Agentia LEEA

Agentia LEEA | Autor: Karla

Link direct la acest mesaj

Am lansat pe forum un subiect-mai acum o luna (Caut Bona!) si nimeni nu mi-a raspuns. Eram disperata pentru ca bona copilului a anuntat destul de tarziu ca pleaca (pentru o suma mult mai mare-a spus ea), si nu stiam ce sa mai fac.
Soacra mea desi din Bucuresti, este in varsta si a fost operata acum de curand, mama pleca la niste rude in Germania -eram inebunita!!! Unde sa gasesti o bona in care sa ai incredere, de care sa se ataseze copilul si care sa nu-ti ceara un pret aberant?
Initial am lansat subiectul printre colegii de serviciu si pe forum, am pus afise in cartier, apoi am cautat prin ziare (desi aceasta idee nu a fost prea buna). Ca masura suplimentara (in caz ca nu gaseam ceva sa-mi convina)am fost prin gradinite de stat si particulare. Nu vreau sa dau nume dar la toate gradinitele de stat personalul ne-a primit cu nervi, discutand in usa, urland ca nu primesc copii dar ca se poate aranja. Dar cel mai mult m-a deranjat ca nu m-au intrebat decat daca copilul stie sa si-o scoata singur pentru a face pipi. Sotul meu s-a enervat si a spus ca daca asta este tot ce conteaza pentru a inscrie un copil la o gradinita de stat-mai bine nu.(de fapt a spus altceva nu vreau sa intru in detalii).
La gradinitele particulare toti copii dormeau, era o ordine desavarsita, educatoarele erau extrem de amabile, ma rog ne-ar fi convenit totul dar pretul este 180$ pe luna. Fara cuvinte.
Ultima sansa a noastra a fost (si tot datorita existentei forumului si voua) AGENTIA LEEA.
Vreau sa va spun pe scurt ca dna Serban care coordoneaza agentia este o doamna de milioane.
In sfarsit ne-am ales cateva posibile bone si ultima selectie o va face copilul zilele acestea.
Multumesc voua si agentiei LEEA ca existati!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Karla, ma bucur ca ti-ai rezolvat problema. Multa bafta in continuare si sa aveti noroc cu noua bona.
Claudia si Alex(4ani si 4luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vistiana spune:

Buna,spune-mi si mie te rog unde gasesc aceasta agentie?Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karla spune:

In spatele Bisericii Armeneasca-Strada Arcului, nr.14 A, et.1 Persoana de contact: Dna Serban.
Nu vei regreta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by Karla

In spatele Bisericii Armeneasca-Strada Arcului, nr.14 A, et.1 Persoana de contact: Dna Serban.
Nu vei regreta!

draga Karla,

povesteste-ne cum au decurs interviurile cu bonele si daca ai gaist ceva convenabil!

multumim.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karla spune:

Da...
Pai dupa discutia cu Dna Serban asupra exigentelor noastre, aceasta a selectat cateva dosare. De mentionat ca la toate dosarele sunt depuse CV-urile, analize TBC, cazier, recomandari.
Rugamintea noastra a fost ca Agentia sa ne recomande pe cineva serios, de incredere. Am pus si o limita de pret asa ca am avut emotii...
Peste doua zile am facut o selectie deoarece dna Serban a fost foarte eficienta si a adunat 4 posibile bone din dosarele selectate de noi.
Procedura agentiei mi-a placut deoarece doamnele care urmau sa fie selectate intrau pe rand si noi le prezentam in cateva cuvinte ce dorim de la o bona. Dna Serban intervenea doar cand era cazul cu intrebari si tot dansa intreba bonele la ce pret s-au gandit. Acest dialog in trei a fost eficient si ne-a ajutat sa selectam bona destul de rapid.
Dupa prima selectie am ales doua posibile bone iar apoi discutand din nou cu ele (si cu copilul de fata) am ales-o pe cea care ne-a convenit.
Copilul este incantat de noua lui bona si noi la fel.
Detalii de pret, etc nu pot sa dau deoarece ar insemna sa incalc regulile casei.
Va asigur insa ca nu ve-ti regreta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_antoaneta spune:

BUNA KARLA!!!!
Te rog frumos daca poti da-mi mai multe detalii si un pret
la adresa: _antoaneta@hotmail.com

te rog frumos!!!

Mergi la inceput