MUFFINS SHOW

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mai io m-am indragostit de mufinoasele voastre.Clar,am zis,maine mergem la cumparaturi.

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

de ce m-am uitaaat...
eu am de mult pata pusa pe muffins, am facut o singura data dar neavand forme am pus in hartie din aia creata si s-au cam revarsat prin toata tava...
cine se pricepe imi spune si mie daca pot face muffins in tava de prajituri? stiu ca jumate din farmec s-a dus din start, dar in rest ar trebui sa fie ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Adi69 ia forme de muffins de hartie din metro nu costa o avere si-s bune. si vedeti ca vreau copyright pe reteta cu afine ca-i a mea
Cristina welcome back! te reapuci de briose? hihi imi aduc aminte de "goana dupa muffine" de acu 2 ani....ce timpuri!
si noroc cu Papa ca fac si io in week end....si asa ma blazasem la prajituri
Madalina nu trebuie sa se reverse deloc, eu fac numai in forme de hartie! daca ti se par prea subtirele poti pune cate doua una intr-alta si regula de baza e sa nu le umpli! doar o lingura de aluat in fiecare, sa umple doar 2/3 din forma, este cel mai important!
al 14-lea edit: iete linku vechi cu muffine: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=21383, sunt tare multe retete bune acolo!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Auzi, Papadie, draga de tine, vrei sa ma fac cat casa?
Pai am facut prajiturica ta cu nuca in ideea ca eu doar gust si m-am trezit purceland toata tava. Iar acum cand intru aici sa fac infarct.
Briose dupa care sunt disperata si necazul este ca acasa am si tava de 12 briose si hartie speciala pentru ele, am luat, just in case.
Ce-mi faci tu mie!!!!!!!!! Mi-e si frica s aintru la Scularie de Bucatarie, dar nu rezist tentatiei!

Cu mult drag, Nana.
Fotografii nunta!

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Papa, hihi, noul titlu rulz!

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Pentru asa un titlu, inca doua retete:

Muffins cu fructe si crema Philadelphia

Ingrediente:
Aluat: 150 g unt, 175 g zahar, 3 oua, 5 linguri lapte, 180 g faina, 1 lingurita praf de copt
Umplutura: fructe scurse dintr-un compot #8222;Cocteil de fructe#8220;, 100 g branza Philadelphia, 30 g zahar vanilat

Se amesteca intr-un vas branza si zaharul vanilat

Se mixeaza untul topit si racit cu zaharul, se adauga ouale, apoi laptele. Se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt.
Se toarna in fiecare forma de muffins un pic de compozitie, apoi o lingurita din amestecul branza-zahar van., se adauga cateva bucati de fructe, se completeaza cu restul aluatului.
Se coc in cuptorul preincalzit la 200 C, aprox. 15 min.

Eu folosesc tava de muffins, dar in fiecare #8222;lacas#8220; pun forme de hartie, pentru ca mi-e teama sa nu se lipeasca din cauza branzei.
Cred ca se pot face si cu alte fructe (ananas, visine ...)

Muffins cu ciocolata

Ingrediente
150 g ciocolata cu lapte (Milka, dar nu obligatoriu), 115 g unt, 100g zahar, 2 oua, 225 g faina, 1 lingurita praf de copt, 5 linguri lapte

Se taie ciocolata in cubulete mici. Se mixeaza untul cu zaharul, se adauga ouale, faina amestecata cu praful de copt, laptele si apoi ciocolata (eu cateodata adaug si un pahar de stafide). Se coc 25 min in cuptorul preincalzit la 190 C.

(Gustoase, usor de facut, potrivite pentru zilele de nastere ale copiilor la gradi, mai ales daca sunt facute in forme de hartie)

Mergi la inceput

Dori, am mai vazut pe undeva o reteta asemanatoare cu prima postata de tine, numai ca aluatul era cu ciocolata. Ma impresionase poza unei briose rupte in doua din care se scurgea apetisant crema de brinza. Mi s-a parut atractiva reteta si am zis atunci s-o fac cu prima ocazie. O pun si pe a ta pe lista de asteptare

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Prima retetä este tradusä din suedezä si executatä www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=9086" target="_blank">aici. Dori a inlocuit zmeura si a convertit cant. de lapte in linguri insä nu f. exact (1 lingurä lichid are 15 ml).
Muffins-urile au fost un timp si pasiunea mea (acum am trecut la alte pasiuni ) dar vä mai pot recomanda cateva www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7598" target="_blank">retete. Spor la treabä!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Unde gasim tavi aici,in Romania?
E foarte important,ca altfel nu putem face nimic......

BRENDA

Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by brendamitran

Unde gasim tavi aici,in Romania?
E foarte important,ca altfel nu putem face nimic......

BRENDA

Brenda, eu mi-am luat din Cora, dar am vazut si in Carrefour.

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput