Pretul unei bone?
Sunt in cautarea unei bone si nu stiu exact preturile. Am contactat cateva si au niste preturi .....Voi cat dati? Daca e prea mult prefer sa duc copiii la o gradi particulara decat sa am o bona.
Multumesc mult de tot. Imi spuneti si cate ore o tineti, cat dati, daca mai face si altceva.......tot ce face la voi de bani respectivi.
Paula & Alexa(13.12.1003) & Paul(03.01.2006)
Raspunsuri
roserb spune:
Noi dam 5 mil/luna, 10 ore pe zi (sta aproape de noi, asa ca nu e cazul de platit transportul), eu i-am cerut initial sa aiba grija numai de copilul mic (1 an si 10 luni), dar ea e tare gospodina, asa ca face diverse prin casa din proprie initiativa:intinde rufe, calca pentru toti,mai spala vase, face ordine, matura covoare, curat in bucatarie(nu chestii grele, asa, de intretinere).Acum, cand fetita cea mare a fost in vacanta de la gradinita, a mai stat ocazional si cu amandoi 2-3 ore/zi , daca avea mama treaba. Noi suntem tare multumiti de ea si sunt constienta ca am avut mare noroc. Are 64 ani dar se tine bine, sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si in continuare.Bineinteles, am mai sarit si noi cu diverse atentii la ocazii si nu numai. Nu e o tipa prea sofisticata, dar tare buna si sufletista.
Roxana
POZE CU PITICII
bubi spune:
6 mil/ 11h pe zi, de la 8 dim la 19:00, iar in afara de copil mai gateste, dar numai pentru copil.
paula2003 spune:
Mai caut, am dat peste una care mi-a cerut 8.000.000 pe 6 ore fara nimic si daca mai vreau sa-i face ceva lui bb vrea 10.000.000. Mai am niste bone de vazut si acum am sa stiu si eu cum stau treburile. Multumesc mult de raspuns.
irinai spune:
4,5 milioane pentru 4 ore pe zi. Gateste pentru copil si calca rufele. Si este nemultumita de salariu.
anda141 spune:
Bonele astea au luat-o razna, nu-mi vine sa cred. Cum adica 10 milioane pe luna? Dar cat munceste ea mai fratilor de banii astia???
Sau cat tb. sa castigam noi s ale dam lor 10 ??? Hai ca si-au luat-o in cap rau de tot.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
paula2003 spune:
De asta am apelat la voi sa ma ajutati in a lamuri acest mister al bonelor!!!
Ioana75 spune:
A mea primeste 6 mil/luna, 10 ore/zi, + abonament, pentru copil. Pentru menaj ii mai dau 1 mil/luna (eu i-am oferit, ca sa nu mai caut pe altcineva). De banii astia calca toate rufele, spala toate vasele, spala pe jos, aspira (4 camere), face ordine, spalat bai, etc. Nu face impecabil, dar se vede ca face.
Am insa un indiciu cu privire la scumpirea bonelor. La un moment dat a venit la interviu o bona care facuse scoala de bone a vaniei limban. Mi-a spus clar ca lor la curs le-a spus sa nu accepte sub 40.000/ora. Si mi-a scos ochii cum ca are oferte de 11 milioane / luna pentru 8 ore/zi in Baneasa, dar ea nu vrea sa mearga atit de mult cu autobuzul, asa ca isi cauta aproape de casa. Deci piata o strica in primul rind "bogatasii" din nordul capitalei, oferind salarii mari ca sa convinga bonele sa mearga la marginea orasului (ii inteleg intr-un fel, dar totusi sa se gindeasca ca ridica mult prea mult stacheta). Parerea mea.
Paula, bafta multa, sa gasesti o bona buna si cu un salariu normal.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
irinai spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Si mi-a scos ochii cum ca are oferte de 11 milioane / luna pentru 8 ore/zi in Baneasa, dar ea nu vrea sa mearga atit de mult cu autobuzul, asa ca isi cauta aproape de casa. .
Si tu ai crezut-o?
Ioana75 spune:
Da Irina, am crezut-o. Mi-a dat mai multe exemple cu Baneasa, cu Pipera, bla-bla. De ce sa nu o cred, cind vad cu ochii mei cit de multi oameni arunca cu banii in stinga si-n dreapta. De ce n-ar da aia 11 mil/bona?
kid2003 spune:
Din pacate este adevarat...cunosc un caz real- un prieten cu casa in Impact, plateste 300 de euro pe luna bonei care sta cu copilul, calca, spala si face curat in casa cu etaj. Preturile sunt asa in zona, ma rog doar sa nu afle si bona mea ca sta in Pajura si i-ar fi aproape sa ajunga acolo...si mie mi-e frica, la fel ca Ioanei, de "nordici", au urcat preturile enorm la bone in Bucuresti