Feriti-va de firma FAR-EST!!!

Feriti-va de firma FAR-EST!!! | Autor: mmc_nd

Link direct la acest mesaj

Desi am citit multe opinii cum ca ar fi o firma buna, va scriu sa va sfatuiesc sa va tineti departe de firma FAR-EST!!!

Citisem ca au termopane de buna calitate si ca fac montajul cum trebuie. De-abia ni le-au montat ieri, deci ramane de vazut ce si cum.

INSA... sunt FOARTE ne-profesionisti si neseriosi, de genul i-am luat banul, gata, l-am prins. Intai de toate am mers si-am dat avans, pe baza calculelor facute dupa masuratorile noastre. Apoi au venit sa fac ei masuratori, care difereau foarte putin de cele initiale, deci pretul nu s-a schimbat deloc. Cu toate acestea, cica standardul ISO le impune semnarea unui act aditional cu noile masuratori. Nu ne-a spus nimeni clar asta insa. Ca urmare, ne trezim sambata, la aproape 2 saptamani de la masuratori, cu un telefon ca nu vor veni marti sa ne monteze geamurile pentru ca n-am semnat o HARTIE!!! Nu era mai simplu si mai elegant sa ne fi sunat cu cateva zile mai devreme sa ne aduca aminte in timp util?!?!?!

Cand in sfarsit au venit cu montajul (la o luna dupa masuratori!!!!), au intarziat aproape o ora si geamul de la baie era clar, nu mat cum cerusem si scria in contractul initial. Noi pe moment n-am observat (greseala noastra), i-am sunat sa le spunem si... a ramas ca ne suna ei. Pana la urma am mers noi acolo, ca sa ni se spuna foarte senin ca nu mai au geam mat si ca ni-l vor schimba cand primesc Dar nici pe departe nu aveau de gand nici sa-si ceara scuze, nici sa ne sune...

NESERIOSI!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

"Cand in sfarsit au venit cu montajul (la o luna dupa masuratori!!!!), au intarziat aproape o ora si geamul de la baie era clar, nu mat cum cerusem si scria in contractul initial."

vecinii din blocul de visavis au aranjat cu firma far-est...sa te vada despuiata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Offf, Guestus, si eu care speram c-o sa fii de acord cu mine... Ca vecinii mei mai bine si-ar vedea de protezele lor ...

Mergi la inceput

Vecinii ca vecinii....dar noi...restul ....poate te vedem in noua serie "girl next door (building)"

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by mmc_nd

mmc

"Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu." Petre Tutea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

trebuia sa iei legatura cu dl Nastase ca stie el niste termopanisti fooooooooarte buni!
fa-le reclamatie la OPC!

Mergi la inceput

Initial am crezut ca geamul e pe interior ..la usa...si am zis in sinea mea....."ce sot pervers"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Guestus, te si gandeai cum sa schimbi geamu de la baie cu o usa

http://community.webshots.com/user/mamaruta105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Mmc, stai linistita noi am patit-o si mai si cu o alta firma. Nici acum nu am rezolvat.Cred ca o sa anunt OPC-ul .Asa ca neseriozitatea este in floare! preturi usturatoare, dar cand vine vorba de calitate si seriozitate....pauza.Si stii ceva? Cata vreme clientii o sa fie garla , nici nu le prea pasa.Leafa doar merge inainte.

Mergi la inceput

Delsim, ai dreptate. DAR eu zic ca atat timp cat si noi, clientii, alegem sa tacem din gura in loc ca ajungem chiar si la OPC, culegem... rezultatele tacerii. Asa ca eu una sunt hotarata sa ii reclam daca nu se tin de cuvant.

Mergi la inceput