oglinda sparta

oglinda sparta | Autor: chiquitita

Link direct la acest mesaj

Nu radeti, nu dati cu rosii. Mi s-a spart o oglinda mare in dormitor, aparent fara motiv, si sunt foarte obsedata de atunci din cauza superstitiilor. Ghinion, moarte etc.. Inseamna ceva sau e o prostie?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Si eu sunt superstitioasa si tot timpul ma gandesc la superstitii...
Pe de alta parte asa stiu si eu ca daca se sparge oglinda aduce ghinion, dar eu zic ca nu-i cazul sa te gandesti la rau si eventual daca se va intampla ceva...doamne fereste!... sa nu pui pe seama acestui lucru.

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Stii cum se zice, ca daca te gandesti mai rau atragi raul. Mi-e imposibil sa nu ma gandesc, s-a spart intr-un mod ciudat.Are 1m/1m. S-a dat peste cap, practic, si s-a facut tandari, neatingand obiectele asezate pe toaleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafelutzaro spune:

Hmmm..eu una nu st ce sa zic..si eu sunt superstitioasa din cale afara. Acum nu vreau sa te sperii Doamne fereste, dar uite intr-o dimineata pe la 4 alor mei le-a cazut oglinda de pe hol si s-a ciobit din cate am inteles eu. Dupa aceea, in jurul orei 8, taica miu si-a botit masina chiar in parcare la servici. Cu gandurile probabil in alta parte, a apasat acceleratia...in loc de frana. Slava domnului ca nu era pe sosea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

E o prostie. Stai linistita, eu una nu cred in asa ceva.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Acelasi lucru s-a intamplat in casa noastra acum 5 ani de zile.Mama s-a gandit la tot ce poate fi mai rau:
- 7 ani nu vom avea noroc,bani,sanatate,va muri cineva din familie etc.
La 5 ani de la spartul oglinzii pot sa spun ca nimic din prevestirile mamei nu s-a implinit-nu a murit nimeni,cu sanatatea stam bine,bani avem - deci cred ca la noi spartul oglinzii a fost cu noroc.
Sper sa fie asa si in cazul tau!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ei, atunci e timpul sa cumperi o oglinda si mai frumoasa in loc.
Dar daca se spargea mai putin spectaculos te mai gandeai la superstitia cu oglinda sparta? Ca, la urma urmei, oricum s-ar sparge, tot sparta se cheama ca este.
Eu nu cred in superstitii dar odata mi s-a intamplat sa scap o sticla pe asfalt si, desi ar fi trebuit sa se sparga, nu s-a spart. In momentul acela m-am gandit ca asta aduce ghinion si nu dupa mult timp chiar s-a intamplat ceva rau. Dar a fost de fapt o coincidenta.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Va multumesc de raspunsuri, m-ati mai linistit... Incerc sa ma gandesc ca cioburile aduc noroc etc... desi ma obsedeaza putin
Sper sa nu mi se intample ceva rau...si sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Hm, superstitzii...Vine barbatu aseara de la servici, shi-mi zice: vezi s-o suni miine pe mama ta, ca te-a visat urit.
Io inghetz, ca shtiu ca mama mai are vise ciudate, de cite ori il viseaza pe tatal ei, care este mort, in urmatoarele zile se intimpla ceva rau- deci adorm ca pe ghimpi, shi-a doua zi de dimineatza o sun pe doamna mama, ingrijorata. Imi zice ca a visat ca i-au cazut nishte dintzi- shi, zic io, ce s-a mai intimplat?? Ea zice: nimica, da a doua zi dimineatza kiar mi-a cazut un dinte, ca nu era bine prins in lucrare!... Corect, nu, ca doar era vis premonitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Nu te panica !Si mie mi s-a spart oglinda si am innebunit de spaima (stiam ca aduce ghinion) dar nu s-a intamplat nimic.

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

eu stiam ca daca spargi oglinda te mariti.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput