Nou stil de viata (112)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

OLo,bine ai revenit! Cum a fost?

Delia eu de maine am sa postez meniul..azi am facut salata de vinete si zacusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bine v-am regasiiit!
Carmen, felicitari, sa-ti traoiasca teodor si spor la alaptat!! Ragadele trec cu o buna pozitionare a sanului, vezi sa ia toata areola, ca sa nu morfoleasca mamelonul.

ne-am intors aseara de la mare..sotul a slabit 3 kile!!!! eu nimic, dar am retentie de apa...ca doar peste 10 zile rusii vin in goana:), insa am inotat cat a incaput si m-am bronzat rau, rau de tot, asa ca prea grasana nu arat:), deci tot la 56 sunt. Azi o sarbatorim pe Sofia galagia, face 4 ani...asa ca...tort si altele:)

de maine insa, pe cai!! pe 15 sept ma intalnesc cu unii din colegii din clasa 1, sunt 20 de ani de cand ne cunoastem...si cel putin 5 am facut aceeasi scoala, liceu si facultate! mare lucru in ziua de azi.

stie cineva de ce ne-a parasit Mik?
:(((

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineata!
Ioana75 multumesc de urari.
Carmen bine-ai revenit si refacere cat mai rapida. Frums nume ati gasit pentru muschetarul junior. Teodor Abia astept sa-l vad. Sper sa pui poze pana plec in tara.
Khristina parca tu m-ai intrebat cand plec in tara, nu? Plec pe 18 sept. ajung pe 19 sept si pe 23 sept. o sa-i facem botezul Isabellei Maria.
Delidana sa sti ca m-am petrecut foarte dietetic. Le-a placut sau nu invitatilor, eu am avut un meniu very light. Peste la cuptor in sos de lamaie si vin (fara gram de ulei) si cartofi copti. Salata de fructe si pentru cei care au vrut am avut si tort de inghetata. Eu n-am papat deloc din el. Asa ca pentru raport 84 kg. Daca pierd cate 1 kg pe sptamana tot e bine. Am pus mana si pe-o carte interesanta: G.I.Diet. E vorba de o dieta care studiaza Indicele Gligemic al alimentelor. Cu cat e mai mic indicele cu atat e mai bun produsul pentru cura de slabire. Daca va intereseaza va pot spune in linii mari despre ce-i vorba.
Leeloo felicitari ! 3 kg. in 2 saptamani nu-i rau avand in vedere ca nu prea ai murit de foame. Sanatate multa piticului.
Crystina spor la invatat, curatenie si mai ales .
Tzuni unde-s pozele ca m-am trezit cu nasu-n laptop de la 5 dim. ca sa-ti 'vad' vacanta.
Dordia bine-ai revenit pe baricade si spor la slabit.
Roxana bine-ai revenit si tu. Vad ca ai ganduri marete pentru tine personal. Multa bafta iti urez.
Sigrid cum stam cu raportul? M-asteptam sa-l ai deja dat.
Doina servici usor si multi pupici bebeilor tai.
Meniul meu azi:
MD - cereale cu lapte si cafea cu lapte
P - tocanita de cartofi cu costita afumata + castraveti murati
C - salata de varza cu morcov ras
De gustari nu stiu daca am timp ca iar am o caruta de treaba azi.
V-am .

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/83.5/t/60/s/84/k/d30e/weight.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

bine v-am regasiiit!
Carmen, felicitari, sa-ti traoiasca teodor si spor la alaptat!! Ragadele trec cu o buna pozitionare a sanului, vezi sa ia toata areola, ca sa nu morfoleasca mamelonul.

ne-am intors aseara de la mare..sotul a slabit 3 kile!!!! eu nimic, dar am retentie de apa...ca doar peste 10 zile rusii vin in goana:), insa am inotat cat a incaput si m-am bronzat rau, rau de tot, asa ca prea grasana nu arat:), deci tot la 56 sunt. Azi o sarbatorim pe Sofia galagia, face 4 ani...asa ca...tort si altele:)

de maine insa, pe cai!! pe 15 sept ma intalnesc cu unii din colegii din clasa 1, sunt 20 de ani de cand ne cunoastem...si cel putin 5 am facut aceeasi scoala, liceu si facultate! mare lucru in ziua de azi.

stie cineva de ce ne-a parasit Mik?
:(((

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

La multi ani! Sofia. Sa cresti mare si sa-i faci capu' mare mamei .... ca tot iti zice ea galagia. Draga mea sa ai parte de tot ce-i bun in viata si sa n-o lasi pe mami sa-ti pape tortul.

Sabina cum adica ne-a parasit Mik ? Ce tot spui acolo?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/83.5/t/60/s/84/k/d30e/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Carmen, bine ai revenit si sa-ti traiasca feciorul!
Crystina, multumesc mult, mai pot ca nu am de ales...
Zuzilici, si eu sunt multumita de rezultatele de pina acum. Sper sa continue sa dea rezultate si sa se implineasca ce a spus dr si anume ca pina in feb la anul imi pot atinge tinta!

Meniul meu de azi:
MD: un ardei gras cu brinza feta + o cana ceai
Prinz: pulpa pui la gratar cu salata greceasca
Gustare: pateu ficat, 2 castraveti si cascaval
Cina: cred ca va fi cu mezeluri si salata pentru ca vin tirziu de la dr.
Va pup si revin miine cu noul meniu de la nutritionist!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Sabina, bine ai revenit! Chiar ma intrebam ce-ai patit de n-ai mai dat pe la noi de-o vesnicie.
Se pare ca Mik ne-a parasit intr-adevar, am citit ca a facut cerere de inchidere a contului aici. Ma intreb ce s-a intimplat de a plecat asa fara macar sa ne spuna la revedere.
Olo, felicitari, te apropii de tinta cu pasi repezi!
Crystina, sa-ti fie de bine.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

Sabina, bine ai revenit! Chiar ma intrebam ce-ai patit de n-ai mai dat pe la noi de-o vesnicie.
Se pare ca Mik ne-a parasit intr-adevar, am citit ca a facut cerere de inchidere a contului aici. Ma intreb ce s-a intimplat de a plecat asa fara macar sa ne spuna la revedere.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Poate-i o greseala? Poate vrea sa-si schimbe nick-ul???

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Mik ;-(

Sabina,bine ai revenit si "La Multi Ani"Sofiei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Revin cu meniul:
MD: 1 banana, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu sunca
C: varza calita cu carne de pui, 1 iaurt, citiva simburi de nuca.
Intre mese: 1 portocala, 1 guava, 1 bucata cantaloupe, 1 ceai verde, citiva biscuiti (la care ar trebui sa renunt ).
Zuzilici, felicitari pentru ambitie...sa stai tu linga un tort de inghetata si sa zici pas...esti pe drumul cel bun. Am auzit si eu de dieta G.I., zi-ne cite ceva despre ea daca ai timp.
Tzuni, tot ocupata?
V-am pupat.

Mergi la inceput

Delidana am vrut sa fiu cat mai precisa dar se pare ca Isabella nu vrea sa ma lase asa ca pe scurt se pare ca alimentele cu G.I. mare ne confera senzatia de satietate pe o perioada de timp destul de scurta ceea ce ne face sa mancam din ce in ce mai des si poate chiar mai mult cantitativ spre deosebire de cele cu un G.I. mic. In principiu e bine sa manaci alimente din toate categoriile cam asa: 55% carbohidrati, 25% proteine si 20 % grasimi.
In prima faza daca vrei sa slabesti cam 1 lb/ sapt. ar trebui sa-ti reduci meniul saptamanal cu vreo 3500 calorii/ sapt. Adica 500 calorii/zi mai putin. De asemeni sa scoti zaharul din casa si sa-ti cumperi preparate low-fat pe cat posibil. E bine sa inglobezi in toate mesele principale alimente din toate cele 3 categorii. Ai voie 3 mese principale si 3 gustari. Si binenteles ca iti dau exemple de alimente foarte bune pentru dieta cu care slabesti, cele bune cu care te mentii si cele care sigur te vor ingrasa.
Sorry dar trebuie sa intrerup aici.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png

Mergi la inceput