MUFFINS SHOW

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dori spune:

quote:
Originally posted by Salmida

Prima retetä este tradusä din suedezä si executatä www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=9086" target="_blank">aici. Dori a inlocuit zmeura si a convertit cant. de lapte in linguri insä nu f. exact (1 lingurä lichid are 15 ml).
Muffins-urile au fost un timp si pasiunea mea (acum am trecut la alte pasiuni ) dar vä mai pot recomanda cateva www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7598" target="_blank">retete. Spor la treabä!



De fapt retetele sunt traduse din reviste nemtesti. Cred ca reteta originala era cu zmeura, dar eu nu am reusit niciodata sa o fac cu zmeura.
Bestiale pozele cu muffins! Mie parca nu imi ies asa frumoase, dar si asa, mai uratele, au mare succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

uaaa ce pofta mi-ati facut cu muffinshi vostriiii.....Stau si salivez aci ca n-am cuptor si nici tava,deci nu ma pot apuca de treaba..
ps:Papa te-ai specializat pe prajituri?
o zi faina.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Initial creeata de papadie

Muffins cu ananas si cocos

O reteta de pe spatele pungii cu faina E prima oara cand fac retete de pe spinarea pungilor da mi se puse rau pata pe muffinsurile astea.

Compozitie:
200 g faina
150g de zahar brun -merge si alb-
50 g de fulgi de cocos -nuca, nu pene de cocoshel-
2 lingurite de praf de copt
250 g ananas din cutie
1 ou
100 ml ulei
250 g iaurt
1 lingura de rom

Amestecam faina cu praful de copt si o punem peste ulei, ou, zahar, cocos, ananas - pe asta il taiem maruntel si-l scurgem bine-, iaurt, rom. Ungem tava de muffins cu ulei si o tapetam cu faina. Punem maglavaisul 20-25 de minute la cuptor la 170 de grade. Dupa ce inchidem cuptorul mai lasam tava inca cinci minute inauntru. Apoi se iau si se parcheaza pe o tava. Au iesit bune- bune! am mai vazut si-o reteta de chec marmorat pe spatele pungii de faina...daca va-ntereseaza dati un semn
Asadar muffins fatza si profil.



Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush



Vai sunt o maestra in ale bucatariei Constat cu stupoare acum cnad Muffins-u e la cuptor ca in loc de 50 g cocos am pus de fapt 150 gr Sa vedem ce-o iesi

Abia acum am vazut pozele tale Papa ...eu am turnat totul intr-o tava normala
Dumnezeule ce tare sunt




Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by Claudelu



Vai sunt o maestra in ale bucatariei Constat cu stupoare acum cnad Muffins-u e la cuptor ca in loc de 50 g cocos am pus de fapt 150 gr Sa vedem ce-o iesi

Abia acum am vazut pozele tale Papa ...eu am turnat totul intr-o tava normala
Dumnezeule ce tare sunt




Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam



eu in locul tau as suna la astia de la cartea recordurilor...ca ai cel mai baban muffins.

PS:Nu uita sa ne pui si poze sa salivam.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Leditia, n-a iesit chiar asa de catastrofal pe cum ma asteptam Uite aici poze



Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Leditia, n-a iesit chiar asa de catastrofal pe cum ma asteptam Uite aici poze



Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam



arata bine muffinsul tau baban..banuiesc ca e tare bun la gust..Pofta mare.
Edit:eu de pofta si de nervi ca nu pot face muffins am facut iar gogosi,de data asta umplute cu branza si portocala..
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Claudelu fff misto briosa uriasa.las ca si in forma asta tot buna e. eu odata cand am facut super clasicele briose cu afine....nu am pus oua . nu ma dumiream de ce sa sfarama asa...pana am vazut impricinatele linistite pe blatul de bucatarie...si briosele erau deja coapte.

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Roxana,cat inseamna "o cana" in reteta ta de muffins cu afine?


Miha


Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Miha in acceptiunea generala o cana egal 250 de grame.
ECMI viu cu checul numai putintica rabdare ca tre sa gasesc faina din aia...ca mi-a aruncat soatza punga dupa ce mesteri el singurel vafe belgiene de-a lu' Natalia:)))



Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Sar-na Papa!


Miha


Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!


Mergi la inceput