Nou stil de viata (112)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare din nou!

Ma bucur ca o revad pe Sabinutza

Fetelor, va si va multumesc pentru aprecieri . Oh, daca as fi avut mai multi bani, ce de mi-as mai fi cumparat...

Raport: 59.5 kg. Trebuiau sa fie mai putine, la cat de putin am mancat...

Roxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Delidana scuze daca nu ti am raspuns la intrebare cand ai m ai pus-o, Mamica Dulce e bine , din pacate ca si mine si-a cam pierdut din avantul de a slabi si ii este rusinica sa treaca pe aici , bag maine o mustruluiala sa bag oaia ratacita la locul ei.

Pt raport :84.000, din pacate am abandonat cartoful , de azi iar sunt hotarata , sper sa ma tina de data asta.

va pup

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata, fete frumoase!

Carmen, sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos si norocos!

Dragelor, eu cred c-am sa trec la mentinere...macar o perioada, pentru ca vad ca nu reusesc cu nici un chip sa mai cobor sub 60,5kg. Ma straduiesc din toate puterile sa nu mai pun pe mine macar...
Probabil ca am intrat in faza de platou, in care nu se mai slabeste. E adevarat ca mai scap si caii din cand in cand, nu pot sa ma pedepsesc la nesfarsit fara sa gust cate ceva bun
Una peste alta, am nevoie de o infuzie de ambitie s-o iau de la capat cu o dieta, pentru ca altfel...

la toate si spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Ei bine, am fost aseara la dr. si am noul meniu pe care ilvoi pune in aplicare de miine, pentru alte 14 zile. Arata cam asa:
- 3 mese pe zi de fructe (max 250g) - la 8, 10 si 16
- 2 mese de carne cu legume (la 13 peste si seara pui) cu legume (conopida, fasole verde, broccoli, dovlecel), o felie de piine de secara la prinz si un iaurt la cina.
In mare meniul are cam 1500 de calorii/zi.
Mie imi suna tare bine ca simteam nevoia de ceva fructe - asa ca de miine ma "distrez" cu cele de mai sus.
Roxi - am citit "aventurile" tale de la Berlin - super!

Meniul meu de azi:
MD: 1/2 ardei gras cu cascaval, 1 cana ceai
Prinz: rulada de piept de pui cu ficatel si salata de varza
Gustare: nu mi-am luat nimic de acasa dar sa vad cum ma descurc...
Cina: cred ca ceva peste la gratar sau racituri (depinde de cit timp am...).

O zi buna la toata lumea!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Salut fetelor,
Carmen, felicitari, sa va traiasca Teodor alaturi de ochisori albastri, Iustin si tati Lucian! Sa va aduca numai bucurii, sa fiti sanatosi si fericiti toti patru! Refacere usoara, ai grija si de tine, fa strictul necesar, cere ajutor, stabilesteti cit mai bine prioritatile, restul lasa-le, vine timp pt. toate, o spun din suflet din experienta noastra cind am inceput viata in patru, e greu dar minunat in acelasi timp!
Sabina, La multi ani Sofiei!, sa creasca mare, sanatoasa si sa abe parte de mult noroc micutza printesa!
Noi am revenit miercuri dimineatza acasa in De dupa un zbor cu peripetii si 3-4 ore intirziere, super obositi, copii miriiti, in fine toate la un loc am ajuns cu bine, cred ca la anul mergem in RO cu masina!
De cind am venit sint debusolata, deabia am reusit sa incep sa-mi revin ieri, treaba cit cuprinde, seara calc in nestire sper sa-mi intru si eu in ritm odata.
Despre RO a fost minunat, cu kg mele am mincat si multe interzise dar n-am pus un gram in plus si parca de la plimbarile lungi si dese caci am fost in continua miscare am mai slabit o idee in masuri, am facut si citeva impachetari, in fine sint multumita; am sa va povestesc o gramada, incerc sa pun poze
azi. Ce ma multumeste cel mai mult e ca mi-am stabilizat metabolismul, si nu se mai pune fiecare dulce sau aliment interzis, in conditiile in care sint in continua miscare. Pt. raport 74,5Kg , inca nu mi-am revenit fizic si psihic si nu-mi gasec linistea si ritmul, ca atare nu tin regim, maninc normal si dulce, cit pot integrale, mai putin la prinz cind nu reusesc sa fac si ceva pt. mine. In schimb iau o tinctura pt. mai multe....pt. care si slabit si cred ca ajuta, la cit de normal maninc nu se pine un gram.
Revin la prinz, sa citesc din urma...................as vrea sa-mi gasesc timp sa va scriu cite ceva la toate, imi cer scuze si per sa ma intelegeti, Vivien ma cheama...sper sa pot intra la prinz..

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Salut,
In sfirsit am si eu un moment liber, am lasat totul balta si am intrat sa va citesc......
Zuzulici, sa traiesti cu numele si sa fi fericita laturi de cei dragi tie! Si cu kg incearca sa te mobilizezi, dar nu dramatiza, eu am reusit la ambele sarcini sa ma mobilizez dupa un an si un pic! Si in ce priveste produsele cu cit mai putina grasime, eu nu sint de acord cu toate, uita-te bine ce contin cind cumperi, unele sint OK altele nu, au tot felul de E-uri sau alte timpenii si un gust de groaza in ce priveste salatele care imita mayo de ex. ce mi-a venit pe moment in cap. Lactatele, brinza, unele dulciuri eu le-am gasit in regula. Cit despre zahar daca poti sa-l scoti din alimentatie de tot, eu una nu pot, cind si cind am nevoie de dulce, am glicemia mica.....

Roxana, ma bucur ca ti-a placut in Berlin si ca te-ai simtit excelent, si mie imi place la nebunie acolo in vacanta, dar n-as putea trai in Berlin!!!!!!!!!

Leloo, ma bucur pt. tine ca ai rezultate bune cu nutritionistul si multumim ca ne imparti si noua din experienta ta! Mie una mi se pare OK si plauzibil ce scrii ca-ti recomanda sa maninci! Sanatate multa puiului mic!

Doina, succes la servici si Oanei la gradi!

Crystina, spor la invatat!

Delidana, felicitari pt. mobilizarea cu sala si atingerea telului!

Sigrid, mobilizarea pupici printesei si trasmitei Ancutei suportul meu si tot binele posibil pt. Marc!

Pupici tuturor celorlalte fete!

narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Narcisa, bine ai revenit!
Eu am trecut la mentinere desi mai aveam 2 kg de pierdut, mi-am zis ca si cu ele si fara ele cam tot acolo sint si s-or duce ele incet-incet.
Multe fete au slabit saptamina asta, 8 in total : Roxana, CristinaT, Olo, Crystina, Narcisa, Zuzilici, Sigrid, si nu in ultimul rind Leeloo, care a reusit sa scape de 2 kg si pentru care a primit . Inca o data, felicitari tuturor! A revenit mobilizarea!
La urmatorul raport voi sterge fetele care au linga nume: Lacri, Violetik, Ange, Mihaela A, Georgiana, MihaStroescu, Anemona, Bubuleana, Lulu77, Miag, Diadaniela, Andruzza, Ina, Zfcristina, EftimieC, Mamicadulce si Danat. Sper sa nu se supere nimeni, am cerut parerea tuturor inainte sa fac acest lucru si am hotarit impreuna ca doar fetele care se tin de treaba mai ramin pe lista. Cele mentionate mai sus n-au mai dat pe aici de multa vreme. Asadar, fetelor, va rog frumos, dati un semn de viata pina martea viitoare! Va astept!

Tzuni, mai stii ceva de Miag??
Sigrid, spune-i Ancai ca o asteptam pe la noi. E timpul sa ne apucam de treaba!
Daria, pe unde esti??
Mik, sper ca ne mai citesti macar pe fuga. Ma intreb de ce ai plecat asa brusc.....pacat...Imi placeau postarile tale.
Zuzilici, te asteptam cu partea a-2a cind te mai lasa Isabela.
Zuzilici si Sigrid, chiar ca sinteti surori la "greutate". Astept sa vad care ajunge prima la 80 kg.
Roxa-boxa, ce mai faci?
Doina, te astept si pe tine la raport.
Cookie, te-am trecut la mentinere. Felicitari pentru cit ai slabit, probabil ca e timpul sa iei o pauza si apoi sa revii cu forte proaspete, daca asa simti ca e mai bine.
Carmen,, sper ca azi te simti mai bine.

Meniul:
MD: 2 bucatele ananas, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu salam + cascaval, salata
C: varza calita cu iaurt, ceapa verde, 2 rosii mici, citeva masline si 1 felie piine. Am venit de la munca si mi-era o foameeee, asa ca inainte sa plec la sala am mincat o felie de piine cu 2 felii de sunca.
Intre mese: 1 portocala, 1 banana, 1 cafea cu un pic de zahar brun si citiva biscuiti (tot n-am reusit sa scap de ei si drept "pedeapsa" am facut 16 minute in plus de pedalat la sala azi). Inainte nu puteam bea cafea pentru ca ma durea stomacul, acum observ ca daca pun "ceva" pe linga nu mai am problema asta.
Am fost si la sala, 2 ore + 225 abdomene.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Delidana, multumesc mult de cele 2, cea care se bucura cel mai mult sunt eu ca reusesc sa ma tin de treaba si am si rezultate. Sper sa ramin la fel de mobilizata!
Narcisa - norocul meu e ca ma impac chiar foarte bine cu meniul prescris, asa ca sper sa ma pot tine de el.

Meniul de azi este urmatorul:
MD: 1 banana si jumatate (250g)
Gustare: 200g prune
Prinz: salata de ton (ton, rosii, castraveti, ardei, lamiie), o felie piine secara
Gustare: 1 nectarina
Cina: pui la rotisor cu conopida la abur, 1 iaurt degresat.

O zi buna la toata lumea!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

eu de ce am doar o floare??? am dreptu la doo flori juma!!! fac skandal!!!!!

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata fetelor!

Meniul meu azi:
- doua felii toast cu o cana de ceai
- salata de vinete cu rosii
- putin tort ca azi e ziua lui tata
- salata de pui

Narcisa
bine ai revenit si spor in continuare!

Deliutza cum se mai simte sotul?

Carmen sper ca azi sa te mai lase durerile!

Sigrid, ai inceput deja cartoful?

Leeloo
bravo pentru ambitie!

Cookie bafta la mentinere!

Gata fetelo..va pup!

Ma duc la invatat!

Mergi la inceput