Steriletul Mirena ingrasa?

Am observat ca decand am steriletul Mirena (4 Mai) ma ingras vazand cu ochii.Sunt explicatii in acest sens ?
Mioritza
Raspunsuri

madau spune:
Mioritza si eu il am tot cam din aceeasi perioada dar n-am avut probleme. M-am ingrasat e drept cam 1.5 kg, insa nu pot fi puse pe seama steriletului caci am cam exagerat eu cu dulciurile. Poate sa-ti faca un pic de pofta de mancare, cu toate ca am inteles ca "responsabil" cu asta ar fi estrogenul, iar Mirena are doar progesteron. Eu l-am intrebat pe doc cand l-am pus si a zis ca nu are legatura ingrasatul cu steriletul, dar mai stii?
Hai sa vedem ce mai zic si celelalte fete. Ca o concluzie la mine e.. NU.Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Gabbriela spune:
mirena e pe baza de hormoni , uni accepta hormoni alti nu.. uni se ingrasa alti nu.. eu il am de 4 ani si nu m-am ingrasat deloc, ba chiar am slabit 10 kg, fara prea mare efort ceva exercitit.
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Gabbriela spune:
mirena mirena1 mirena2 mirena3 mirena4 mirena5 mirena6
luati si mai cititi despre mirena, inainte sa dati subiect nou... recomand functia de cautare a forumului
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">

- Plato

CristinaT spune:
quote:
Initial creeata de mioritaus
Am observat ca decand am steriletul Mirena (4 Mai) ma ingras vazand cu ochii.Sunt explicatii in acest sens ?
Mioritza
Buna, mie doctorul mi l-a recomandat atunci cand voi intra la menopauza, ca sa regleze dereglarile hormonale ce vor apare. Nu stiu ce sa zic altceva, decat ca l-am ascultat.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

iren spune:
Am Mirena din decembrie 2005, shi n-am suferit nici o skimbare in greutatea corporala.
Am o prietena care a avut Mirena, nu s-a ingrashat de la el, numa ca ce avea dinainte- kile in plus- nu mai putea fi dat jos asha ushor ca inainte de Mirena.
Fiecare organism reactzioneaza diferit.

madau spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
mirena mirena1 mirena2 mirena3 mirena4 mirena5 mirena6
luati si mai cititi despre mirena, inainte sa dati subiect nou... recomand functia de cautare a forumului
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
- Plato
Nicole..daca ar si functiona "cautarea"...tare bine ar fi..

pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

mioritaus spune:
Buna seara,
Intradevar nu functioneaza cautarea.....
Multumesc fetele, pentru raspunsuri.
Acum in afara ca s-a brodit ingrasarea asta imi cade si foarte rau parul?Chiar sa se fi brodit toate odata?
Numai bine,
Mioritza