Nou stil de viata (112)
Raspunsuri - Pagina 28
mephala30 spune:
Olim, bine-ai venit si cat mai mult spor! 
Delia, ca de obicei, m-ai facut curioasa, voi incerca sa vad si eu "The Libertine". Impresii...dupa...
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
Delidana spune:
Carmen, ok, dupa ce-l vezi iti voi spune si eu ce mi-a placut la acest film...sau sa-ti spun acuma? ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Nuuu, dupa...si in acelasi timp sa spunem ce ne-a placut...
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
Delidana spune:
"In acelasi timp" inseamna in aceeasi zi sau cum?
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
roxana1974 spune:
bey, ia sa va ziceti pe PM si dupa ce-l vad si eu ne zicem toate aici
ai?
Duminica placuta va doresc si pove in curtand!
Roxa-boxa
No, vidiazni!
Delidana spune:
Hei, Roxa-boxa, te-am facut curioasa? ![]()
Tzuni, am luat si Broken Flowers, mi-am amintit ca ziceai ca l-ai vazut si ti-a placut. Inca nu l-am vizionat.
Tzuni spune:
Buna, frumoaselor!
Vad ca imi dati sfaturi care mai de care... Sa stiti ca le citesc cu pixul si hartia in mana! ![]()
Delidana, Broken Flowers l-am vazut si mi s-a parut ok (mai ales finalul), dar mi-aduc aminte ca mephalei nu prea i-a placut. Sunt curioasa ce spui tu despre el...
Azi n-am avut timp sa mananc decat doua mere. Si pana diseara cand plec acasa mai este muuuuuult 

Va pup si revin.
www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni spune:
Buna seara, frumoaselor!
N-ati mai trecut pe-aici! Nu-i nimik, ne vedem dimineata. Eu mai muncesc putin si fug la odihna. Va pup.
Tzuni
www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
narcisa spune:
Olim, bine ai venit si spor la slabit!
Fetelor, pupici multi la toate! Va multumesc mult pt. incurajari, mi-e o frica de moor miine la doctor si se pare ca trebuie s-o iau si pe Vivien dupa mine, ca n-am cu cine s-o las si la gradi la Patrick mi-e jena sa intreb desi din ianuarie s-ar putea sa mearga si ea. Sa-mi tineti pumnii, ne auzim miine la raport, pe la prinz am sa intru si eu.
Noapte buna!
narcisa
crystina spune:
Neata fetelor!
Pe fuga la raport: - 900 de grame.
Eu saptamana asta nu pot intra prea des..am examen sambata si o groaza de treaba.
Pup pe toata lumea!