Nou stil de viata (112)
Raspunsuri - Pagina 27
mamica dulce spune:
buna frumoaselor!!!Hop si eu ca oitza ratacita
.Mi-a fost tare dor de voi dar..stiti cum e..dupa ce n-am postat o saptamana sau doua..parca mi-a fost rusine sa raportez surplusul,am zis sa-l dau jos si dupa aia scriu
Si tot asa.Apoi au fost tata si sora mea la mine,5 saptamani..nu i-am vazut demuuuult-pe sora mea de 3 ani aproape,pe tata de 1 an. Dar,desi am calcat stramb rau de tot de cateva ori..m-am mentinut bine si m-am gandit la raport
Si tot timpul stressul ca nu vorbeste Marc,stressul groaznic ca poate ceva nu e ok...sunt terminata de griji-nu stiu daca ati vazut ce am mai postat pe forum in legatura cu asta.Efectiv numai la asta imi sta capul,am momente de optimism si zile in care sunt depresiva,nu ma mai pot bucura de nimic,numai stau,analizez si..sper.
Carmen-felicitari din suflet pentru puiul mic-ai postat ceva poze pe undeva?vreau sa vad,te roog
la fel si zuzilici cu printesa-unde mai sunt poze noi?
Delidana,tu ce faci??
Pup toate fetele care nu m-au uitat :) si pe celelalte toate,desigur!
Raportez 82.600 -mai putin decat ultimul raport din iulie.
De luni incep cu Dana scarsdale si..vedem noi,poate pana la Craciun scap de categoria grea!
Cu drag,
Anca

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Delidana spune:
Olo, deci pina la urma tot la vegetale cu carne am ramas. Mi-e cam foame dupa aceea, dar ce sa-i fac....
Mamicadulce, bine ai revenit! Sper sa te avem mai des printre noi si problemele tale sa se rezolve. 
Roxa-boxa si Mik, voi ce mai faceti?
Va astept pe toate la raport luni!
Weekend placut! 
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
lulu77 spune:
'Neatza iubitelor !
Astazi voi avea o zii tare agitata ...o nunta in familie ,dar mi-am propus sa nu ma infig in prajituri ,toturi si alte cele
.
De dimineazta am sevit 2 felii de paine graham cu 2 felii de cascaval si o cafea mare si tare ...AM NEVOIE
.
M-am cantarit ...acum nu stiu ce sa zic .
M-am cantarit la doua cantare diferite unul arata 65 kg
altul 64 kg ...oricum ,am de munca ptr. vreo 5-6 kg de dat jos.
Off si cand ma gandesc ca acum 5 ani aveam 45 de kg
.
Sotul zice ca nu eram "buna"
atunci ,ca numai coastele si tzatele erau de mine
, dar nici asa nu mai vreau .Problema mea este colacelul din jurul taliei ..in rest este ok.
http://new.photos.yahoo.com/alys.salon/albums/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
roxana1974 spune:
bebelushelor ![]()
am avut o saptamana crunta, nici nu am intrat pe DC...acum a trebuit sa recuperez....aseara eram prastie, am vrut sa intru putin, dar ar fi trebuit sa ma ma lupt cu sotul meu pentru intaietate la PC asa ca am abandonat din start. In plus, am fost cuminte si am facut niste snitzele, dupa care de necaz ca-mi miroase freza, m-am abandonat intr-un dush fierbinte si lung ... nu, Delidana, nu am avut parte de desertul ala dietetic de care ziceai tu mai devreme...![]()
Btw, Delidana, ai vazut Silent Hill? Ruleaza acum la noi si m-am gandit sa-mi omor simtirile cu inca un horror, ce zici?
Gagici!!! De luni sunt in concediu o saptamana...incep de luni dietA Daneza, si planific sa slabesc vreo 4 kg dupa care sa pun 1 la loc si sa ma bag la mentinere. In paralel bag masaj si ma inscriu la aerobic. Tineti-mi pumnii va roggg!!!
Va
si revin mai tarziu...
Tzuni, apropos de dilema ta, trebuie sa lucrezi la atitudine...aveam o amica ccc care spunea "tu, pe fruntea voastra scrie OCUPAT la ca WC!" adica tre sa fii vesela, si extrem extrem de "available" dar chestia asta sa se citeasca numai in okishori
Acu vesela te stiu, habar nu am insa cat de des clipesti cand vezi un "suitable" in zona
... io vb din experienta proprie, detalii oferim numai pe PM
No, vidiazni!
bubuleana spune:
zisaCami: iti tin pumnii, iubita 
olo: tu chiar locuiesti in Seychelles?? wow!! tare rau trebuie sa fie
mai povesteste-ne si noua cum e in paradis, ce faceti toata ziulica acolo...
fetelor, am scapat de 1 kg, am ajuns la 64. In ultimele zile am mancat acelasi lucru in fiecare zi adica:
D: cereale cu lapte
P: orez fiert in sos de rosii
S: iaurt, mar
iar de luni incep si sportul asa ca sper sa accelerez procesul pt ca nu ma mai incap hainele de toamna de anul trecut 
bubuleana
Delidana spune:
Lulu, petrecere frumoasa la nunta! 
Roxa-boxa, chiar azi am achizitionat dvd-ul cu "Silent Hill" (ca sa vezi ce coincidenta) si pe cel numit "The Libertine", pe care il vinez de ceva vreme (e cu Johnny Depp
- o poveste de "epoca"). Tocmai l-am vazut (pe ultimul) si mi-a placut. 
Tzuni, apropos de dilema ta, trebuie sa lucrezi la atitudine...aveam o amica ccc care spunea "tu, pe fruntea voastra scrie OCUPAT la ca WC!" adica tre sa fii vesela, si extrem extrem de "available" dar chestia asta sa se citeasca numai in okishori.
Acu vesela te stiu, habar nu am insa cat de des clipesti cand vezi un "suitable" in zona
... io vb din experienta proprie, detalii oferim numai pe PM. 
Ca bine zici, Roxa-boxa, mie nici acuma nu-mi vine sa cred cum a lasat Tzunica noastra bunatate de barbat posesor a unei bucati de carte de vizita sa-i scape asa usor printre degete, ntz, ntz.![]()
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
roxana1974 spune:
Uau Delidana, curata coincidentza! Sa-mi spui doar daca e bun dar sa nu mi-l povestesti...acu chiar m-ai facut curioasa si de Libertine...
Tzuni, ce faci pisi?
No, vidiazni!
olim spune:
Roxa -boxa, de luni te asteptam la daneza cu doaman tache si compania![]()
Da fuguta si te inscrie la concurs.
Ma inscrieti si pe mine pe lista 82
kg si vreau sa ajung la 65
1 tin dieta danez.
2.Da, fac sport de 3-4 ori pe saptamana.
3.Dieta daneza si cea cu supa de varza.Total 6 kg
4 eu manac foarte sanatos, adica nu dupa ora 20.30-21, atunci ajung acasa
, nu gras, fructe si legume, ij fiecare zi o salata
5.DEPINDE DE SITUATIE.Incerc sa nu ma abat prea des.
6.Cam toate mi se potivesc, doar sa am ambitie sa le tin

7.Diete neechilibrate si pe lunga perioada de timp, si asta din motive medicale
Am completat chestionarul si sper sa fiu primita in club.
O duminica frumoasa tuturor
Delidana spune:
Olim, bine ai venit printre noi! Imi trebuie inaltimea ta ca sa te pot trece in lista cu toate datele. Cind modific lista vei intra si tu in grupul nostru. Spor la slabit! 
Roxa-boxa, dupa ce-l vizionez iti dau verdictu'. ![]()