Mamici de ianuarie-februarie 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 10
biadamin spune:
Michelle stiu ca orice ti-am spune noi, durerea din sufletul tau ramane acolo si nu ti-o ia nimeni. roaga-te la D-zeu pt ca el e singurul care te poate ajuta..si ne vom ruga si noi pt. tine si sufletelul din tine
. sa iti ajute D-zeu.
fetelor despre kg luate in plus...eu am luat 7 pana acum, dar am pus cel mai mult pe burta si sani
, adevarul e ca nu ma preocupa f. mult kg principalul este bebelasul meu sa fie bine, asa ca eu zic sa ne multumim cu ceea ce avem.
despre ecografii vroiam sa va intreb cate ati facut voi pana acum, eu am 22+ sapt. si am facut 4 iar in 26 sept. am programare la 4D, iar sotul imi zice ca sunt prea multe, voi ce parere aveti?
va pup
22+
bia
ralu74 spune:
Amaya iti multumesc si iti doresc si tie ca si celorlalte mamici multa sanatate
Ralu 22+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralucadascalu/my_photos
Messa spune:
Monicutz, eu am placenta anterioara dar pe bebe l-am simtit la 14 saptamani - toata lumea a zis ca or fi fost gaze, dar eu stiu sigur ca nu erau... pe urma, am avut "pauza" intre 15 si 17 saptamani, de il puneam pe tati al lui bebe sa stea cu urechea la burtica sa-mi zica daca se aude ceva pe acolo, si acum (fix 19 saptamani) il simt iar pe bebe. Cat despre contractii, eu am NUMAI daca ma enervez sau daca stau mult prea mult in picioare, dar sunt slabe si nu pot sa zic ca ma deranjeaza prea tare (adica nu dor, sunt doar neplacute).
oana_bucur, placenta anterioara este cea care sta intre burtica ta si bebe, catre exteriorul burticii - cea posterioara este cea "normala" (adica cea mai des intalnita, ca normala e si anterioara, cum zicea si Monicutz), in care placenta este catre sira spinarii si bebe e mai spre suprafata, catre exterior. De asta, fiindca placenta anterioara e ca o pernuta, mamicile cu placenta de felul asta isi simt bebeii mai greu
. Despre eco morfologica iti spun mai multe (si ce si cum a decurs) pe 14 septembrie, cand sunt programata ![]()
Ralu74, daca poti, dupa cele 10 zile de luat antibiotic sa repeti analizele, sa te asiguri ca ai scapat de "bazgaieci". Si chiar daca simptomele trec in 3-4 zile, sa nu intrerupi tratamentul
multa sanatate!
ALINATXA spune:
Biadamin la 22 de sapt 4 sa fie multe?Pai eu am 17 saptamani si te rog sa ma crezi ca nu le mai stiu numarul.Eu daca la 2 saptamani cel mult (dar nu ma apuca 2 saptamani)nu fac ecografie pai sunt bolnava.Eu nici nu spun unde ma duc sa nu ma faca lumea nebuna.Singura mea problema era sa nu ii fac rau bebelusului asha ca am intrebat si mi sa spus clar ca nu.Asha ca eu am tot facut.Nu pot sa ma abtin.
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Monicutz spune:
Ralu74, sunt curioasa sa ne spui daca dupa ce termini tratamentul o sa te puna sa repeti analizele. Eu cand am avut asa ceva nu m-au pus sa repet. Mi-au dat tratament si daca nu m-am mai plnas de usturimi dupa aia, la revedere si buna ziua. Asta in Canada. Eram curioasa cum e in US.
ralu74 spune:
Monicutz - eu nu am nici un simptom , am facut analizele de urina pentru ca am contractii, trebuiau sa afle cauza si iata cauza este infectia urinara pe care nu o simt efectiv.
Ralu 22+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralucadascalu/my_photos
Amaya spune:
Oana, cu multa placere. Sper sa reusesti sa gasesti o programare, atunci da, ma voi simti ca am fost utila
.
Ralu, sa dea Dumnezeu!
Oana
17+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
oana_bucur spune:
Messa am inteles si eu intr-un final cum e cu placenta anterioara. Multumesc. Partea cu simtitul bebelului am patit-o asemanator...in sapt 15 as fi jurat ca l-am simtit dar din cauza pauzei ce a urmat am devenit neincrezatoare (mai ales ca eu sunt cam balonata mai tot timpul). Acum...de ieri - 19 sapt si 4 zile - imi pare mai clar ca il simt caci sunt constante senzatiile.
Sper sa ma pot strecura si eu sapt viitoare ptr o ecografie morfologica ...si comparam mai apoi datele
.
Cristiana multumesc ptr adresa magazinului. Vreau clar sa ajung ptr el in Arad. Hainutzele sunt colorate si dulci sa-ti vina sa le mananci?! Ce intrebare iti pun?!! Cred ca vreau sa ma conving asupra calitatii materialului si croielii... ![]()
Burtica
Eu si Noi
19+
oana_bucur spune:
Ralu din cate am inteles de la Ioana...faptul ca ai un tratament asa scurt inseamna o infectie mai usoara si deci mai usor de scapat de ea si fara probleme. Foarte bine!!! Contractiile din cauza carora ai ajuns sa faci testele...erau dureroase?...poti sa mi le descrii un pic. Eu am avut partea de jos a burtii tare vreo 2 sapt continuu cred...si n-am resimtit ca fiind o problema. Insa doctorul nu a fost de aceeasi parere si mi-a dat tratament cu utrogestan si antispastice vreo 5 zile. A durat vreo 3 zile sa isi dea drumul si dupa inca vreo 3 zile s-au rarit...azi de ex nu am avut niciuna. Dar ca si Messa le am nedureroase...doar mi se intareste partea de jos a burtii si ramane o perioada mai mare sau mai mica asa.
Burtica
Eu si Noi
19+