Mamici de ianuarie-februarie 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 9
Liuda spune:
fetelor eu zic sa mai asteptati in picut cu miscarile ca chiar daca placenta e asa cum este oricum vine timpul si ve-ti simti bb. Eu nu stiu de care placenta am - abia astept sa ajung acasa sa citesc ca nu am bagat in seama. dar simt copilul de la vreo 17 saptamani, si ii simt ca lumea nu e nici in fluturas la mine, nu ma gadila... la mine cand se apuca de zburdat e ca sarpele in burta. daca tii mana simti cum burta urca si coboara in mai multe locuri odata. La mine nu merge cu sutul, cu un picior cu o mana, la mine cand se intoarce - intors este. Cu tot corpul. Si am 21 saptamani, are zile mai linistite cand e cuminte bb azi de exeplu este o nebunie - foiala frate si v-am zis nu ca sa simt numai eu - musca burta iar cu mana simti im 3 locuri odata ca s-a miscat. Si dupa ce mananc 15 minute imi face un taraboi in burta. Asta e...ma pregateste de acum ... sa stiu ca e nelinistit... sa ma pregatesc de acum de atac ca nu o sa stea locului.
ralu74 spune:
Catalina- ieri am fost la medic dupa rezultatul de la urina si am infectie, mi-au dat antibiotice 10zile.
Ralu 22
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralucadascalu/my_photos
oana_bucur spune:
Stiu ca s-a mai vorbit despre...dar nu-mi amintesc deloc...ce presupune ecografia morfologica si...e o perioada anume cand se face???
Burtica
Eu si Noi
19+
Amaya spune:
Ralu, multa sanatate!
Oana, dupa spusele lui Iosup se face la 14 si la 20 de saptamani. Apropo de Iosup, poti sa incerci sa suni la CMU sau la Clinica Polisano sa vezi poate te strecoara macar intre programari (e un dragut si mai face asta), daca le explici tipelor de la tel. ca nu esti din Bucuresti si doar saptamana viitoare poti veni. Sau macar sa te sune daca se contramandeaza vreo programare . Stiu sigur ca la Diagnosis mai bagau si intre programari.
Oana
17+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
oana_bucur spune:
Amaya...saptamana viitoare sunt in saptamana 20 deci sper sa se poata.
Iti dai seama ca nu stiu ce si unde este diagnosis...imi poti da un nr de tel...de aflat unde este ma descurc. Eventual si in celelate locatii adica CMU si clinica Polisano.
Chiar te rog de nr de tel...as vrea de dimineata sa sun rapid.
Burtica
Eu si Noi
19+
Amaya spune:
Oana, de la 1 sept. Iosup nu mai este la Diagnosis.
Dar il gasesti la
- CMU - in Bd. Unirii 57, tel.:327.11.88 sau
- Clinica Polisano, str. Cuza Voda 53, tel. 337.04.75 / 337.04.76 / 337.04.77.
Bafta!
Oana
17+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
loremunteanu spune:
Salutare burtici!
Aventura, merci! Pana la urma am rezolvat; am vorbit cu Ramona si m-a programat la cabinetul nou pe 26septembrie (trebuie sa mai sun odata sa aflu si ora).
Cat despre kg, nu stiu care e greutatea normala la inaltimea mea pt ca parerile sunt impartite (important e ca ma simteam si ma simt bine in pielea mea); am 1.57 si am plecat de la 55.5-56 kg si pana acum, saptamana 18+ am luat, in medie, 3.5kg (pana la 1septembrie).
Manac orice am chef, oricand... mi se intampla sa ma prinda 23h-00h sa nu pot sa dorm de foame si pana nu mananc ceva (de obicei sandwich-uri, vreo doua macar) nu pot sa adorm...
Despre miscarile lui bebe, am senzatia ca l-am simti alaltaseara insa nu sunt foarte sigura; banuiesc ca el a fost... Am avut senzatia ca misca un serpisor prin burtica mea, pe-acolo insa foarte vag.
Michelle81, aveti grija de voi si tu si tati... Si aveti grija si de bebe. Fiti optimisti! Sa dea Dumnezeu sa se rezolve totul cum e mai bine.
Cam atat deocamdata!
Va pup!
Loredana
18+
Roni-Cristian
Monicutz spune:
Oana, astia in Canada iti fac eco morfologica pe la 19-20 saptamani. Consta in faptul ca se uita in amanuntime la bebe si ii masoara tot ce pot: organe, membre, cap, se uita dupa posibile probleme (malformatii samd).
Ii masoara cum bate inima si apoi cum trece sangele prin cordon. Apoi se mai uita la lichid daca ai cat trebuie, mult, putin. Se mai uita cum sta placenta.
Si cam atata stiu eu.
Stiu ca in Romania se face eco morfologica si mai devreme (adica dupa 14 sapt).
oana_bucur spune:
Monicutz deci daca reusesc sa obtin o consultatie sapt viitoare ar trebui sa fie numai bine intrucat sunt in sapt 20. Tare sper sa reusesc. Mersic 
Burtica
Eu si Noi
19+