Mamici de martie - aprilie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

trimit si eu datele mele:

UM: 03.07.2006
DPN: 09.04.2007
DN: 10.06.1974

Pupi la toata burticile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Salutare gagici!
Bun venit noilor !
Am primit ieri rezultatul d la TT si e bun.Daca nu insista dr sa-l fac nu l-as fi facut ...M-a lasat cam rece rezultatul pt ca nu mi s pare relevant sa aflu un risc.Cele care vreti sa faceti sa va ganditi la rezultatele false pozitive sau negative care pot sa apara si sa fiti dispuse sa mergeti pana la capat adica daca e pozitiv sa faceti si amniocenteza.Pt mai multe nelamuriri intrati p site-ul dr Tutunaru la intrebari.cel mai bine inBucuresti s face la Genetic lab.
Vestea buuuna e ca-l simt deja p BB cum misca.E tare placut si delicat.
Maria 17+

Maria si minunea din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Stie cineva ce test se face in sapt. 13??

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Tzuna..si Elyanne multumesc pentru grija pe care mi-o aratati...dar sa stiti ca tot e cumplit sa-ti vezi copilul de 10 luni cum are nevoie sa adoarma in bratele atle..iar tu sa nu poti sa-l iei. E cumplit...
Madalina78...spune ce nedumerire ai cu bagajul de spital si incerc sa te lamuresc eu ca doar am trecut de curand prin asta.
Arrisa ..asa cum ti-au mai spus si fetele..cu eco multe nu e problema
Acum sa va zic..am fost la dct.Iosup care ne-a spus ca vom mai avea un baietel.... si ca DPN se schimba pe 8 Martie. In timpul ecografiei se uita..dicta..si a ramas ca e ok ..ca nu trebuie facut serclaj..si ca sa revin peste o luna ca el nu considera necesara acum amniocenteaza.

Ana Maria 15+ si Radu-Cristian 27.10.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anamaria_2369/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Ancris,Felicitari pentru baietelul din burtica!

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Laura Oana eu am nascut cu d-na dr Taurescu, insa am fost si la Cioata la eco de 2 ori. El mi-a spus sexul copilului. Este un medic bun si eu il apreciez foarte tare ca e si foarte credincios. Cand am nascut eu a avut o pacienta in salon cu mine si foarte bine s-a purtat cu ea si a ingrijit-o. Tipa era tocmai din Severin si ii murise prima fetita. Acum sunt sigura ca totul e fost super ok.

Ha ha si eu am crezut ca o sa nasc de ziua mea pe 28 martie si am nascut pe 25. tu poate ai noroc!...si la fetita...

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanapopa spune:

buna mamici de varsta mea.SUNT SI EU O VIITOARE MAMICA DE MARTIE SA VA DAU DATELE MELE
UM 15.06.06
DPN 17.03.07
DN 08.01 1976
VA SARUT SI SA AVEM CU TOATE O SARCINA USOARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

bun venit noi, sarcini usoare

Alexa14+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MIHAELAAA cred ca e vb de bitest. Eu am facut bitestul la 12 s si 2 zile. Dar nu stiu ce sa-ti zic.
ELLYANE - foarte draguta poza cu bebeii. sa fie sanatosi si tu sa duci sarcina cu bine pana la sfarsit. Legat de masurile de la Tara chiar si 38-ul este mare pentru mine. Am vazut ca fac si haine pe comanda dar vor fi cam scumpe pentru mine. Mai caut si la Baby expo si daca tot nu gasesc voi da comanda ca nu am de ales. Maine ma duc la seriviciu si iar ma stresez ca nu stiu cu ce sa ma imbrac.
Mi-a scris cineva cum se pun pozele in album dar nu am reusit. Ma mai ajutati o data va rog?
Aveti grija de voi.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Sunt suparata ... da' rau... dupa ce am terminat de scris, m-am aplecat sa adun neste pixuri de pe jos (le insirase mandra) si m-am pomenit ca imi curge sange (rosu) deodata...

Am vb cu dr. imediat... utrogestan si stat in pat... si m-am plictitsit deja in pat... dar rezist... Am tras laptopu aroape (problema era ca nu ajungea firu de net)... Acum vad ca nu mai curge nimic... dar maine fug la dr. sa ma calmez.

Despre pozitia bb-ilor... ati inimerit-o... sunt asezati in 69 (cum zicea monica)... unu (cel de jos) e din profil.... cel de sus cu spatele, aproximativ... Cel putin asta am priceput io...

Deschid capitol nou... ca pana se modereaza...
Cine are timp sa modifice listuta si sa adauge noi ...
Aaaa... Bun venit mamicilor noi si sarcini usoare!

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput