MUFFINS SHOW
Raspunsuri - Pagina 5
monica-elizabet spune:
mama ce mi-ati facut la ora asta
tare bine arata
eu am tot cautat forme zilele astea si nu am gasit, in cf nu era nici urma...oare pe unde sa mai caut in bucuresti...natalia/fetelor pliz spuneti-mi si mie o info pe unde ati vazut in ultima vreme si formele si hartioarele pentru briose?
multumesc anticipat
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
Monica,eu mi-am luat ieri de la Carrefour,din Iasi ce-i drept, , forme din silicon pentru muffins.Is super incantata de ele si nici n-am dat o caruta de bani pe ele.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
TOMALAVINIA spune:
quote:Ce bine arata!!!Cred ca sunt delicioase.
Originally posted by mariussimiuc
Twix Muffins
Ale mele au iesit asa
Sunt foarte bune si usor de facut. Is curioasa cum vor fi maine dimineata,daca isi vor pastra pufosenia.
MERCI PTR RETZETA, O NOTEZ!
TOMALAVINIA spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Monica,eu mi-am luat ieri de la Carrefour,din Iasi ce-i drept, , forme din silicon pentru muffins.Is super incantata de ele si nici n-am dat o caruta de bani pe ele.
Eu vazui in Selgros la 27 de lei una(are 12 locuri):))Mie mi se pare cam scumpa, inca nu ma luat-o.De curiozitate, cam cat a a costat cea din silicon si cum se prezinta?
mariussimiuc spune:
Lavinia,is 6 forme la 15 RON.
Deci cu aia de teflon iesi mai ieftin.
monica-elizabet spune:
multumesc fetelor,
eu m-am uitat pana acum in 2 cf si 1 cora si nu am vazut dar poate nu aveau atunci pe moment...o sa mai caut
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
Monica,vrei sa-ti fac un colet de la Iasi?
monica-elizabet spune:
nu miha, multumesc...oricum bantui cam prin toate cf din buc si sper sa gasesc pana la urma...chiar in seara asta vreau sa ajung in cel din militari sa-mi cumpar niste blugi de la motorul de acolo nah c-am trecut de la una la alta
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Balbina spune:
Io, io vreau colet! Mai ales daca n-a gasit Monica in Cora si Carrefourul de aici, sa nu mai bat drumul degeaba, chiar saru'mina! Miha, eu zic sa faci o poza la formele alea, eventual si la ambalaj, daca il mai ai. Poate gasim in alta parte, macar sa stim ce sa cautam.
Cit despre briosele cu twix, arata bine intr-adevar, dar mie cred ca nu mi-ar iesi ca ale tale, si stii de ce? Pentru ca as minca tot twixul pina sa-l pun in aluat!
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda