Mamici de sept-oct 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 4
pufymic spune:
Not esti beton cu aluatul de taitei!
Cris ce sos iti trebuie ca n-am inteles....E vorba de sosul ala alb, clasic(sa-i zic asa) cu smantana si faina si usturoi??
Pupici!
Ioana(38+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
eloise spune:
Notquiteso da' pan' la urma ti-au iesit? ti-au iesit! eu de exemplu abia m-am aventurat azi sa fac cu mixeru 2 plicuri de inghetata dr. oetker.
Lullabay dar de ce e asa nasol controlul acum in sarcina? Tot aud ca va plangeti toate... Bine, la tine am inteles ca era si din cauza pregatirilor. Ma astept si eu peste 2 sapt...Mda, de fapt imi imaginez... controlul ala e nasol si penibil de felul lui, daramite acum... sa mai stai si pe masa aia, in pozitia aia... Si celebrul control de bazin in ce consta si de ce e si asta asa traumatizant?
Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe
_Ralu_ spune:
Salutari mamici! Sunt Alexia Maria si prin intermediul lui tata va scriu (inca mai avem probleme de comunicare..eu urlu,el imi face poze ?!!).Lexi v-a anuntat deja...asa ca o sa vorbesc eu cu ceilalti bebici care sunt pe grila de start (nici nu stiu ce e aia) sa iasa la termen si sa faca toate mamicile fericite cu plansul lor.
Aveti grija de voi.Mama se simte excelent...paaaaaa (mi-a parut bine de cunostinta)
raluca 38+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza
pufymic spune:
Tatic de Alexia Maria felicitari!Si multumim pentru mesaj!
Cris vezi ca ti-am trimis un PM....asta era sosul?Lamureste-ma
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
notquiteso spune:
Eloise: in afara de pozitia penibila in care tre' sa stai, cu dejtele sau alte instrumente umbland prin tine..cu chinul de a-ti urca picioarele in suporturile alea...mai nimic neplacut. Controalele astea eu le fac de cateva ori pe luna, ca ma controleaza nenea doctoru' la col.
POZE
Varsta bebe
notquiteso spune:
Pufymic: iti multumesc macar tie ti-e mila de pofticioase, si folosesti PM pt mesaje cu continut ticalos.
POZE
Varsta bebe
pufymic spune:
Not pai mi-e mila de pofticioase ca si eu sunt una dintre ele....
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
Mirabelac spune:
Alessia si Raluca felicitari pt. bebei, sa va refaceti rapid.
itzi sunt penultimele doua poze, este o salteluta alba pe care sa stea bebe cand ii fac baita.
Mirabela sapt. 37 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
notquiteso spune:
Lyana: eu zic sa mai intrebi odata. Eu nu nasc natural si nici la cf2.
POZE
Varsta bebe