``Reguli`` pt. vizita la gyneco?
Raspunsuri - Pagina 2
Field_mouse spune:
Eu imi iau ciorapii in punga, mi-i pun inainte sa ma urc in fotoliu.
Si nu e bine sa te speli imediat inainte sa te duci la dohtur, ca el trebuie sa vada "tablou clinic". De spalaturi vaginale nici vorba, asta-i clar.
grati.ela spune:
Fetelor doctorul meu de la Braila mi-a suportat-o un timp pe dumneaei cheluta dupa care mi-a spus cu glas mai moale:" stii...mai lasa-i un pic de breton...", asa ca...
Iubika spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
Fetelor doctorul meu de la Braila mi-a suportat-o un timp pe dumneaei cheluta dupa care mi-a spus cu glas mai moale:" stii...mai lasa-i un pic de breton...", asa ca...
TARE!!!!!!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
aiska spune:
Eu ma epilez intotdeauna cu o zi doua inainte si ma mai aranjez cit de cit "in zona X" ca ma gindesc ca saracii doctori finlandezi n-au prea des ocazia sa vada pe aici bronete si sa nu cumva sa se simta ciudat![]()
De contact sexual nu se mentioneaza nicaieri ca sintem la interdictie chiar atunci cind ni se recolteaza testul PAP.
Port de preferinta pantaloni dar nu blugi,doar sosete si o bluza de lungime normala,nici prea lunga,nici prea scurta.Pantofii mi-i aleg sa-i pot incalta repede,iar hainele sa le pot imbraca si dezbraca cu usurinta.
Am observat ca la ´mnele doctor ma simt mai incomod cind ma controleaza.Acum nu stiu,or fi barbatii mai indeminatici sau nu...![]()
Sabina
19+
mamica lui Aleksi Joel 
misticgirl spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
Hehehe,dar altceva nu avea de facut medicul tau? Decat sa studieze "look-ul" dumneaei? De obicei,medicii nu stau sa priveasca daca are sau nu breton...cel putin,medicul meu,nici nu se uita 2-3 secunde consecutiv la "ea" (prefera sa evite contactul vizual cu dumneaei,pt a ma face sa ma simt in largul meu).
Claudia si
Nicholas (25.11.04)http://community.webshots.com/user/misticgirl
Marilena12 spune:
Of, Doamne, am nascut de putina vreme, e adevarat, prin cezariana si nu m-a stresat d-na doctor prea mult cu controalele, dar m-am simtit nasol in sala de nasteri cand m-au poshtit si ea si un profesor si un rezident si vreo 3 asistente care se uitau intens chiar intr-insa.
Daca as fi putut sa ma urc pe un perete...

. Dar sunt de acord ca este ceva firesc si este recomandat de cel putin 2 ori pe an sa mergi la control. De-aia, am ramas in relatii foarte bune cu doctorita mea, ca sa nu mi-o mai vada careva la urmatorii bebelusi sau pana atunci. Eu sunt mai pudica. Nici mama nu m-a mai vazut cu fundul gol de la sapte ani. Doar sotul.
Sa nu fiti ca mine!
Mary si Anna (pisicuta lacomita)08.04.2006
mariana tache spune:
S-a cam punctat la subiect; vreau doar sa precizez (asa ca pt sondaj) ca si eu prefer domnii ginecologi
iar cand ma duc la control ma epilez ca de obicei (de tot, fara breton
).
Stiu si eu ca nu e voie contact sexual inainte de recoltari.
Jena sa o lasi acasa, ca dl dr a vazut multe pasarici asa ca ... eu ma simt ca la dentist cand merg la gine
.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
megbeng spune:
despre epilat cand mergi la gineco..mie nu-mi place cum arat daca ma epilez total, asa ca de regula las un bretonel..mai nasol a fost cand nu mi-a iesit freza si in loc de breton aveam ... "mustatza lu hitler" la pasarica
, de a ras sotul de mine vreo saptamana!
noroc ca mergeam la dr pentru o eco transvaginala si a stins lumina, sa vada mai bine pe monitor..eu inca mai sper ca nu a observat freza![]()
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
x_alinutza spune:
Multumesc pt. raspunsuri! Sunteti tare simpatice!(intre timp am fost la munte si am revenit cu ... aceeasi problema!)
Poate cunoasteti un medic bun din Iasi!
hristina spune:
Sunteti tare simpatice cu frezele pasaricilor!
Mie mi-a spus cosmeticiana la care ma epilez ca respectivul doctor gine care m-a urmarit in sarcina si la care merg si acum , prefera freza normala , nu coafuri extreme! Nu stiu de unde stia dar i-am spus sa ma epileze cum stie ca trebuie si gata!
Asa ca ar fi bine sa intrebi si la cosmetica , cand te duci! ![]()
Off topic: fata mea si-a gasit de vreo doua saptamani pasarica! Cand i-am spus ca-i rusine sa-si duca degetale "la pasarica" cand ii schimb pampersul, mi-a spus: "cip-cirip"!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos