culoarea camerei baiatului de 7 ani
Dragi forumisti,
asa cum am scris si in titlu nu stiu ce culoare sa aleg pentru camera baiatului meu.
Sa va dau ceva indicii: camera este situata pe rasarit( avem soare puternic pana in jur de ora 13), covorul din camera este un fel de bej, mobila pal.
Avand in vedere ca peste cateva zile va fi ,,student la litere,, camera va fi folosita atat pentru studiu, joaca cat si ca si dormitor.
Vreau sa aleg intre culorile galben si portocaliu sau daca considerati ca nu merge astept cu interes sugestiile voastre.
Pe cat e posibil astazi deoarece pana diseara tb sa ne hotaram sa si cumparam vopseaua.
Multumesc.
Raspunsuri
rapunzel spune:
Draga Mercedes, ferice de tine ca ai baiat si poti hotari tu singura culoarea peretilor camerei!
Fetita mea (6,5 ani) stie exact de culoare vrea sa aiba atit peretii cit si tavanul camerei, mobila pe care urmeaza sa o cumparam, covorul, jaluzelele si perdeaua (acestea nu trebuie neaparat schimbate, dar ea asa si-ar dori - cica nu se vor mai potrivi cu mobila cea noua).
Acum, lasind gluma la o parte, l-ai intrebat si pe el? Poate ca are vreo preferinta!
Pupici la mamici si la bebici
Mercedes spune:
Mersi pt raspuns dar... tocmai el si a ales cele doua culori dar le vrea combinate. Acum sincer mie imi place f. mult si galbenul si portocaliul dar nu combinate mai ales ca, in camera lui vor fi prea multe culori.
Sa nu mai spun de actuala perdea care probabil va tb schimbata este pe fond albastru cu niste floricele albe la capete.
Astept si alte sugestii.
vio_reurean spune:
Daca ii iei o perdea portocalie care ar aprinde bejul covorului si al mobilei, ai putea sa incerci un unt pe pereti, pentru ca va ajuta lumina filtrata de perdea sa dea o atmosfera foarte calda in camera. Asa e la baietelul meu in camera si e cea mai placuta din toata casa. Plus ca atat nuanta asta de unt-galben -pai cat si perdeaua creaza o luminozitate aparte fie ca e soare afara fie ca nu.
Sper sa-ti fie de folos,
Delia
Delia-Vio
POZE cu Andrei
raresionut spune:
Si pentru ca se "poarta", poti combina culorile, alternandu-le pe pereti...
Alina si printul Rares
Pozele noastre
hermelina spune:
Da tavanul si 2 pereti galben pal si peretele cu perdeaua si cel opus un portocaliu placut. Da fff bine
"Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste"
Mercedes spune:
Multumesc frumos pentru idei
hermelina - bun si atunci perdeaua ce culoare sa aleg, galbena?
dia_b spune:
Sa stii ca e la moda combinatia asta de culori. Am vazut la cineva si mie tare mi-a placut. Chiar ma bate gandul sa trag si eu o zugraveala. La cine am vazut au modelat si tavanul cu rigips. Arata superr!!! Dar nu e chiar galben. E un portocaliu mai intens si unul mai pal. Am vazut si o imagine intr-o revista de specialitate.
Eu mi-as dori sa fie si baietii mei in pas cu moda cand vor fi mai mari (mai am ceva de asteptat!).
Eu zic sa tii cont si de parerea copilului, doar el e cel care trebuie sa suporte cei 4 pereti!
teodora35 spune:
aveti noroc cu copiii ca nu hotarasc ei ce culoare vor.Fetita mea si-a ales culoarea camerei ,mobila,jaluzeaua cum vrea spoturile pe tavanul fals ,parchetul tot ea si l-a ales si culmea ca este fata dar camera a vrut-o bleu mobila la fel tot cu bleu iar noi ii propusesem la jaluzeaua verticala sa fie de la bleu inchis pina la un bleu deschis in degrade si bineinteles ca nu a vrut
familia mea de-ale croitoriei animalutze
caro spune:
baiatul meu are 10 ani si asta e ce i-am facut... am terminat acum 1 saptamana. Camera are aceeasi orientare (rasarit).... culorile au gost alese la sugestia lui (vei vede in foto de ce :wink)
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/lidiaro1/album?.dir=/3470re2&.src=ph&.tok=phASNdFBAahoNJBK