Nou stil de viata (112)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

buna, imi fac si eu un pic de timp sa va scriu mai multe. De cand am venit din vacantza, au navalit astia de la job pe mine, ca nu mai stiam cum sa fac sa termin treaba ce-o aveam de facut. In fine, am gasit un mic moment de calm.

La mare a fost super fain, viatza la cort e foarte buna pt regim!!! Am mancat o gramada de fructe, uneori cina sau pranzul constau numai in fructe (la pranz mancate pe plaja). Carne mai putin, ca n-aveam prea mult loc de pastrare la rece. Legume cat cuprinde (in special rosii). E drept ca ne-am facut si de cap cu berea la terasa si cu cate o pizza din cand in cand.
Am alergat pe plaja cate 6-7 km in 50 minute, dar nu in fiecare zi. + balaceala cat cuprinde. Partea faina e ca am alergat cu pantalonii de neopren (ma rog, asta nu era fain), si se pare ca au avut efect, ca sotzu mi-a zis ca mi-a mai scazut fundu... Oh la la!! el, care din 'latifundiara' nu ma scotea :D
Am citit si f mult Montignac, si ca atare incerc sa tzin acu noul regim: fara zahar (oricum nu consumam nici inainte), fara cartofi, cu paine integrala si numai la micul dejun, fainoase exclus, etc, etc. Sper sa reusesc sa scap in felul asta si de ultimile kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

Leeloo, am hotarit sa-ti urmez sfatul, voi trimite un pm fetelor cu bila neagra si le mai dau ragaz pina la raportul urmator. Poate isi fac un pic de curaj pina atunci.
Tzuni, pai cred ca daca nu aruncai cartea de vizita a lu' nenea ala....
Dordia, eu ma refeream la postarea meniului la sfirsitul zilei, dupa ce ai mincat, asa cum fac si eu dealtfel, pentru ca nici eu nu stiu dinainte ce voi minca in ziua respectiva.
Roxa-boxa, La Multi Ani!
Doina, da-mi o "tinta" sa trec linga numele tau.
Daria, oh Daria, pe unde te-ai ascuns?
Miag, am inteles ca vei fi ocupata. Distractie placuta!
Khristin, Mik, An_k, Sabina, Cami, Olo, CristinaT, salutare tuturor!

Meniul:
MD: 1 grapefruit, cereale cu iaurt
P: un sandvis cu tofu, salata
C: 1 piept de pui prajit la teflon, salata.
Intre mese: 2 mere, 2 bucatele ananas, 1 ceai verde, 1 cafea cu un pic de zahar brun si biscuiti graham.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Tzuni, pai cred ca daca nu aruncai cartea de vizita a lu' nenea ala....

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

uitasem de el... tu l-ai tinut minte!

www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Delidana, eu n-as fi indraznit sa-i spun lui Tzuni asa ceva ! [:-)]
Tzuni, pui mic, dar la lansarea ta nu era nimeni sa te admire si sa suspine dupa tine ? Eu zic sa te uiti bine in jur.

Meniul de azi :
- cafea si piine cu dulceata
- piept de pui. castravete. rosie
- salata verde cu ceva. un fruct

Ma duc sa-mi pun de un ceai verde.

Mik.

Mergi la inceput

...pai era lume multa la lansare, dar suspinau insuratzii , din pacate! Si io nu-s d-aia...Imi vine sa-i strang de gat !

Io vreau unul numai si numai al meu , nu vreau sa ma considere cineva a cincea roata la carutza...Mai greu dupa 30 de ani...in Romania!

...stiti vorba aia: "ce-i al meu e pus departe!'

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Tzunica: de unde stii ca totzi e insuratzi?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oLo

Tzunica: de unde stii ca totzi e insuratzi?

...verighete....neveste la fata locului....info (avertizari) colege...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mia, la ce concert mergi?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hehe, Tzuni, noi avem o prietena care s-a maritat la 35, si are acu 2 bebei, unu facut la 36 si altu la 40, asa ca..:)))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

io am vrut sa fiu mama tanara....sa am 3 copii...

_

Mergi la inceput