MUFFINS SHOW
Raspunsuri - Pagina 3
dori spune:
quote:
Originally posted by Salmida
Prima retetä este tradusä din suedezä si executatä www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=9086" target="_blank">aici. Dori a inlocuit zmeura si a convertit cant. de lapte in linguri insä nu f. exact (1 lingurä lichid are 15 ml).
Muffins-urile au fost un timp si pasiunea mea (acum am trecut la alte pasiuni ) dar vä mai pot recomanda cateva www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7598" target="_blank">retete. Spor la treabä!
De fapt retetele sunt traduse din reviste nemtesti. Cred ca reteta originala era cu zmeura, dar eu nu am reusit niciodata sa o fac cu zmeura.
Bestiale pozele cu muffins! Mie parca nu imi ies asa frumoase, dar si asa, mai uratele, au mare succes.
Leditia spune:
uaaa ce pofta mi-ati facut cu muffinshi vostriiii.....Stau si salivez aci ca n-am cuptor si nici tava,deci nu ma pot apuca de treaba..
ps:Papa te-ai specializat pe prajituri?
o zi faina.
POZE
Claudelu spune:
quote:
Initial creeata de papadie
Muffins cu ananas si cocos
O reteta de pe spatele pungii cu faina E prima oara cand fac retete de pe spinarea pungilor da mi se puse rau pata pe muffinsurile astea.
Compozitie:
200 g faina
150g de zahar brun -merge si alb-
50 g de fulgi de cocos -nuca, nu pene de cocoshel-
2 lingurite de praf de copt
250 g ananas din cutie
1 ou
100 ml ulei
250 g iaurt
1 lingura de rom
Amestecam faina cu praful de copt si o punem peste ulei, ou, zahar, cocos, ananas - pe asta il taiem maruntel si-l scurgem bine-, iaurt, rom. Ungem tava de muffins cu ulei si o tapetam cu faina. Punem maglavaisul 20-25 de minute la cuptor la 170 de grade. Dupa ce inchidem cuptorul mai lasam tava inca cinci minute inauntru. Apoi se iau si se parcheaza pe o tava. Au iesit bune- bune! am mai vazut si-o reteta de chec marmorat pe spatele pungii de faina...daca va-ntereseaza dati un semn
Asadar muffins fatza si profil.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Vai sunt o maestra in ale bucatariei Constat cu stupoare acum cnad Muffins-u e la cuptor ca in loc de 50 g cocos am pus de fapt 150 gr Sa vedem ce-o iesi
Abia acum am vazut pozele tale Papa ...eu am turnat totul intr-o tava normala
Dumnezeule ce tare sunt
Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam
Leditia spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Vai sunt o maestra in ale bucatariei Constat cu stupoare acum cnad Muffins-u e la cuptor ca in loc de 50 g cocos am pus de fapt 150 gr Sa vedem ce-o iesi
Abia acum am vazut pozele tale Papa ...eu am turnat totul intr-o tava normala
Dumnezeule ce tare sunt
Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam
eu in locul tau as suna la astia de la cartea recordurilor...ca ai cel mai baban muffins.
PS:Nu uita sa ne pui si poze sa salivam.
POZE
Claudelu spune:
Leditia, n-a iesit chiar asa de catastrofal pe cum ma asteptam Uite aici poze
Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam
Leditia spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Leditia, n-a iesit chiar asa de catastrofal pe cum ma asteptam Uite aici poze
Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam
arata bine muffinsul tau baban..banuiesc ca e tare bun la gust..Pofta mare.
Edit:eu de pofta si de nervi ca nu pot face muffins am facut iar gogosi,de data asta umplute cu branza si portocala..
POZE
roxanaz spune:
Claudelu fff misto briosa uriasa.las ca si in forma asta tot buna e. eu odata cand am facut super clasicele briose cu afine....nu am pus oua . nu ma dumiream de ce sa sfarama asa...pana am vazut impricinatele linistite pe blatul de bucatarie...si briosele erau deja coapte.
R
mariussimiuc spune:
Roxana,cat inseamna "o cana" in reteta ta de muffins cu afine?
Miha
papadie spune:
Miha in acceptiunea generala o cana egal 250 de grame.
ECMI viu cu checul numai putintica rabdare ca tre sa gasesc faina din aia...ca mi-a aruncat soatza punga dupa ce mesteri el singurel vafe belgiene de-a lu' Natalia:)))
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush