Nou stil de viata (112)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Doamne cum mai gandim noi femeile ...si eu acelasi lucru era sa fac. Noroc ca am vazut postarile voastre si n-am mai dat si eu copy si paste mesajului lui Lucian.
Carmen si Lucian sa va traiasca cel de-al doilea muschetar si asteptam poze si mai ales sa ne spuneti cum se numeste.
Carmen refacere rapida iubita si toate cele bune tuturor. Pupici dulci lui Iustin si bebelului mic si scump.
P.S. Parca mi-e dor sa mai tin in brate un sufletel de doar cateva ore, zile.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/83.5/t/60/s/84/k/d30e/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Bine ai venit pe lume flacau si refacere rapida mamicii pe care oasteptam cu vesti si poze cand poate. Sa va traiasca ambii flacai Carmen si sa va bucurati de ei

Delidana, multumesc ca ai intrebat de mine ...eu momentan ma simt cam bezmetica putin de cap cu scoala de prea multe informatii, elevi, planificari in afara de copilu' propriu si personal pana ce-mi intru in rutina, asa ca din pacate am lasat sportul deoparte ceea ce nu prea e de dorit...sper sa ma eliberez cat de curand...cel putin la kilograme sint constanta

Va pup pe toate ,

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Felicitari Carmen si Lucian, sa va traiasca flacaii !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Bun venit, pui mic si drag !
Carmen si Lucian, felicitari !
Carmen, multa energie si numai bucurii !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Felicitari Carmen! Sa va traiasca baiatul si sa fie sanatos!

Eu ii dau inainte cu dieta si mi-am facut din nou programare la nutritionista pentru luni seara intrucit marti termin dieta de 14 zile si trebuie sa-mi dea in continuare schimbarile de regim. La sala am ajuns doar luni din pacate - saptamina asta sunt singura cu piticul si nu prea am cum sa mai ajung - sper insa sa o fac in weekend si anume duminica (simbata suntem invitati la ziua unor prieteni, la casa lor de la tara).

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Lucian, multumim pentru veste, felicitari si multa sanatate la toti. Carmen, te asteptam cu drag. Ma duc sa-ti verific "statutul".
Salutare Nora, nu te-am mai "vazut" de mult. Si fetele de la mentinere trebuie sa dea raportul.
Ce-o mai face Carolinah?
Tzuni, miine e vineri, te astept.
Dordia, cum mai merge cu dieta? Care e meniul pe ziua de azi? Ti-a mai trecut supararea?
Zuzilici, e adevarat ce zici tu, ne mai apuca pofta de o inghetata si de niste floricele (eu sint mare fan ) cind vizionam vreun film, insa una e sa mincam cite o inghetata in fiecare zi a verii ca deh, e cald, si cite o punga de floricele tot la citeva seri ca deh, ne uitam la filme, si alta e sa le vedem ca pe o rasplata a faptului ca am fost "cuminti" toata saptamina. Eu daca as ceda la toate poftele pe care le am, ar trebui sa ma mut la sala. Asa ca hai, spor la si sa ne auzim la raport cu vesti mai bune (valabil si pentru mine, bineinteles).
Khristin, spor la treburi, asa e dupa concediu, trece vreme pina ce ne obisnuim iar cu munca. Tu ce mai maninci?
Leeloo, o pentru seriozitatea cu care te tii de treaba, desi eu sincera sa fiu n-as rezista fara piine sau cartofi sau macar orez. Mi se pare ciudat ca nutritionista ti le-a scos de tot din meniu, fie si pentru 2 saptamini. Astept cu interes partea a doua a regimului.
Sigrid, ce mai stii de mamicadulce? Ne-a parasit sau e in concediu?
Ioana75, Cookie, Ioana, Crystina, Nastad, Cami, Daria, voi ce mai faceti?
Roxa-boxa, cum a fost Garfield 2? Merita vazut?

Azi m-am simtit foarte in forma, abia am asteptat sa merg la sala sa-mi consum energia. Am facut 1 ora jumate la aparate.
Meniul:
MD: 1 portocala, cereale cu lapte
P: un sandvis cu 1 piept de pui prajit la teflon, salata
C: inca nu stiu, probabil un cartof fiert cu putina brinza si ceva verzaciuni.
Intre mese: 1 mango, 1 banana, 1 ceai verde cu biscuiti; inainte de sala: 1 felie de piine cu sunca.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

[quote]Originally posted by Delidana
Salutare Nora, nu te-am mai "vazut" de mult. Si fetele de la mentinere trebuie sa dea raportul.

ah...n-am stiut,sorry....n-am mai fost la mentinere pana acum

Deci...stagnare.Oricum,m-am cantarit abia azi.Cu boala copilului,nu am mai ajuns zilele trecute,la cantarire.Sper sa reusesc sa raman asa,cu toate ca am o Marie...un botez si o nunta

Va pup si sa aveti o zi frumoasa

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am uitat sa va postez meniul de azi:
MD: 3 crenvusti + o cana ceai
Prinz: o pulpa de pui cu salata bulgareasca
1/2l apa + 1 cana ceai
Peste gustare o sa sar pentru ca intru intr-o mica sedinta, iar la
Cina: rosii, castraveti, cascaval si ceva mezeluri

Pupici la toata lumea!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineata frumoaselor!
O noua zi, aceeasi lupta ... impotriva kg. binenteles.
Observ ca nu va mai beti cafeaua pe-aici. A inceput scoala, s-a dus vara si toata lumea e foarte ocupata dupa cate vad.
Khristin cum ti se pare la scoala. Am vazut ca ai copii cuminti dar ce varsta au? Si cum ti se pare programul? Stiu ca stilul de predare de aici difera de cel in care am invatat noi. Zi-mi cum te descurci cu colegii si daca interactionezi cu ei la fel cum o faceai la vechiul servici?
Cami imi pare rau s-aud ca ai problem. Sper sa le rezolvi cat mai repede si poate reusim sa ne mai vorbim.
Leeloo tot n-am inteles exact care-i meniul tau zilnic. Din ceea ce ti-a permis nutritionistul sa mananci ai si restrictii cantitative?
Delidana si felicitari pentru sala. A trecut si momentul critic dupa cate vad.
Mik si tie si sunt convinsa c-ai sa scapi de gramele puse in plus.
Tzuni stiu c-ai zis ca nu prea o sa mai intri saptamana aceasta dar eu te salut si-ti urez servici usor in "deplasare".
Roxana ce mai faci?
Sigrid cum merge "barabula" ? balerina.
Olo tu pe unde te mai preumbli?
Crystina cand ai examenul de ?
Fetelor meniul meu azi:
MD - o nactarina, cereale organice cu lapte + cafea cu lapte
P - pui la cuptor cu salata de salata
C - salata de varza cu morcov + pepene rosu
Intre mese nu-mi vad capul de treaba asa ca nu cred c-am sa am timp de gustari.
Am uitat sa precizez ca ieri am mers 3 ore cu Isabella in parc si n-am stat nici macar o secunda pe o banca. Usor, usor imi revin eu si din prapastia asta.
O zi buna tuturor.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/83.5/t/60/s/84/k/d30e/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Delidana, si eu am fost azi in forma...in primele doua zile am venit cu dureri de cap ...deh rutina cum spuneam...dar azi am venit de la scoala, mi-am ridicat cupchilu' de la gradi, i-am dat sa pape si eu am gasit niste pui de piept taiat deja bucatele plus niste ardei copti de sa te lingi pe deste si culmea m-am si saturat...tare buna a fost masa asta

Zuzilici, pai ce sa-ti spun, in primul rand eu una sint indragostita de meseria de prof, o fac din adevarata pasiune , de asta am si ales-o pt. a doua oara in viata ...copilasii carora le predau franceza sint in clasele a 4, 5 si a 6a....si sint in faza aia de acumulare fantastica, dornici sa invete, super entuziasmati, se uita la mine cu niste oki de-ti vine sa-i mananci, imi sint tare dragi , plus ca le dau tot timpul impresia ca ne jucam cand de fapt invatam. La facultate ni s-a facut un test foarte interesant de personalitate conform culorilor. Cei blue (ca mine ) se pare ca sint potriviti meseriei de profesor, sint foarte sociabili, extrovertiti, chiar si cand nu-i intreaba nimeni nimic, ei gasesc sa-ti spuna cate ceva . Personal, desi e foarte diferit stilul de predare din punctul de vedere al pedagogiei, pot spune ca imi place. De exemplu, le-am trimis o scrisoare parintilor elevilor mei, sa ma prezint in calitate de profa a copilului, le-am descris cu ce ne ocupam la clasa, ce vom studia, pe ce vom pune accentul, care sint regulile si asteptarile de la elevi, ca sa nu aiba surprize neplacute bietii parinti. Ma gandesc ca nu in ultimul rand si eu sint parinte si as vrea sa fiu tratata la randul meu cel putin in mod similar . Cat despre colectivul de aici , nici nu exista termen de comparatie cu celalalt, in sensul ca toti sint oameni educati, spre deosebire de companii, unde sint oameni cu o pregatire si mai ales maniere diferite . Ce apreciez eu in mod deosebit in scoli este respectul ce ti se arata, nu exista faze gen strambat din nas cand pleci in concediu de maternitate, fortari de mana samd, si nu in ultimul rand un salariu deosebit de motivant. Plus ca vin acasa calma si fara nervi, sa ma pot ocupa in liniste si de progenitura proprie , ceea nu pot spune ca veneam de la firma ...aoleu Zuzi...de ce m-ai intrebat de scoala, ca nu ma mai opresc

Mik, ce mai e nou prin invatamantul francez?

Carmen, refacere usoara si te asteptam sa ne povestesti cum a decurs nasterea si cu cine seamana al doilea flacau

Cami, rezolva rapid problemele si revino cat ai rapid

Crystina, chiar tu cand dai examenul de ce mai face Lilly? Cum e la gradi a voastra?

Tzuni, te asteptam cu povesti detaliate despre Malta parca, nu? ...si poze multe , of corz

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput