Mamici de martie - aprilie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 23
roxanici spune:
Bine ai venit printre noi, dani7asi! Sanatate si bebe voios si frumos.
Daca vrei pe listuta noastra, da-ne ceva date despre tine (data nasterii, data nasterii lu' bebe si eventual ultima menstruatie)
13+
Lumi_Nag spune:
Raluca 2017, ti-am trimis un PM.Pentru mai multe detalii da-mi si tu un PM.Eu am facut la Synevo si mi s-a parut un laborator foarte serios (adik angajatii, nu laboratorul
E adevarat ce spunea Kiss, cu Institutul de sanatate parca...am aflat si eu ca toxo este 350 la ei, dar deja dadusem galetile de sange la Synevo.Mai este un laborator cica pe cat de bun pe atat de scump care stiu exact unde se afla in Iasi dar am uitat cum se cheama de asemeni, dar ma pot gandi si sigur o sa imi aduc aminte![]()
14+
It's easy living with eyes closed
tzuna spune:
Azi mi-a fost iar rau. Cand zic si eu ca am scapat, mai rau ma apuca... Dar asta este, atata timp cat e bebe bine suport orice.
YRROL_13- nu stiu cat de grav e daca dormi pe burta... Daca tie nu ti se cunoaste burta si nu apesi pe ea probabil nu-i prea grav dar mai tarziu nu cred ca-i bine sa dormi tot asa. Cand mi se deschisese colul mie mi-a zis medicul sa dorm pe partea stanga, cu o pernuta intre genunchi si eventual una care sa mentina putin uterul.
ANCRIS - daca ai colul intredeschis ai mare grija. Sa nu stai in picioare, sa nu stai mult pe scaun....sa nu ridici greutati.... si sa fii foarte atenta daca te doare burta sa-ti anunti medicul. Eu am scapat de cerclaj dupa ce am stat aproape doua saptamani numai in pat.
LILI_Q - eu am facut bitestul la 12 s si 2 zile. Si la mine translucenta nucala era 1.3 mm. Din ce am gasit eu pe net, trebuie sa fie mai mica de 3mm. Deci cred ca era ok la tine. In acelasi timp tot pe net scria ca dupa o anumita varsta a sarcinii (nu mai stiu care)aceasta masuratoare nu mai este relevanta.
Azi am fost in magazinul TItan , la etajul 3 unde e un stand cu haine de gravide. Au lucruri foarte dragute, destul de scumpe unele dar din pacate pentru mine nu exista masuri mici asa ca nu mi-am putut lua absolut nimic. Sunt disperata. Nu stiu ce voi face. Daca vedeti undeva haine mici de gravide va rog sa ma anuntati. Maine dupa serviciu intru si in Sir ca mai e si acolo un stand la parter, sa vad ce gasesc.
Noapte buna!
15
Mihaelaaa spune:
![]()
![]()
ROXANICI,mai esti pe-aici???Ca iar am o problema 

......am pus poza la burtik 12+1 in album (acum vreo 5 ore)si acum cand m-am uitat nu era poza.M-am uitat iarasi la "pispirica´S album si e acolo
....ce sa fac????Asta NU e normal.Si sunt sigura ca am pus-o in albumul nostru,inca am si verificat daca se vede si era totul OK.Acum m-am enervat rau.Poate dispar iar pozele (sau poate nu vor mai aparea ce bagam de-acum incolo).Sti tu cumva ce se intampla??Tare mi-as dori o lamurire.....Dau o
daca ma luminezi....
Mihaela
mihaser spune:
Salutare burtici!
Tzuna am fost la magazinul rspectiv si nu am gasit decat o pereche marimea 4...Au zis ca primesc marfa la inceputul lui octombrie. Daca nu gasesti nimic pana atunci eu te anunt si daca vrei ii cumpar si iti trimit prin posta. Pot sa=ti trimit o poza cu ai mei sa vezi cam cum arata. Trimit-mi un Pm cu adresa ta de mail.
Bye!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Krissy spune:
quote:
Originally posted by monica_b
[Lili pot sa-ti spun limita maxima a pliului nucal: 30mm. Mi se pare cam putin la tine, la peste 13 sapt. Sigur nu e 1.5cm? Ai mei la 13 sapt. aveau 20mm si 29mm. Si cind am auzit de 29 am facut ochii mari si am sarit ingrijorata ca stiam ca e cam la limita. Doctora a zis ca nici vorba! nu-i nici o problema!
Monica, imi pare rau sa te contrazic, dar subiectul e prea serios ca sa introducem o eroare de o zecime! Nu cred ca ti-au dat corect datele, pentru ca lipseste o virgula peste tot. PLIUL NUCAL nu trebuie sa depaseasca 3 MM, nu 30 MM
deci valoarea pe care a dat-o Lili, de 1.5 mm este in limitele normale. Valoarea mea la 11+4 a fost de 0.4 mm. Si ale tale sunt cu siguranta bune, dar trebuie sa le citesti 2 mm, respectiv 2.9 mm.Atasez un text din Wikipedia, care explica simplu si concis despre pliul nucal si valoarea maxima (scuze, au doar versiune engleza):
"Normal thickness depends on the overall size of the fetus (CRL), but it should not exceed 3 mm at any gestational age. Among those fetuses whose nuchal translucency exceeds the normal values, there is a relatively high risk of significant abnormality."
- http://en.wikipedia.org/wiki/Nuchal_translucency
Totodata am vazut ca este un subiect de mare interes dimensiunile bebelui la diverse "varste", asa ca va citez mai jos din nou din cartea "Your pregnancy week by week":
8w: 1.4 - 2 cm
9w: 2.3 - 3 cm
10w: 3.1 - 4.2 cm, 5 g
11w: 4.4 - 6 cm, 8 g
12w: 6.1 - 6.4 cm, 8-14 g
13w: 6.5 - 7.8 cm, 13-20 g
14w: 8 - 9.3 cm, 25 g
15w: 9.3 - 10.3 cm, 50 g
16w: 10.8 -11.6 cm, 80 g
Va doresc la toate burticile numai bine!
14+3Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold
nadine2004 spune:
Buna, mamici!
<va rog sa ma primiti si pe mine pe listuta voastra.
Sunt o mamicuta cu o fetita de un an si o luna si astept inca un bobocel in martie. Mi-am dorit atat de tare inca un bebe, incat nu-mi vine sa cred ca e in burtica de 14 saptamani si 2 zile.
UM este 10 iunie 2006, iar DPN este 17 martie 2007.
Nu stiu in ce masura o sa reusesc sa fiu prezenta pe aici, ca scrieti asa de repede, dar va doresc la fiecare sarcina usoara si cu bebe sanatos!
va pup
Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
poze
http://www.dropshots.com/nadvin2003
Camitu spune:
Buna fetelor.Am urmarit cu interes ceea ce scrieti
si urez noilor mamici sarcina usoara si bebei
sanatosi
iar celor care au intampinat probleme le tin pumnii in continuare
sa reuseasca sa revina in curand.
Sunt in a 9-a saptamana si ma simt bine.
Intradevar greutatea e aceiasi dar pantalonii sunt din ce in ce mai stramti.Dar......asta este :e semn ca
creste.
Multumim celor care au raspuns la intrebarea cu crema pt vergeturi.
Si pe mine ma interesa subiectul.
Eu am facut toate analizele in aprilie , deci cu trei luni inainte sa ramana insarcinata.Doctora mi-a zis sa nu le mai repet pentru ca atunci totul era ok.
Sunt tare curioasa ce o sa fie baietel sau fetita.Eu si sotul meu vrem fetita dar cum o vrea D-zeu.
Mai avem de asteptat pana vedem ce va fi.
Pana atunci aveti grija de burtici......
Cami
+9

e prima oara cand intru pe acest site!