MUFFINS SHOW
Raspunsuri - Pagina 6
mariussimiuc spune:
Bits-ule,au fost asa de pufose ca a trebuit sa mai fac o tura. Is bune si usor de facut.
Natalia,si eu am papat un pic din Twix,nu m-am putut abtine. Data viitoare o sa le incerc cu bucatele de ciocolata simpla,sa vad ce iese.
O sa fac poze la forme.Le pun un pic mai tarziu.
Cat despre colet...oricand cu placere.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Miha, eu zic sa faci o poza la formele alea, eventual si la ambalaj, daca il mai ai. Poate gasim in alta parte, macar sa stim ce sa cautam.
Forme de silicon pentru briose si hartie pentru copt briose. Ambele sunt ambalate exact la fel,numai ca de la primele nu mai am ambalajul.
Luna75 spune:
Muffin Show-ul m-a ajutat sa slavez retete pt.o viata
prima la rand va fi cea cu Twix - caci pare cea mai usoara,apoi cea cu cirese si nu in ultimul rand cel cu ananas
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Criss75 spune:
Si eu le fac des, la cererea baietelului meu.
arata asa:
http://good-times.webshots.com/photo/2396186900102224540KKimbH
Criss si Alex (11.05.2003)
Balbina spune:
quote:
Originally posted by Aliza
)IJ
Aliza, e cumva vreo reteta criptata de briose? Poate ne-o traduci, sa vedem si noi. Bine ai venit pe DC!
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
alinabojuc spune:
Salutare mufinoaselor.
Am facut si eu un muffins mare cu twix.Am si forme mici din metal dar nu prea le folosesc din cauza ca se prinde prajitura tare de ele, desi le-am uns in prealabil cu unt sau ulei.
Mie imi place cum a iesit dar sotului nu, pentru ca sunt prea uleioase. O sa citesc mai atent toate retetele sa ochesc una care sa placa si sotului.
Daca vreti sa vedeti ce mi-a iesit intrati la poze.
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
TOMALAVINIA spune:
quote:Ai dreptate!Merci mult!
Originally posted by mariussimiuc
Lavinia,is 6 forme la 15 RON.
Deci cu aia de teflon iesi mai ieftin.
dianocica spune:
tevi gasiti la ikea, 25 ron, www.ikea.com/gb/en/catalog/products/80067464" target="_blank">astea, sunt f ok, sunt teflon dar groase, nu din alea subtiri.
acum stau si ma gandesc daca sa dau 5 stelute sau una, avand in vedere ca e ora care e si eu balesc cu nesimtire la muffinsurile voastre
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda