Nou stil de viata (112)
Raspunsuri - Pagina 21
Sabina spune:
pai ce vrei sa spui, cand o sa ne plimbam pe la 80 de ani prin parc asteptand sa se deschida posta sa ne luam pensia....n-o sa fim tinerele?
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Delidana spune:
quote:
Originally posted by Mik
Delidana, eu n-as fi indraznit sa-i spun lui Tzuni asa ceva ! [:-)]
Mik.
De ce, Mik, sa stii ca Tzuni nu e chiar asa de fioroasa precum pare.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mik spune:
Delidana, Tzuni, va iubesc pe amindoua ! 
In alta ordine de idei : nu mai apar pe forum pina in week-end, plec in deplasari si sper sa nu o iau pe aratura.
Va pup pe toate in grup.
Delidana spune:
Mik,
si eu. Ia uite cu ce declaratie frumoasa imi incep ziua. ![]()
Am trimis pm aproape tuturor fetelor din lista care au
. Nu am reusit sa dau de Ina si mamicadulce, nu erau pe lista de membri.
Sigrid, ceva vesti de la mamicadulce??
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
zfcristina spune:
Buna!
Nu pot sa spun decat "sa-mi fie rusine"
,am disparut ca magaru' in ceata.N-am reusit sa mai tin nici un regim,am mancat cand am avut timp,cateodata f.putin sau deloc,cateodata mai mult decat era necesar..
dar din fericire kg. au ramas aceleasi 80.![]()
Imi doresc sa revin alaturi de voi ,asa ca am ncerc sa-mi schimb felul de a manca(din nou) si poate,poate ,voi reusi sa mai slabesc.
Va pupic dulce pe toate si sa auzim numai de bine
1 ,2
3
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant
cookie spune:
Buna dimineata, dragelor!
Nici n-am avut timp sa mai deschid calculatorul de-atata munca...asa ca nu ma certati prea tare ca nu dau raportul
...oricum, nu e nici o schimbare ![]()
Sper oricum sa nu stau prea mult pe lista de la mentinere, mi-am propus sa ma apuc serios iar de dieta, atunci cand se lasa cu 
Deocamdata incerc sa mananc cuviincios la serviciu, adica fructe, un lapte batut, chestii d-astea...mai aveti idei?
Am in vedere si faptul ca toata ziua se perinda lume prin birou, asa ca e exclus sa ma astern pe sandwichuri...asta e un lucru bun, nu-i asa? ![]()
si spor in toate!
lulu77 spune:

Certati-ma ,omorati-ma ....merit !
Dar am fost plekata in concediu si in ultimele zile am "intrat" fugitiv pe forum ,nu am avut timp.
Oricum rusine sa imi fie .
Deliana , merit sa ma certi
!
Am reusit sa ma pastrez la kg initiale in concediu .Desii am mancat foarte mult ,de fapt am ciugulit (sunt pofticioasa ,ce sa-i faci !) am innotat fff mult si cred ca ma ajutat .
De la inceputul saptamanii m-am "re"apucat de regim ...
Si de azi incep si sportul ( nu am putut pana azi ..probleme femeiesti
nu m-au lasat).
Voi incerca sa fac zilnic ceva ...bicicleta ,stepper ,masaj ,impachetari ,electro ...ceva din toate astea zilnic .
Va pup ...si promit ca nu mai dispar ......fara sa anunt!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Eu azi as avea ceva chef sa maninc in oras asa ca va postez un "wish" - meniu pentru prinz...
MD: 200g struguri
Gustare: 250g pepene rosu
Prinz: gratar de pui cu salata
Gustare: un grepfruit rosu
Cina: peste cu legume la cuptor
O zi buna va urez!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Tzuni spune:
Buna dimineata, frumoaselor!
Delidana, nu ma crezi fioroasa? 
![]()
![]()
Io azi am pacatuit de la prima ora cu niste produse de patiserie.
Sunt intr-o faza in care nu am energie, as dormi tot timpul, nu ma pot mobiliza pentru miscare, as dormi toata ziua... Astept sa-mi treaca...
Bun (re)venit fetelor ratacitoare!
Revin.
www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
nastad spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Buna dragelor,
Leeloo, am hotarit sa-ti urmez sfatul, voi trimite un pm fetelor cu bila neagra si le mai dau ragaz pina la raportul urmator. Poate isi fac un pic de curaj pina atunci.
Tzuni, pai cred ca daca nu aruncai cartea de vizita a lu' nenea ala....
Dordia, eu ma refeream la postarea meniului la sfirsitul zilei, dupa ce ai mincat, asa cum fac si eu dealtfel, pentru ca nici eu nu stiu dinainte ce voi minca in ziua respectiva.
Roxa-boxa, La Multi Ani!
Doina, da-mi o "tinta" sa trec linga numele tau.
Daria, oh Daria, pe unde te-ai ascuns?
Miag, am inteles ca vei fi ocupata. Distractie placuta!
Khristin, Mik, An_k, Sabina, Cami, Olo, CristinaT, salutare tuturor!
Meniul:
MD: 1 grapefruit, cereale cu iaurt
P: un sandvis cu tofu, salata
C: 1 piept de pui prajit la teflon, salata.
Intre mese: 2 mere, 2 bucatele ananas, 1 ceai verde, 1 cafea cu un pic de zahar brun si biscuiti graham.
Poti sa treci 50 kg , dar nu stiu can dma apuc de treaba.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru