Pelada

Pelada | Autor: dana-alexia

Link direct la acest mesaj

Buna seara tuturor.
Sotului meu a inceput sa-i cada parul(de pe cap)in portiuni mici,a fost la dermatolog si la diagnosticat cu pelada,dar tratamentul care i la prescris nu a avut niciun rezultat.
Cei sau cele care au avut aceasta problema cum au tratat-o?
A mai crescut parul in acele portiuni?

DANA & ALEXIA (12.06.2005)
poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Iti zic de o metoda naturista care se pare ca a dat rezultate. Se iau catei de usturoi se taie in doua si se freaca cu partea proaspat taiata din usturoi zona dupa care a picat parul. Operatiunea se face zilnic, in cateva luni o sa se vada rezultatele
Sper sa iti fie de folos!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Dana, eu am avut aceasta problema cand eram mica (5 ani) si tratamentul a fost de lunga durata, cateva luni, insa a dat rezultate excelente. Eu pierdusem aproape jumatate din par si cadea, cum spunea mama, in smocuri pe portiuni cat o moneda de 5 lei (cea de pe vremuri). Imi aduc aminte ca in fiecare dimineata mergeam la spital si ma masau pe cap cu gheata (nu cuburi de gheata, era ca o zapada, nu stiu sa-ti explic exact si nici denumirea exacta nu o mai retin), timp de o jumatate de ora, iar seara mama imi masa scalpul cu o solutie pana se inrosea pielea capului (asa trebuia). Parul a crescut la loc sanatos si des.

Ti-am povestit experienta mea insa intre timp presupun ca s-au descoperit tratamente mult mai simple si, de ce nu, mai eficiente. Insa aceasta boala se face pe fond nervos si cel mai important lucru spre vindecare este eliminarea cauzei.

Multa sanatate!

Oana 17+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput