Nou stil de viata (112)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Carmen, Doamne Ajuta! Am sa ma gandesc la tine si iti tin pumnii! Ne anunta si pe noi cineva in seara asta cum a decurs sau asteptam un semn zilele viitoare? Inca o data multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Delidana, am 200g in plus. Sa-mi fie rusine !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Delidana...mananc mai fara paine, fara dulciuri si grasimi dar mai am si scapari . Dar de Luni...gata cu interzisele. Acum inca ma mai rasfatz un pic si vad ca s-a dus un kg. Sper sa se duca si restul.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Uf Carmen mititica..cred ca a intrat deja sau se pregateste! Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Delidana
Zuzilici, te rog sa nu mi-o iei in nume de rau dar poate ca nu esti pregatita sa te apuci de un regim serios in perioada asta. Mai alaptezi? Poate din cauza asta maninci mai mult, ca sa ai lapte pentru bebe si eu cred ca atita timp cit alaptezi n-ar trebui sa te stresezi in privinta kg. Ce zici?
In ceea ce priveste carnea facuta la cuptor, eu o pun pe hirtie din aceea pe care se fac fursecurile in tava (non-stick), cu tot cu piele, fara ulei, doar cu condimente si iese foarte buna. Pielita o dau la ciini, bineinteles.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

De ce crezi ca ti-as lua-o in nume de rau? In definitiv tu nu faci decat sa ne ajuti, mobilizezi si sustii pe cat posibil. E-adevarat ca inca mai alaptez si n-ar trebui sa ma stresez prea mult dar tocmai asta ma omoara. Stresul kg. in plus si-o foame de zile mari. Pregatita sa spun nu tuturor interziselor n-am sa fiu niciodata. Sa-mi zica mie ala care de buna voie zice NU unei inghetate pe o zi torida, unor floricele la un film sau altor interzise atunci cand avem chef de asa ceva, dar asa n-am sa fiu niciodata pregatita. Poate ca e timpul sa ma oblig sa fiu pregatita ca maine poimaine face Isabella 6 luni si eu tot ca o arat.
Multumesc pentru tipul cu hartia chiar am sa-l folosesc. Si las pielita patrupedelor.
Si azi am papat de dimineata cereale cu lapte si ca si ieri mi-au tinut de foame vreo 4-5 ore. E ceva avand in vedere ca mai tot timpul simteam nevoia sa rontai ceva intre mese. Aseara am avut la cina salata de varza cu morcov si zeama de lamaie + pepene galben. Insa ieri la pranz am dat-o in bara cu o bucatica de lasagnia si cereale (obisnuite) cu lapte.
Meniul de azi:
D - O para, cereale de organice cu lapte + cafea cu lapte
G - o nactarina
P - mazare cu pui
G - fulgi de porumb cu iaurt
C - salata de varza cu morcov si zeama de lamaie

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/83.5/t/60/s/84/k/d30e/weight.png

Mergi la inceput

Fetelor a nascut Carmen!!!!

Sotul ei a scris la capitolul anterior:"hi to all...
sunt Lucian, sotul lui Carmen...
azi 06.09.2006 ora 20.25 s-a nascut al doilea flacau al nostru...3.4kg, sanatos,voinic...Carmen si bebe sunt super OK"

Carmen si Lucian sa va traiasca baietelul si sa va bucurati de el si de Ius! Carmen iti doresc refacere rapida si te asteptam printre noi cat mai repede! Abia astept sa vad poze cu motanicul nr 2!Multi pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Sincer,nu m-am culcat,poate...poate aflu ceva de Carmen.Si am dat peste postarea sotului Carmenictei,la subiectul cu nr 111:

hi to all...
sunt Lucian, sotul lui Carmen...
azi 06.09.2006 ora 20.25 s-a nascut al doilea flacau al nostru...3.4kg, sanatos,voinic...Carmen si bebe sunt super OK

Carmen(38 si 3 zile) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Deci...Carmen si Lucian...sa va traiasca flacaii amandoi,sa fie sanatosi si norocosi si sa va bucurati de ei!Si mai asteptam vesti,cand aveti timp.Sanatate multa Carmencitei si transmite-i toate urarile noastre de bine!

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Na belea...crystina,scriam mesajele simultan,dar ai fost mai iute

Deci pot sa ma culc linistita

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

CARMEN si LUCIAN sa va traiasca baietelul, sa va bucurati de el si de Iustin, refacere rapida si asteptam poze,

va pupam

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Nora,nici eu n-am avut somn..am mai bagat un ochi poate-poate ne anunta cineva de Carmen! Da' am fost mai iute!

Mergi la inceput