Ingradire teren

Ingradire teren | Autor: Lorenza

Link direct la acest mesaj

Buna!
Am si eu un teren(are cadastru )!As dori sa ma sfatuiti cu ce sa-l ingradesc provizoriu ,ma intereseaza mai mult ca sa nu fie discutii cu proprietarii din jur cu limitele proprietatii mai tarziu.De construit nu stiu cand ma apuc,intai sa achit imprumutul de la banca si pe urma ma apuc de planuri marete!
Multumesc ptr. orice sfat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Lorenta noi am pus doar niste stalpi care oricum au fost scosi cand ne-am apucat de construit. Am vazut in zona si terenuri ingradite cu plasa. Acum depinde si de cat de mare este sa nu te duca la prea mult ca oricum nu ramai cu el asa si de cat de curand te vei apuca de construit.

Sa o ajutam pe BARBYE

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

hello draguta,

Cel mai ieftin ar fi sa bateti pari lemn/stapi(din teava) din loc in loc (la 2 - 3 m) - gasiti stalpi mai ieftin din metal la REMAT (fier vechi), eventual niste sarma insirata pe ei (partea mai nasoala este ca daca puneti teava si nu treceti din cand in cand pe acolo -sau nu aveti deja vecini- ramaneti incet incet fara ei:)). Oricum schimbati gardul mai tarziu, chiar nu vad ce rost ar avea sa bagati f. multi bani - chiar si asa, asteapta-te la o suma considerabila.

MAi exista varianta in care discutati cu vecinii si faceto 50-50 "cheltuielile comune" temporare,

Numai Bine,
Mama_lui_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

teava patrata de la Bricostore am auzit ca ar fi mai ieftina. Iar daca vrei sa ii pastrezi, sa nu tii ia cineva, baga- i in putin ciment. Pui pe cineva sa- ti sape niste gropi la 3, 4 m distanta pe hotar, torni ciment si ii infigi acolo. Mai tarziu, cand termini constructia, poti lega plasa de sarma de ei, sau poti face un alt gard ajutandu- te cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Multumesc pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Si eu multumesc de raspunsuri.Cred ca e o idee buna sa ingradim terenul.Proprietarul care mi l-a vandut a pus porumb ca sa nu ii ia vecinul din el.
Eu cred ca asta se intampla doar la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Fetelor stiti cumva daca exista ceva gen lege care sa oblige vecinii sa contribuie la cheltuiala pentru un gard ? Pe scurt ,am cumparat o casuta la munte ,terenul de 46 /57 ,aprox 2600 mp ,este ingradit cu gard obisnuit -sipci de lemn ,din nu stiu ce motiv ,ma gandesc cu motiv la ceva gen razbunare ,nicidecum ca n-avea ce pune pe foc iarna, vecinul din spate,a scos toata partea din spate 46 ml .Asta mi-a spus vecina de peste drum .Oricum aveam intentia sa schimb partea din fata ,care este in stare buna si as putea s-o pun in spate ,dar vreau cu titlu de avertisment sau mai mult sa inteleaga ca pot sa-i imput jumatate din valoarea gardului pe care in cazul existentei unei legi l-as face nou pe partea unde acel vecin mi l-a desfintat, ca nici eu nu ma las.Fetelor cumpararea acestei case nu mi-a provocat decat tone de nervi ,desi e intr-o zona cu oameni instariti ,fara alte etnii ...

Mergi la inceput