Ganglioni inflamati???Ca-s speriata rau...
Raspunsuri - Pagina 2
ing3rasha spune:
buna...din pacate acum cateva zile mi s-a inflamat ganglionul drept..si azi ma doare si urechea dreapta...plus ca am o durere in gat f f f mare si zona inflamata e dureroasa la atingere...am avut timp indelungat probleme cu laringele si m-am cam saturat de doctorii din orasul meu...voi ce ati facut pentru a scapa de durere?
brolin spune:
am si eu niste ganglioni umflati in zona gatului, pe partea dreapta si stanga lateral, sunt d edim mici, sesizabili la palpare, mobili si nedurerosi, am facut analizele pt sange si pt mononucleoza dar nimic nu s-a gasit.
Totyusi sunt ingrijorat pentru ca eu mai am si alte probleme si chestia asta ma nelinisteste profund.
nycoo spune:
Buna ziua. am si eu o pb, care ma macina de ceva vreme. acum 7 saptamani, mi-au aparut in zona aflata imediat sub barbie, km pe unde sunt glandele salivare, doi ganglioni inflamati, unul pare mobil, celalalt mi se pare k nu. am fost la medicul de familie si la o.r.l.-ist si mi s-a pus diagnosticul de adenopatie inflamatorie, spunandu-mi k pb au aparut din kuza unei infectii. am urmat tratament cu antibiotice, 2 zile de amoxacilina, 5 de ciprinol in paralel cu ketonal forte si 3 de oxacilina, fara rezultat insa. hemoleucograma nu a aratat valori anormale, nici la leucocite, nici la limfocite. stie cineva care e durata maxima in care ar tb sa cedeze ganglionii inflamati?va multumesc.
andes spune:
quote:
Originally posted by cafelutzaro
Multumesc tare mult pentru rpunsuri!
De cat citesc forumul ta...ma simt mai bine psihic..parca am 1000 de prietene
Acum vroiam sa intreb..ce fel de analize mai complexe? Tot pentru gat? Oricum tept si rezult. de la toxoplmoza si exudatul si ma voi duce cu ele la un medic pentru interpretare.
Analize mai complexe ar putea fi anticorpii heterofili pentru mononucleoza infectioa.Glicemia 74 e foarte buna.
dianaelena spune:
Si eu m-am confruntat su ganglioni inflamati acum cativa ani buni in urma. Am urmat tratament cu antibiotice s nu au cedat imediat. am ramas cu o sensibilitate s ori de cate ori raceam ..ma dureau sau daca stateam in frig, parul ud... Am luat ceva timp aspirina si mi-a trecut. Mi-a mi-au zis 3 doctori la vremea aceea ca e o viroza mai puternica. Desi nu dadeam semne de raceala. M-am speriat rau...dar sunt ok. Cred ca au trecut 6-7 ani de atunci. Vzi ca iti zice doctorul...Sper sa fie totul bine asa cum a fost in cazul meu. A...uitam sa-ti spun, eu nu am avut doar unul, ci se inflamasera in lant, de la baza gatului pana in varful capului, dupa ureche si inghinal. Si ma dureau cei de la ceafa...destul de tare.