Mamici de septembrie-octombrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

I'm back....
Ami doarme iar eu... inapoi la bufnitat.
Sunt mai refacuta....mai am de reinvatat statul in fund ..si acum stau...dar intr-o rana...ca ma doare.
A venit si laptele, dar nu rauri cum am vazut o mamica in spital...ca-i curgea laptele prin bluza... pe jos ...am suficient deocamdata.
In rest suntem bine.
Facem kk 1/zi....(economie la pampersi....buget de austeritate)..ca doar am dat spaga in spital si am ramas lefteri
Mancam la 3 ore...adica 3 ore stam treze...3 ore le dormim..si tot asa.

Am apucat sa mai citesc si eu din urma.
Am vz ca am de raspuns la niste intrebari.
Sa vedem ce-mi mai aduc aminte....daca sar niste raspunsuri...sa ma atentionati...de acum incolo cred ca voi fi mai prezenta pe forum...m-am mai obisnuit cu programul de armata.

Cu sotul la nastere...cred ca depinde de medic. Insa eu stiu ca la Municipal nu prea are acces din cauza multor intamplari "neplacute" cu tati care au lesinat si au trebuit sa-si mute atentia la ei

Dupa ce am nascut am plecat la salon in carucior cu rotile.

Dupa ce a iesit bb nu am simtit durere la scoaterea placentei, insa curatarea si verificarea uterului (ca asta cred ca a fost) s-a dovedit a fi ceva mai dureros.

Raluca stiu ca tu m-ai intrebat de "politica spitalului"...iti pov politica in cazul meu. M-am dus dim. la camera de garda (la ora 8), mi-am facut fisa la gineco si m-am dus la control..pe Badiu l-am sunat de acolo...el mi-a zis clar ca pierd dopul....si ca o sa mi se faca internare. Asa a fost. Inainte am trecut pe la garderoba (et 1) sa-mi iau camasa lor (pt. terfeleala ) apoi sus la sala de nasteri (et 5).acolo am ramas pana am nascut.
Deci te cazeaza in salon de travaliu (unde sunt mai multe viitoare mamici) si daca suporti sa le auzi pe toate gemand...ramai acolo...daca nu...iesi ...eu nu am suportat si m-am plimbat tot timpul..imi facea bine oricum statul in picioare, pt. ca simteam mai putin durerea. Stiu ca tu faci cezariana....dar am sa pov in continuare....de cand mi-a pus epidurala am stat in sala de nastere (care e un salon micut unde esti doar tu cu medicul si moasa).
Dupa ce nasti te aduc inapoi in salonul de travaliu (in care ai stat de la inceput)..iti aduc bebele la alaptat si apoi te muta in aripa de lauze)

Pt cine naste natural..tehnicile de respiratie sunt extraordinare. Nici eu nu am urmat cursuri, dar din ce am citit pe net si din explicatiile lui Lullabay si Cucuoancei...am invatat. Si mi-au prins extraordinar de bine. Cititi-le si veti vedea cat va vor ajuta in momentele respective, insa cu o conditie...sa nu intrati in panica...contractia incepe si se termina....nu dureaza o vesnicie.Va concentrati, respirati de cate ori e nevoie pana trece durerea....si repetati la fel la urmatoarea. Si incercati pozitiile...stat culcat in fund sau plimbare ca sa vedeti care ajuta mai bine.

Tot personalul de acolo este foarte dragutz. Moasa a stat cu mine de la dilat 9 la 10 si respiram impreuna ...diferenta era ca ea bea apa de se rupea (i se uscase gatul de atata respirat), iara mie nu-mi ardea de nimic
.................
Tr sa va las ca mi s-a trezit odorul..i-am facut si poze si le voi pune si pe net.
Va pup...
VA URMA...

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Carmen....refacere rapida si sa-ti traiasca baietelul. Sa fie la fel de frumos ca fratiorul lui. Si sanatos. Si mancacios.

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Roxana, felicitari ptr grasunica!!! Si ptr faptul ca ai nascut natural. Iti doresc refacere usoara si bebica sanatoasa si cuminte.

Catalina, 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Inni bine ai revenit si asteptam cu nerabdare pozitzele. Ma bucur ca Ami este cuminte si ma mir ca mananca numai la 3 ore..uite de ex Alexia cand era as micuta manca cam la 2 ore si si mai des cateodata,ea manca numai dintr-un san si-apoi adormea si nu o mai puteam face nicicum sa se trezeasca si sa manance...is curioasa cum o sa fie cu bebelina nr 2.....asa ca tu poti fi fericita ca mananca la 3 ore

Carmen felicitari , sa va traisca flacaul nr.2, sa fie sanatos, mancacios, somnoros si sa va aduca numai bucurii

38+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.
alina morostes Merci cred ca despre pastiluta aia era vb.

POZE

Monica 40 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata!

Am ramas in urma cu galeria ....Ralu , Alessia, Ionica imi cer scuze ca nu v-am incurajat la timp...Nasteri usoare cu bebei sanatosi, frumosi si mancaciosi, va asteptam cu vesti si poze!!!

Felicitari pt bebe Bogdan, Flavia !!!

La Multi Ani si implinirea tuturor dorintelor Hazul, Crisnemes si Gripo !!!

Felicitari celor care au fost la eco si v-ati vazut bebeii, ati venit cu vesti f bune Pufy , Gripo, Acai, Gety, Sephora, Cecilia, Lullabay si Cucuoancea.

Mini_me , stai linistita ca bebe va fi bine.

Alina, bine ai revenit acasa.

Roxana si Mephala , felicitari pt bebei si va asteptam cu vesti!

Amihaelam, bine ai venit in gasca!

Sandra 35+ burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Felicitari si lui Carmen.

Tasia: pai si eu ma simt tot asa, adica ingrozitor..abia ma tarasc prin casa, insa ce puteam sa fac? Mi se facuse deja rau de pofta, si nu avea cine sa imi faca.

Alessia a zis ca da de stire imediat ce iese din operatie. Ii tin pumnisorii.

Inni, imi pare bine ca ai inceput sa iti revii atat de repede. Repede pt noi, pt tine cred ca a fost o vesnicie pana v-ati intrat in program :)

POZE
www.TickerFactory.com/" target="_blank">

"Fiecare om cu nebunia lui: a mea a fost aceea de a mă crede normal, periculos de normal.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Eli , mai scrie-ne si noua cate ceva despre tine si BB .

Ramomar , ne dai emotii ha??

Itzy, multumim mult pt vesti. Tu care suni pe toata lumea sa afli tot...despre tine ce ne mai spui?

Inni , multi pupici pt tine si bebica.

Sandra 35+ burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Buna dimineata!

Ralu si Alessia va tinem pumnii si asteptam vesti!

Carmen felicitari pentru nasterea bebelusului, refacere rapida!

Inni, wow, ce surpriza, ai revenit la bufnitzat! Ma bucur ca te-ai obisnuit cu programul si pari intr-o dispozitie tonica si vesela. Asteptam poze cu Ami!

Notquiteso da' ce harnicie de invidiat pe tine! Eu cu toata pofta, cand am citit ce laborioasa e reteta, am amanat-o pe un termen nedefinit. Ma rog, cine nu munceste, nu haleste!

O zi buna tuturor!

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata !

Mephala - felicitari pentru bb 2 - sanatate si refacere usoara.Cand ai timp sa ne spui si cum il cheama.

Ralu, Alessia, - galeria continua, sa auzim doar vesti bune de la voi!

Ionica - si de la tine asteptam vesti. Sper ca esti bine si acum esti cu Sophia in brate.

Inni- ma bucur ca esti mai bine si ca Ami e cuminte. Sunt foarte bune sfaturile despre respiratie.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput