Nou stil de viata (112)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Carmen Felicitari! Sa va traiasca baiatul, sa fie sanatos, iar tie refacere cat mai rapida!
Zuzilici, Khristin Din fericire, daca pot sa spun asa, sunt doar probleme de serviciu ... dealtfel acestea au existat intotdeauna; acum insa au aparut 2 aspecte neprevazute si trebuie sa ma implic mai mult decat de obicei. Partea proasta e ca nu am avut timp sa ma mai ocup de problema medicala, sper sa-mi pot face timp si sa nu ratez o noua incercare in toamna asta. Zuzilici La multi ani de ziua numelui, sa fii sanatoasa si sa-ti implinesti toate visele!
Delia te admir ca te tii tare pe pozitii in legatura cu sala, spre rusinea mea nu pot spune acelasi lucru ... se pare ca eu m-am stabilizat la 63 kg, ceea ce nu ar fi atat de rau, tinand cont ca nu am facut eforturi mai deloc anul acesta. M-am gandit mai bine si vreau sa mai slabesc doar 5 kg; am nevoie doar de o perioada de liniste in care sa ma pot mobiliza.
Fetelor, nu stiu daca ati citit la "Discutii generale" despre Barbye - o membra a comunitatii noastre ce a suferit un accident teribil; are mare nevoie de ajutorul nostru cat de mic! Aici aveti mai multe detalii:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610 si
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
LA MULTI ANI tuturor Mariilor!
si o zi buna tuturor!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna fetelor, si la multi ani Mariilor din grup! Sa fie iubite.

Cami, multumesc pentru raspunsul despre masina, sa o stapinesti sanatoasa si sa pleci mereu prima de la stop. Pina la urma, ti-ai luat Yaris?
Delia, ce bine ca faci sport. Eu nu mai apuc, in fiecare seara cind ajung acasa prefer sa stau cu fetita decit sa ma duc la sala.
Cristina, ce fain e sistemul acolo la tine.
Carmen, sa-i transmiti bun venit pe lume lui bb2. Sa fie sanatos si norocos in toate!

Eu am numai lucruri rele de raportat. Au fost multi sarbatoriti la servici asa ca am basculat prajituri si pateuri la greu, dar pina luni sper macar sa ajung la greutatea de pe lista.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Fetelor, bine v-am regasit !

Khristin, la mine copilasii au incept scoala de la sfirsitul lui august. Din fericire studentii mei se vor intoarce incepind cu 18 septembrie. Mai am deci timp sa gac una-alta.

Zuzilici, ai meniu foarte fain ! Sa stii ca pierzi usor in greuatate cind ai treaba pina peste cap si nu ai timp sa maninci intre mese.

Meniul de azi :
- cafea neagra si piine prajita cu dulceata
- porumb boabe su o felie mica de friptura de porc. un mar
- salata verde, castravete, ardei, ceapa, peste marinat. brinza de vaci cu nimic.

De luni incoace am pus pe mine 500g si trebuie sa ma mobilizez. aseara am pedalat 10 minute cu o carte in mina. Sper sa am timp si seara asta.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua si LA MULTI ANI tuturor celor care se sarbatoresc azi, de Sf.Maria

Zuzilici, am scris acum vreo 2 saptamini dieta pe care mi-a dat-o nutritionista (e pentru primele 14 zile) - am voie in orice cantitate carne (pui, vita, peste) fiarta, fripta, la cuptor, am voie mezeluri si 100g de brinzeturi fermentate/zi (telemea, cascaval). Fiecare masa trebuie insotita de legume crude sau salate (eu am mai mincat si legume preparate la abur sau pe gratar). Apa 2-3 l/zi (in care se include ceai, cafea, apa), fara zahar, ulei, unt, etc. Cam asta ar fi...Luni ma duc din nou la ea sa vad ce se schimba in dieta din ziua 15 incolo...

Meniul de azi:
MD: 1 cana de ceai, un gogosar cu brinza telemea
Prinz: gratar cu salata
Gustare: o salata cu mezel
Cina: inca nu stiu, dar cred ca ceva peste.

Pupici si weekend placut la toata lumea!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

CARMEN felicitari sa va traiasca flacaii si sa va aduca numai bucurii!

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Dragelor nu v-am parasit numai ca sunt foarte ocupata!
In cursul saptamanii am fost la o cununie si duminica mergem la o nunta.
De marti incepe Oana gradinita si o sa ma mai duc si eu 1 zi 2 pe la servici.
Doua saptamani am de lucru pentru servici , asa ca o sa intru mai rar.
Va pe toate!
Week end placut!
Spor la slabit!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Frumoasele mele,

am intrat doar sa va salut. Sunt FRANTA. N-am dormit de aproape 32 de ore si abia daca mai stiu cum ma cheama. Aaa....azi ma cheama Maria!

Va pup pe toate, n-am uitat de poze. Dar le voi pune luni.
Crystina, pt tine am o poza speciala (o sa vezi tu....)
Delidana, !
mephala FELICITARI!
cami

www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

La Multi Ani Zuzulici, sa fii sanatoasa si asemenea tuturor cu nume de Maria , sa fiti iubite si fericite!
Zuzulici ma tin aproximativ tare cu cartoful, cu mici modificari ca eu vomit doar cu gandul la cartofi fierti, azi am facut un fel de mancare de cartofi si mananc din ea , sper la raportul de luni sa primesc o floricica , de atatia porci ce am primit simt ca daca incep sa vorbesc o sa scot un grohhhhhhhh .

Carmen te asteptam cu drag acasa!

va pup, pa

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Ioana da, Yaris am luat si sunt foarte multumita de alegerea facuta.
Tzuni ca am uitat ca azi era ziua ta! Iti spun in schimb "la multi ani" pentru maine, ca stiu eu ca printre altele te cheama si ANA!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mai intii postez meniul, ca sa nu uit:
MD: 1 portocala, 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: mincare thai: orez, bucatele de pui si vegetale (nu prea gustos )
C: 2 felii de piine cu brinza + sunca, salata.
Intre mese: o cafea cu biscuiti, 2 mere, 2 banane. Inainte de sala: 1 iaurt cu un colt de piine si o lingura de pateu.
La sala am facut 1 ora jumate, ca de obicei + 225 abdomene. Am reusit sa-mi ating telul pe saptamina asta, si anume sa merg de 4 ori la sala.
Sigrid, te astept cu vesti bune luni.
Doina, spor la treburi!
Tzuni, mi-am luat si eu bigudiuri cu burete si am facut o incercare cu 2 din ele insa nu mi s-a cirliontat parul deloc, da' deloc! Nu am pus nici un fel de solutie. Tu ce folosesti cind iti pui parul pe bigudiuri? Ma gindeam sa incerc cu niste spuma de par. Am o coama foarte moale.
Nora, toata lumea da raportul, mai putin gravidele.
Leeloo, cum te simti cu regimul asta? Faci fata cu bine? Nu poftesti la nimic?
Dordia, tu ce mai faci?
Khristin, Zuzilici, Ioana75, Cami si Mik, .
Roxana e plecata pe undeva intr-o delegatie daca-mi aduc eu bine aminte. Merg sa-i pun un emoticon linga nume.
Carmen,.
Weekend placut!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput