bebeii sa fie sanatosi si mancaciosi.

Cine urmeaza????????????? Monique?, Gripo?, Floricika?...Haideti fetelor ca sa stim cui facem galerie...

putzuruca 36+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

SALUTARE!

ALESSIA SI RALU, FELICITARI, MUUUULTA SANATATE SI MUUUUUULT LAPTIC!!!
Fetelor, declar oficial, ca sunt o nesimtita. Stiti ca ma tot vaitam ca nu misca bebe, dupa test stress, m-au bagat rapid la echo azi, crezand ca nu l-am simtit pe bebe, ca o fi ceva cu el. Da' de unde, bebe e bine, si....misca nevoie mare, numai eu nu-l simteam. Chiar se mirau doctorii, cum doamna, nu-l simtiti acum? si eu...pauza de nesimtire.Sunt suparata rau, nu stiu de unde atata nesimtire, ca cica nu e de la grasime, ca tot ar trebui sa-l simt, si atunci? Da', ca sa fie siguri ca e bebe bine, i-au masurat nu stiu ce vase de sange, masuratori care sunt super ok, placenta e inca pe pozitii, lichid cat trebuie, numai ma-sa o ...nesimtita.

Cat a durat testul azi, am fost in saloanele de travaliu. Doamneeeeeeeeeeeeeeeee ce ma asteapta! Se vaitau saracele pe-acolo, de ti se rupea inima. Era si una singura cu epidurala, care era mai vioaie, bineinteles, dar restul...si am vazut si o fetita nascuta la 1kg 500, la 7 luni juma', dar frumoasa rau, si tipa de mama focului, cred ca are toate sansele sa supravietuiasca.

Cu nascutul la mine...niciun semn.

38+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Ralu & Alessia sa va traiasca bebelacii sa fiti fericite alaturi de ei si multa sanatate! Recuperare rapida si mult laptic !

Cami 36+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

In sfarsit am gasit cine spunea despre patuturi ieftine si faine in Iasi, este vorba de Mirabela.
Mirabela as vrea daca se poate sa-mi spui si mie un anume ai gasit patuturi asa ieftine. Poate ai timp sa-mi explici putin, ca ajung joi in Iasi si as vrea sa cumpar si sa nu mai fac inca un drum ca e cam lung si obositor pentru mine.

la toate gravidutele, bebici si mamici

33+

Varsta_bebe_
poze

Mergi la inceput