``Reguli`` pt. vizita la gyneco?
Raspunsuri - Pagina 3
anda141 spune:
quote:
Originally posted by hristina
Sunteti tare simpatice cu frezele pasaricilor!
Off topic: fata mea si-a gasit de vreo doua saptamani pasarica! Cand i-am spus ca-i rusine sa-si duca degetale "la pasarica" cand ii schimb pampersul, mi-a spus: "cip-cirip"!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
Pai de...daca nu ii spui in termenii de dictionar, de-aia se gandeste fata la ciripite.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
g_ioana spune:
La prima intrebare ti-au raspuns fetele,cu mult simt al umorului,la a doua iti raspund eu,ti-as recomanda pe dr.Mihaeala Tirnovanu,lucreaza si la Cuza Voda dar are si cabinet particular pe langa Billa.Eu merg la ea de vreo 3 ani si sunt multumita.
gorodeii
aripile mele
grati.ela spune:
Fatuca mea mi-a spus ca fetitele au pasarici iar mamicile lilieci. Am ramas interzisa!
Cat despre "breton" am o prietena care pregateste look special cand merge la gyneco: frezat, pensat si vopsit. Asa ca mosulica al meu era decent in pretentii!
jesia spune:
Ultima data cand am fost la gineco dr. mi-a zis ca ar fi bine sa ma duc imediat dupa "menstra" ca se vede mai bine nu stiu ce.......intrebarea e daca imi mai ramane inauntru vreo urma de ....eu cum fac? 

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
anda141 spune:
quote:
Originally posted by geniest
Cum adik VOPSIT ???? Hai ca m-ai dat gata!!!!!
ce nu ai auzit de vopsit pubian? Eu una nu mi-as face asa dar am auzit fete care isi fac. Eu mi-o epilez de tot , asta mai lipsea sa o si vopsesc.
Insa nu vad care e legatura dintre culoare si ginecolog. 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD(19 ianuarie 2004 )
Album Albert