Mamici de martie - aprilie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
roxanici spune:
ptr ca tot s-a vb mult pe aici de triplul test:
http://sanatate.jurnalul.ro/articol_48356/triplu_test_pentru_gravide.html
roxana & the baby
monica_b spune:
Mai, dar ce liniste e pe aici in weekend.... Se odihnesc burticile! ![]()
Eu mi-am trimis "bonele" (sotul + mamica personala) la cumparaturi specifice. Incredibil! Nu-mi mai incape burta in nici un pantalon. Si deja doar cu fusta ma cam ia cu fiori cind ies.
Sper sa-mi gasesca o salopeta tip "sac" in care sa incap macar 2-3 luni.
Voi, fetelor, cum stati cu garderoba?
Monica
14+
paxela spune:
monica, eu stau cam ca tine, pantalonii de acum o saptamana nu mai incap, sau daca incap strang
, drept urmare am trecut la trening , pantaloni sport, si sunt in cautare de blugi cu banda de elastec, cat i-oi mai suporta pe mine, caci, cu prima sarcina am avut mare noroc ca a fost vara, acum..... nu stiu ce o sa fac
Alexa
12+ si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
monica_b spune:
Iupii!
Mi-au gasit salopeta! Ca eu voiam ceva care sa nu ma stringa deloc de burtica.
Paxela blugi pe banda elastica am vazut pe site la Tara. Si am inteles ca aveau si aici, la magazinul Rocco de pe Dorobanti blugi sau raiati cu banda elastica.
Monica
14+
roxanici spune:
da monica, pustiu rau de tot in fiecare weekend, eu cam stau calare pe net si in weekend devine deprimant ca nimeni nu mai zice nimic.
Eu la capitoul haine stau.... cum stateam si inainte, nici un articol nou. Am o pereche de blugi si una de raiati care imi vin bine (cred ca am fost o grasa acum un an si slabisem intre timp, iar acu se pare ca si-au regasit locul in garderoba mea). PArtea rea este ca imi tb curea inca dar nu o mai suport, cum ma strang sa nu imi curga pantalonii de pe mine, cum simt burtica stransa.
Cred ca primul articol care o sa il schimb va fi sutienul ca rade barbatu-miu cand ma vede, zice ca imi dau pe-afara sanii.
.
O intrebare... mai mult de curiozitate: voi vedeti diferenta de marime intre burtica voastra de dimineata si cea de seara?
Eu da si inca una mare. E tare ciudat.
12+
diamar spune:
buna mamici ! cred ca sunt cea mai lenesa intru mai rarut pe site pt ca ca sunt destul de ocupata cu fetita mea de 7 ani si jum cu prima zi de scoala si cu serviciul dar mi-ar placea tare mult sa aflu si eu mai multe lucruri de la voi .problema mea este rh-ul negativ si faptul ca sunt la a doua sarcina....am auzit ca sunt niste riscuri ,voi ce stiti?
diamar mamica de roxana (11.02.1999)si bb
elyanne spune:
Hop si eu... azi am cam bantuit intre net si tv ... ca sunt doar cu fii'mea acasa si daca a dormit fo patru ore la pranz, m-am cam plictisit... chef de munca nu prea am avut... ca de avut de lucru, am o gramada...
Roxanici credeam ca doar mie mi se pare ca ar fi o diferenta intre burti dimineata si seara... la mine, dimineata abia se cunoaste... iar seara am ditamai burtoiu.
Monica s-o porti sanatoasa.
La capitolul tzoale... eu mai am un sarafan de data trecuta si cam atat... Trebuie sa-mi cumpar cat de curand alte tzoale... acum inca ma mai incap astea ... si mai merg fuste subtiri si bluze / maieuri ... dar cand o veni frigu' si mai imi creste burtoiu trebuie sa vad ce mi-oi lua...
Eu astept si Babyexpo sa vad ce-o fi pe acolo... ca pana acum au tot fot tzoale de gravidute... Si daca nu-mi place nimic... am pus ochii pe cate ceva de la Tara Fashion.
Diamar mai sunt mamici cu rh negativ... nu mai retin insa daca este vreuna care nu e la prima sarcina. Oricum, dr. te va lamuri cel mai bine. Daca sotul are rh negativ atunci n-ai de ce sa-ti faci probleme. Daca nu aveti acelasi Rh, atunci stiu ca trebuie supravegheata mereu prezenta si valoarea anticorpilor (parca D se numesc ... iti da dr. tau trimitere sa faci o analiza... dozare anticorpi anti-D ... sper ca nu spun prostii). Doar daca acestia cresc brusc spre final ar putea fi o problema.... dar nici atunci nu e obligatoriu.
La capitolul noutati... de ieri imi este mult mai rau ca pana acum... se pare ca recuperez... si eu speram sa scap de greturi curand. Daca pana acum aveam doar greturi si rar vomam (daca aveam ce), acum vomit de 3-4 ori pe zi...
Am inceput sa iau elevit la recomandarea dr. ... pt. ca i-am spus ca mancarea mea de baza consta in cartofi prajiti si eclere 
Mai nou am pofta de salata verde si mananc incontinuu... sper sa gasesc cat mai mult timp. Si mere verzi ![]()
Plang aproape din senin... doar daca exista un motiv mic-mic de suparare, dau in plans ![]()
Nu stiu ce-i cu mine, da' de cand sunt burtoasa, am chef de facut diverse (nu ciorbe sau tocanuri)... adica prajituri, clatite, pizza... din astea. De obicei nu prea calc prin bucatarie... doar daca incalzesc mancare, fac cartofi prajiti sau oua, salate... Noroc cu soacra... ca ea gateste...
Gata... m-am intins suficient... ![]()
Trebe sa ma apuc sa fac ordine si disciplina prin casa, pt. ca o sa-mi vina mosafirii... si sa ma apuc de facut pizza...
Eliana si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
monica_b spune:
Diamar am vazut ca sint o groaza de mamici cu rh-ul negativ pe aici. S-a si discutat ce si cum, cred ca in capitolul trecut. Daca reusesti sa-ti faci timp, poti cauta postarile.
Frumos blanos ai, Roxanici.
Si eu am remarcat ca dimineata am burtoiul mai mic si nu mai am senzatia de apasare pe care o tot incerc de vreo 2 saptamini. M-am gindit ca din cauza pozitiei orizontale prelungite din timpul noptii se mai "aseaza" maimuteii in burtica.
Monica
14+
Mihaelaaa spune:
La capitolul haine si la mine e cam tot asa...inainte purtam numai blugi si din toti numai 2 perechi sunt buni acum(pe care inainte ii purtam foarte rar,ca i-am cumparat prea mari).
Chiar acum 2 zile mi-am spalat amandoua perechile odata si cum nu s-au uscat pana a 2 a zi, a trebuit sa-mi iau o pereche cu talie joasa (am crezut ca si aia sunt inca buni).5 ore cat am stat la scoala a fost un chin,abia asteptam sa ajung acasa sa-i dau jos...
Verisoara mea a nascut in iulie si mi-a imprumutat niste pantaloni de-a ei cu banda pe burta,dar aia sunt inca prea mari....asa ca o sa port blugii astia 2 pana nu m-or mai incapea si dupa aia mi-oi cumpara haine "speciale de grase"
Maine dimineata voi face poza de sapt 12+1 si sunt tare curioasa daca e vreo diferenta fata de sapt trecuta.....
ROXANICI,la mine intotdeauna s-a vazut o diferenta la burtica intre dimineata si seara si cred ca asa e normal.De fapt eu am seara mai mult cu 1 kg si asta ca peste zi mananc si noaptea are stomacul timp sa se "linisteasca".Si mai cred ca kilele de dimineata sunt adevarate ,nu ce arata cantarul seara.....
Voi cum mai stati la capitolul "LENE"?Ca eu inca nu mi-am revenit.Azi am fost toata ziua in priza ca astept musafiroi,iar acum abia ma mai car,si ma doare rau spatele.Asa o zi plina n-am mai avut de dinainte sa raman gravi.Poate ati descoperit voi vreun leac la lene....????Tare as vrea sa stiu ce sa fac sa treaca odata...
Aaaa,colega mea spune ca n-are cum sa se vada burtika de la 11 sapt si tot mereu imi spune ca e doar slanina

Imi vine sa
.Dar chiar si asa eu sunt tare mandra de "slanina" mea (eu stiu ca inainte nu eram asa,de fapt n-am avut asa un burtoi niciodata).
azi incep a12a sapt
Mihaela
mada_rozz spune:
Hello,
Ce ma bucur ca nu sunt singura pe aici...Nici n-am mai intrat de dimineata ca eram sigura ca nu mai scrie nimeni.
La capitoul haine,nici eu nu stau prea bine,avand in vedere ca am luat nici mai mult nici mai putin de 6!!!kg.
Norocul meu este ca sunt inalta,am 1.78 si eram relativ slaba,aveam 60 kg.In primele luni am poftit numai la pizza si la mcdonald's,si asta cred ca e un motiv pentru care m-am ingrasat atat.Eu de fel nu mananc dulciuri,nu beau sucuri acidulate...si uite ca totusi m-am ingrasat.Ma sperie putin treaba asta,dar sper lunile viitoare sa o iau mai incet.
Si eu am observat o diferenta mare de burtica,adica dimineata se vede mai putin,iar seara e maaaaaaare.
Eu mi-am cumparat pantaloni din plus,sau elastici si ma inteleg foarte bine cu ei.E exclus sa mai port vreo pereche de blugi sau pantaloni mai stramti.![]()
Dar toate astea au un scop nobil,nu?
Va pup,
Mada
15+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg