Nou stil de viata (112)
Raspunsuri - Pagina 19
khristin spune:
Delidana, intru si eu acum pe seara la raport, abia acum ajunsei pe acasa...am 69kg, mai am numai 4 pana la tinta....moama ce frumos
, nici mie nu-mi vine a crede, dar parca vad ca astea se vor duce cel mai greu
Acum ma poti trece la podium? ![]()
Tzuni, eu n-am inteles ce fel de lansare e
, dar pozele-s frumoase 
Crystina, ce mai faceti voi?
Noi am intrerupt inotul pe timpul friguros, o sa-l reluam la vara, acum cred ca o sa continuam cu dansul.
Zuzi, zbor si botez fain sa aveti si te asteptam la povesti 
Cami, da si tu o fuga pana-n Canadica daca e mai safe asa 
Am fugit si eu,
Cristina
noi si poze mai noi
CristinaT spune:
Buna, raportez: 61,5 kg
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
miag spune:
Neata natiune!!!
Mooaaaaama ce dor imi era sa imi beau cafeaua cu voi!
Revenind, asa cum am raportat si ieri, ma mentin ca greutate si as vrea sa ma apuc de o dieta, dar nu stiu care...probabil ca Monti sau Atkins; Astept un mail de la Leeloo cu dieta pe care o tine ea.
Saptamana asta voi fi prinsa rauuuu si nu stiu cat de des voi mai reusi sa intru. Maine seara ma duc la un concert la Palatul Regal, joi ies actele unor prieteni si ma duc la un mini party, iar in week-end are fratele meu nunta...asa ca cer si eu intelegere daca voi fi mai mult absenta.
Pupici la toata lumea si aveti grija de voi.

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
dordia2000 spune:
Delidana nu cred ca ma ajuta sa postez meniul zilnic pt ca nici eu nu il stiu si nu suport sa il fac dinainte. Adica eu mananc cam ce imi surade din alimentele permine. Adica o salata, un pahar cu lapte batut ...etc sau nu si mananc doar fructe. Depinde de chef. dar....pana acum mi-a iesit cat de cat si tb sa ma mobilizez si sa imi iasa si de acu' incolo.
Va multzumesc mult pt sfaturi si sper pana luni sa dau jos ceva!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
leeloo2004 spune:
Buna dimineata fetele!
Vad ca sunt cerinte privitoare la dieta mea, asa ca o rescriu mai jos, perioadele de pina acum. Inainte de asta vreau sa subliniez ca dieta mi-a fost prescrisa de un dr. nutritionist, care m-a consultat si a luat in considerare toate analizele mele, prin urmare nu stiu daca dieta e universala si da roade la toata lumea.
Faza 1 - 14 zile
Se maninca 4 mese pe zi, la 8, 12, 16 si 19 (cu +/- jumatate de ora deviatie).
Aveti voie carne de pui, vitel, peste si mezeluri in orice cantitate, la gratar, fiarta sau la cuptor.
Aveti voie 100g de brinzeturi fermentate pe zi (cascaval, telemea).
Fiecare masa trebuie insotita de legume proaspete sau la abur (salata verde, ardei, rosii, castraveti, etc).
Se beau min 2l de lichide/zi (inclusiv ceai, cafea, apa minerala)
Nu aveti voie zahar; aveti voie lamiie (suc) fara restrictie.
Faza 2 - 14 zile
Se maninca 5 mese pe zi, la 8, 10, 13, 16 si 19
Masa de la 8 - fructe - de ales intre (doar un singur fruct!) banane, struguri, pepene, nectarine - 200g
Masa de la 10 - fructe - de ales intre pepene, prune, nectarine, grepfruit - 250g
Masa de la 13 - 150g peste cu 200g legume (conopida, broccoli, dovlecel, etc) si o felie piine secara sau graham
Masa de la 16: - la fel ca masa de la 10
Masa de la 19: 150g pui cu salata (rosii, salata verde, castraveti, ardei), putin ulei masline, lamiie, 1 iaurt (200g)
Peste toate astea min 2 l lichide zi si ai voie guma de mestecat (daca simti nevoia de dulce).
In plus trebuie 15min/zi gimnastica (miscare - sau 30-45 minute plimbare)
Eu sunt acum in a 4-a saptamina si am slabit pina acum 4 kg - probabil ca as fi slabit si mai mult daca ma tineam si de miscarea zilnica, dar asta am cam neglijat-o.
Meniul meu de azi:
MD: 1 banana
Gustare: o nectarina
Prinz: 150g somon afumat cu salata (salata verde, rosie, castravete, ardei), o felie piine secara
Gustare: pepene verde
Cina: 150g pui cu dovlecel la gratar, 1 iaurt
O zi buna va urez!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Tzuni spune:
Buna dimineata, fetelor!
Miag, ai terminat cafeaua? C-am sosit si eu cu ea...
Khristin, era o lansare de carte. Un album foto de fapt... Eu am facut oficiile de gazda! Atata tot!
Cami, multumesc pt compliment!
An-k, hai sa-ti spun un secret: nu tin neaparat sa slabesc. ...desi am
cam mare....
Ideea e ca vreau sa pastrez stilul de viata sanatos, pt ca altfel risc sa ma fac cat un dulap. Eu n-am slabi in familie. Am tendinte clare de ingrasare. Asa incat, daca nu-mi supraveghez alimentatia si greutatea, e nasol de tot!
Delidana, pt raport: stagnare.
Roxa-boxa am vazut si eu Click si m-a amuzat si m-a pus serios pe ganduri. Tre' sa-mi fac si eu o familie, dar cum pana mea? 

crystina, te mai dai cu bicicleta? Mie imi ruginesc rolele ca n-am nici timp de ele si nici companie pt plimbari in parc!
Revin.
www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Leeloo mi se pare foarte buna dieta ta, singura mea problema ar fi ca nu as putea sa mananc zilnic la ore fixe. Dar pentru cine poate e super ok! Si mi se pare ca ai slabit foarte bine, e mult mai indicat sa slabesti incet si sigur; pe cand daca slabesti brusc si mult, dupa revenirea la vechile obiceiuri exista riscul de punera kg pierdute la loc si chiar si in plus! 
Khristin din pacate nu pot pleca in Canada mai devreme de primavara 2007, iar intre timp varsta incepe sa ma dezavantajeze ... am avut ghinion ( facut cu propria mana ) deoarece am fost pacienta fidela a unui singur medic si am constatat pe propria piele ca desi avea cele mai bune intentii, profesional nu facea fata cazului meu - iar eu am bajbait si am pierdut anii cei mai fertili, de cati bani nici nu mai vorbesc! Sunt si la noi medici competenti, care-si iubesc meseria si nu sunt superficiali ... din fericire sper ca i-am descoperit acum si sper sa mai pot prinde "ultimul tren"! 
Miag Casa de piatra fratelui tau si petrecere frumoasa la nunta! 
An_k 

Sabina Am reusit sa ajung la dr. Laura Dracea - o dr. tanara si foarte draguta ( si la propriu si la figurat ) si care mi-a facut impresia de o adevarata profesionista. In cei 7 ani de cand fac investigatii si operatii cu regularitate ( am 4 operatii si 3 FIV-uri la activ ) nici un medic nu mi-a pomenit nimic de uter septat ( cu exeptia dr. la care am mers 6 ani si care mi-a spus in 1999 ca ar fi suspect ba de bicorn, ba de septat ... iar dupa primele 2 interventii chirurgicale ca nu am nimic - ca am un uter normal ). Dr. Laura Dracea mi-a spus de la prima ecografie ca e aproape sigura ca e septat, ceea ce s-a si dovedit a fi! Mai mult, interventia a fost facuta impecabil, nu am avut nici cel mai mic disconfort dupa ce m-am trezit, parca nu se intamplase nimic!
Doina 
Fetelor eu imi cer scuze ca am deviat de la subiect, pentru mine noul stil de viata se reduce la
, dar ma simt asa de bine cu voi ca nu ma pot abtine sa nu intru si sa nu impartasesc cu voi tot ce mi se intampla acum! 

Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Tzuni spune:
Cami, eu sunt optimista in ce te priveste si cred ca de data asta vei avea noroc si vei deveni si tu mamica! 
Mephala, mai respiri?
Cum stai cu durerile? Dar cu somnul? Ai grija de tine!
www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
zisaCami spune:
Tzuni
Si eu sunt foarte optimista, nici nu se poate altfel cu asa sustinatoare si prietene in jurul meu! 
Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472