Mamici de ianuarie-februarie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Da messa .....La un ginecolog ma refer.Doctora mea pleaca mai mereu din tara si vreau sa am pe cineva pe care sa ma pot baza.Se pare ca ar avea niste probleme personale.Sper sa le rezolve.

17+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut fetele :)

Am si eu o intrebare pentru cele cu placenta anterioara. La cate saptamani l-ati simtit pe bebe?
Si inca una, voi ati simtit contractii nedureroase la 16-17 saptamani??
Eu am acum 16+ deci aproape 17 saptamani pline si am avut ceva contractii care m-au cam stresat un pic. Eu am mai fost o data gravida si nu-mi aduc aminte sa fi simtit contractii la varsta asta de sarcina.

Va pup si multumesc anticipat pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Monicutz eu am placenta anterioara si in plus culmea ghinionului mai e si joasa.L-am simtit pe bebe la 17 saptamini dar sint la a doua sarcina.In carti scrie ca intre 18-22 de saptamini il simtim cele cu placenta anterioara.

Contractii nu am avut pina acum,nu singerari,nu nimic desi marturisesc ca pina la urma urmei am avut si un contact cu sotul.Parca placenta asta vrea sa-mi faca in ciuda si sa contrazica toate teoriile de placenta jos situata.

Contractiile insa nu le da placenta anterioara.Ar trebui sa suni doctorul sa ii spui de contractii,uneori sint cauzate de infectii sau diferiti streptococi.

Sabina 19+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Eventual sa fiu mai exacta caci poate capat un raspuns. Ma intereseaza o ecografie morfologica...vreau sa stiu ca bebe are toate la locul lui. Din pacate as vrea-o sapt viitoare...in cel mai rau caz in urmatoarea dar prima varianta o prefer clar. Imi poate sugera cineva la cine sa o fac si daca am sansa sa fac programarea pe saptamana viitoare!?

Burtica

Eu si Noi
19+

Mergi la inceput

Mediterana si eu am citit ca hepatita B tratata corespunzator nu va crea probleme.La nasterecred ca i se va face lui bebe vaccin anti virus.

Michelle81 sa dea Dumnezeu sa nu fie asa cum si-au imaginat doctorii si sa se dovedeasca ca se poate face ceva.

Sabina 19+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Aiska placenta anterioara nu e cea normala???...l-am auzit pe doctor spunand ca am placenta anterioara...dar am inteles ca e ok...
Sa inteleg ca de asta imi imaginez ca de abia ieri e posibil sa fi simtit ceva miscari ale bebelului...desi nu sunt sigura...dar parca si azi ceva...desi sunt deja in sapt 19 si 5 zile?!?

Burtica

Eu si Noi
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

la eco morfologica e cam problema sa te programezi in scurt timp asa stiu eu, dar poate ai noroc sau poate are cineva programare si nu se duce

Mergi la inceput

Oana placenta situata anterior este in peretele uterului care e cel mai aproape de burtica sa ma exprim asa mai pe romaneste.
Placenta posterioara e cea normala.
Nu ai totusi motive de ingrijorare daca este situata la distanta corespunnzatoare de colul uterin.A mea din pacate e joasa si daca ajung la cezariana care se face jos si in peretele anterior iti dai seama ce hemoragie pot face...

Sabina 19+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Placenta anterioara din cate am inteles eu de la dr mea este normala, dar mai putin obisnuita. Cea obisnuita e asa cum spunea Aiska, este cea posterioara.
Am inteles insa ca cea anterioara actioneaza ca un fel de amortizor si nu simti miscarile. De aia am intrebat cam cand ati simtit. Ca la 17 sapt abia abia simt ceva si nu-s 100% convinsa ca sunt miscarile lui bebe.

Aiska, aici doctorii spun ca diagnosticul de placenta joasa/previa se pune cam dupa 20 de sapt si ei aici defapt ti-l pun la 30 sapt. Ca ei sustin ca pana atunci mai are sanse sa se ridice.

De contractii am mai zis...dar la dr mi-au zis ca sunt normale. Hmmm. nu m-au prea convins, de aia intrebam si aici. Eu o sa mai insist si la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Mai fetelor, n-am mai intrat de ieri si voi, niste . Stiam ca suntem la partea 16. Vad 6 pagini in partea 17 si zic "Nu-s ale mele, n-are cum". Stau sa ma gandesc, in ce an suntem, cand nasc si imi dau seama ca voi sunteti....

Si io, care ma mai abtin de la mancare, recunosc, ce vad: numa de mancare se vorbea. Asa ca, intre cititul partii 16 si 17, am bagat un radei umplut.... Ca veni vorba, am luat 5 kg in 20 de sapatamani. Chestia cu un kg pe luna, nu tine, pentru ca in ultimele luni se ia mai mult de 1 kg/luna. Daca punem si sarbatorile... La mine, cu cat ma gandesc sa nu mananc, cu atata mi-e mai foame. Daca sunt mai relaxata in privinta asta, ma ingras mai putin. Parerea mea e ca e bine sa avem grija ce mancam si cat ne ingrasam, pe cat posibil, intrucat si pentru organism un asemenea surpuls e mai greu de suportat. Lasand la o parte esteticul, este mai sanatos... Iar cu datul de mancare lui bebe, nu tine... El mananca, dragul de el, numa cat are nevoie (destept tare). Restul e numa pentru mami....

Michelle, ma gandesc la tine si ma rog la Dumnezeu ca totul sa fie bine pentru puiul tau!!!

Vad ca ieri si astzazi, activitate mai usoara la mine in burtica. Abia astept sa-l simt iar.

Noi avem emotii mari cu gradinitza. Astazi am fost in vizita. cand l-am vazut cum statea pe bancuta, mi s-a strans inima. Chiar asa baiat mare am.... Daca primul an trece tare greu, restul zboara... Hai ca bat campii...

Pupa Crisa 19+ (inca 1 zi si am ajuns la jumatatea drumului. Doamne ajuta!)

Mergi la inceput