Mamici de martie - aprilie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 24
Sori1980 spune:
Bine ai venit printre noi Cami. Sarcina usoara si bebe frumos si sanatos!
Fetelor, uite ca ma apucara si pe mine greturile... acum ca am intrat in saptamana a 10-a... dintr-o data sunt sensibila la orice miros, mi-e greata dupa amiaza si seara
dar nu am
. Eu am stat in repaos la pat 2 saptamani si maine merg la doctor sa vad ce imi mai zice. Am stat in concediu 2 saptamani din cauza unui cheag nenorocit, era sa pierd sarcina. Sper sa mai imi faca o echografie in curand sa vad cum a evoluat bebe, pt ca ultima data era asa un samburel de 6 sapt.
.
Atata ca 2 sapt. la pat = 2 kg in plus si asa ma enerveaza! Eu sunt mica de statura si se vede parca am pus 5 kg. pe mine, nu 2 :((. Si eu am sanii extrem de umflati, durerosi si se vad venele dar stiu ca e normal.
Sori
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev112pr_.png
elyanne spune:
Wow... ce activitate pe aici
Mandra mea a avut grija sa-mi dea trezirea devreme... asa ca am timp de savurat cafeau pe DC...
S-o iau pe rand... ca de cand n-am mai scris...
Madalina78 mie nu-mi plac deloc-deloc salopetele de gravidutze... nu stiu de ce... dar nu ma vad imbracata asa... Sper sa nu fie nevoie nici de data asta... ca la sarcina trecuta n-a fost cazul. Vene pe sani... si la mine se vad... Este ceva normal in timpul sarcinii...
Despre greturi... eu azi am 13 sapt. fix... si tot mai apar... E o vorba ca scapi de greturi cand simti ca misca bb... acu' 'om vedea...
Mada_rozz si eu am porbleme de la calciu (nu chiar asa cum aveai tu inainte). Dar daca nu lesin din cauza asta macar odata primavara si toamna, nu ma simt bine. In schimb, si acum, si la prima sarcina nu am avut probleme din cauza asta. Eu ma asteptam sa-mi fie si mai rau... ca are si bb nevoie din calciu meu
Arissa f. bine ca sunteti si tu si bb bine
Si pe mine ma apuca uneori paranoia... dar ma calmez repede ![]()
Paxela nu stiu daca au vreo legatura elevitu cu starile de voma... Vad ca nu prea mai am... Am zile cand mi-e rau incontinuu si zile cand uit ca sunt gravida...
Roxanici la 13 sapt. ar fi 3 luni implinite... deci ai intrat in luna a patra... Eu aproximez cand ma intreaba careva in cate luni sunt... Despre cum misca bb... cred ca o sa-ti dai seama cand se intampla... ca e ceva... altfel... Nu stiu sa-ti explic ![]()
Carmenefr suntem cateva care nastem la Cantacuzino... poate ne vedem prin maternitate
... ca sunt perioade apropiate.
Monica_b n-am reusit sa vad decat jumatate din doc. "In pantec" ... ca trebuia sa plecam... Si nici alte dati cand a fost n-am vazut...
Da' macar am prins bucatica unde aratau gemenii in burtik...
Vikinga io cred ca am facut incurcatura... of... in loc sa zici mersi ca te-am facut mai tinerica... ![]()
Despre dureri... eu am in stanga si in dreapta... uneori, cand ma ridic brusc... Nu cred ca's ovarele... se intind alea-alea pe acolo... Si la pimu' bb n-am avut nimic... nici macar in ultima luna... M-am defectat de tot...
Tzuna uitat-te la marimi de haine de gravi si aici... http://www.tarafashion.ro/scarlett/products/maternity/maternity09 (e un buton rosu, tabel marimi)... vezi daca cea mai mica masura e ok pt. tine... La capitolul pantaloni au decat blugi... dar poate mai apre ceva nou intre timp.
Mai e o rochita frumoasa... dar nu stiu cat timp mai merge purtata, ca acu' vine iarna: http://www.tarafashion.ro/scarlett/products/maternity/maternity02
Ai incercat si la ML, pe Mosilor?
Mai gasisem un magazin on-line de tzoale.. sper sa mai dau peste el... Gata... http://www.colorgamma.ro/
Yrrol_13 eu asa dorm... pe burta... asa ma dormit si sarcina trecuta... cat s-a putut... ca la un mom. dat nu prea mai ai cum... Si n-au fost probleme... Stai linistita, ca daca nu e ok, o sa simti ca o presiune in burta si n-o sa mai poti sta asa.
Ancris ai grija de tine... incearca sa faci cat mai putin efort... adica doar sa iei cupilu in brate cand n-are cine... Vorbesc eu... care ma trezesc mutand, ridicand diverse...
Dani7asi bine ai venit! Sarcina usoara!
Mihaelaaa io am vazut poza de care zici in album... si nici nu eram logata.
Nadine2004 bine ai venit! Sarcina usoara!
Camitu bine ai venit! Sarcina usoara!
Sori1980 ai grija de tine
Sa ne spui ce ti-a ma izis dr.
Mi-am luat crema antivergeturi... de la www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=1&subcategorie_id=38&produs_id=545" target="_blank">Chicco. Este aproape 50 ron, si are 200 ml. Cea de la Mustela era la fel de mare si era dublu... Despre Elancyl (din ce-mi spune sora mea, ca lucreaza la farmacie) nu's incantate mamicile gravidute... cand vin sa ceara o crema antivergeturi, multe precizeaza fara Elancyl
Si mai e si scumpa...
Sper sa ajung la Babyexpo la sf. saptamanii... sa vad ce haine de burtoase gasesc
... daca o sa ma timp...
Eliana si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
Mihaelaaa spune:
Dupa ce am trimis mesajul,am intrat pe albumul pispirikei (unde era poza) si am dat schare si dupa aia a aparut si la noi
Mihaela
elyanne spune:
Despre albumul de la yahoo... am observat ca ori de cate ori adaug o poza noua (eu sau altcineva) nu se vede daca nu sunt loggata. Cand adaug o poza noua trebuie sa fac albumu privat, apoi iar public. Daca se poate altfel ziceti-ne si noua...
Daca ma loggez vad si pozele care nu le vad nelogata.
De exemplu, in albumul Raluca2107 vad ca scrie ca's 11 poze, vad o poza care este in abum, cand dau click pe album si se deschide nu-mi apare nici o poza. Daca ma loggez le vad. Daca dau album privat, apoi public se vad oricand (logata, nelogata).
Mihaelaaa da-mi si mie linku lu' pispirica... sa im iarunc si io un ochi... ca altfel nu pot sa-mi dau seama care-i buba...
Eliana si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
roxanici spune:
Bun venit noilor mamicute!
Mihaela, ca sa fie clar: Pispirica nu are nici o vina... unde intri tu acolo si zici ca e albumul ei, nu este albumul ei, este albumul nostru, ptr ca tu folosesti username-ul si parola noastra.
Ca sa accesezi albumul personal al pispiricai ar tb sa stii parola ei si userul ei, si nu cred ca le stii.
Ea nu a pus un link catre un album ci catre o pagina de login la un album, iar tu faci greseala si introduci userul si parola noastra si crezi ca ai intrat in albumul ei. Nu stiu cum sa explic altfel, dar sa stii ca pispirica nu are nici o vina in toata povestea asta....probabil doar sughita din cand in cand.
Probabil ca acum nu ai publicat poza si de aia nu o vedeai decat cand erai logata.
Elyanne, multumiri ptr magazinul online. Si da, de fiecare data cand cineva adauga o poza in album, ea tb facuta share sau public ca sa o poate vedea oricine nelogat. Daca poza noua nu este facuta public atunci nu este vizibila decat daca intri in cont. E cam nasol Yahoo la faza asta, dar asta e...
Iata si albumul Pispiricai:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/amlmihai/my_photos . Insa nu stiu ce si cum face Mihaelaaa sa vada pozele noastre la ea in album
roxana & the baby
cria_bv spune:
roxaniiiiiici,
spune-mi te rog daca ai primit un mesaj de la mine ca ma tot chinui si pe pm nu pot
cria
8
Oana Stefana spune:
Buna gravidutze
Eu azi am un program mai mult decat incarcat, la 16.30 am programare la echo morfologica, apoi de la 7 la 8 seara am ora de dans, si maine sunt programata la triplu test.
Eu sunt super activa, obosesc usor, imi revin, iar ma agit ...ce mai.
Azi sa-mi tineti pumnii, sa fie bebe bine si poate aflu ce este.
V-am pupat
Oana,
16+
elyanne spune:
M-au sunat de la Medlife ca e gata bitestu'. Ar fi trebuit sa fie gata in maxim 8 zile lucratoare... dar a fost gata mult mai repede... vineri am fost sa-mi recolteze sange. Frumos din partea lor.
Maine dimineata ma duc dupa rezultat si la dr. sa-l vada.
Roxanici ma enerveaza si pe mine la yahoo... pai daca io am facut labumu public, tot ce pun in el ar trebui sa fie public... daca vreau privat, fac altu privat...
Mihaelaaa nici io nu vad nici o poza de-a noastra in albumu de care zici... Cred ca asa faci... cum zicea Roxanici.
Eliana si
Soleil spune:
Buna dimineata!
Eu sunt o mamica tot de martie-aprilie, dar 2004
. Si din cauza asta am o slabiciune pentru grupurile astea, "martie-aprilie"
.
Asa ca de-asta m-am bagat pe la voi, ca sa va spun doar atat: va doresc ca toate sa aveti sarcini usoare, nasteri si mai usoare si bebelusi sanatosi si vioi!
Si sa va bucurati in voie de astea noua luni cu bebelusii in burtica, sa va plimbati, sa va alintati, sa va rasfatati... nu de alta, dar dup-aia incepe nebunia! ![]()
Cu drag! 
monica_b spune:
Da, Krissy, asa e. Am incurcat eu borcanele cu unitati de masura. Nu mi-am dat valorile de pe fisa, ci din memorie. Si memoria de la o virsta... mai scirtiie.
Scuzeee! Nu dati cu rosii!
Bun venit noilor burtici!
Monica
15+