Mamici de septembrie-octombrie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 25

eloise spune:
Cecilia, mie Beatrice mi se pare foarte frumos. Si a devenit mai rar acum, ceea ce e bine.
Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

microbu spune:
Si acum despre noi...
Am fost marti la analize, rezultatele inca nu au venit dar mi-a fost extrem de rau dupa...am zacut pana aseara mai ceva ca-n trim.I de sarcina .
Ieri am avut primele contractii serioase, adica dureroase de nici nu stiam ce se intampla la inceput , cu tot tacamul (dureri de spate, intepaturi, etc).
Ma simt cat un autobuz, ma misc ca o elefanta si oftez mai ceva ca o baba!!! Ce parere buna am despre mine, nu???
Bebelina joaca fotbal in burtika, am momente cand zic ca e baietel (si eu o sa-l stresez cu hainutele roz primite ), nu ma lasa sa stau nicicum (doar in pat pe partea stanga si am amortit demuuuult). Teoretic si calendaristic stiu ca mai sunt doar cateva sapt si-mi vad bebelina dar tot ma minunez la aparitia semnelor prevestitoare
...si au inceput visele urate, frica...brrrrrrrr nu ma mai gandesc iar.
Am mai pus ceva poze cu ce am mai cumparat (o salopetica, set prosopel si 2 asternuturi). Abia astept Baby-Expo sa mai iau cate ceva...daca mai apuc...
Eloise, nu am gasit salopetica alta culoare inafara de ROZ ...Deh, va trebui sa ma obisnuiesc totusi...
Sandra 35+
burtik + poze
inca un pic

microbu spune:
Cred ca am amanat destul momentul cumpararii trusei de epidurala, nu?
Abia astept sa merg la dr sambata sau luni, depinde de analize si apoi merg sa iau trusa si sa mai completez bagajul de spital (pana acum am luat pt mine o singura camasa si pt bebita hainute ATAT)...
Sandra 35+
burtik + poze
inca un pic

itzy-bitzy spune:
He he ce activitate inca de dimineata...ca in vremurile bune!
Mephala sa va traiasca bebelusul si sa fie sanatos, sa va bucurati de el.
Raluca si Alessia galerie mare azi pt doi bebei
. Nastere usoara si recuperare rapida.
Inni bine ai revenit printre viitoarele mamici...chiar ziceam ieri ca nu va mai faceti aparitia decat ff rar...iar despre unele proaspete mamici nu mai stim nimic.
Microbu ce sa iti spun...ca de luni de cand stau acasa...in loc sa stau cuminte ca e dr meu plecat din tara pana miercuri...am intors casa cu fundul in sus...impreuna cu sotul desigur. Am eliberat camera viitoarei mici chiriase
si tot ce era pe acolo, cutii, carti, bicicleta de gym , calculator, a trebuit sa le mutam si sa le gasim loc...lucru cam imposibil de altfel dar o sa vedem noi...
Semne de nascare nu am si nici nu vreau inca ...poate si ca pt a fi sigur ca nu nasc pana vine dr, mi-a dat 3 no-spa pe zi si un scopantil seara. Eu oricum nu am avut contractii...dar acum nici daca vrea sa scoata vreuna capul nu are nici o sansa.... Cam atat despre mine...nimic impo de altfel, dar m-ai intrebat ce mai fac...
Tasia apropo de bicicleta de gym ...aceeasi pb o avem si noi...nu ii mai gasim loc...voi pana la urma cum ati rezolvat-o ...noi cred ca o sa o vindem ca nu avem unde sa o punem...
Cu calculatorul ...e ok..l-am adus la noi in dormitor dar bicicleta?
O zi buna si aveti grija de voi.
Itzy-Bitzy 38+ cu
Ana-Maria
POZE

itzy-bitzy spune:
Microbu hai ca acum am citit ce ai scris ... salopetele gasesti si pe portocaliu, galben, verde pt fetite si sunt ff dragute. Eu am pt scos din spital una ca din catifea asa moale, de culoarea ...Somon-ului asa intre roz si portocaliu.
Am vazut si pozele ...f frumoase lucrusoarele
Pup si numai bine ...fara contractii
Itzy-Bitzy 38+ cu
Ana-Maria
POZE

Crisnemes spune:
Microbu- de unde ai cumparat lenjeria de pat si cat a costat. Eu i-am cumparat lui Dragos pt gradi din cea albastra dar nu lenjerie ci perna, pilota si cearceaf. Tare mult mi-ar fi placut lenjerie de pat simpla sa o pot schimba la nevoie.
Cristina siDragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO

microbu spune:
Crisnemes, asternuturi am luat simple (perna, cearsaf simplu si cearsaf pilota) de la braza cu 290mii setul. Dupa 15sep mai primesc marfa si mai merg sa iau macar 1-2 lenjerii si aparatori de pat, masuta de infasat care sa o atasez la patut si cadita. Era GOL magazinul....
Sandra 35+
burtik + poze
inca un pic

Monique_new spune:
He he pe mine m-a apucat vredniciaAm fost la piata si am luat 10 kg de vinete(pt zacusca). Poate ma apuca nascarea cu ele pe aragaz
Daca tot stau degaba macar sa fac ceva productiv.
Citi bebei o sa avem astazi? Parca erau ceva programari la cezariana?
POZE
Monica 40 sapt

Crisnemes spune:
Microbu - daca nu-i cu suparare ce dimensiuni are lenjeria?
Cristina siDragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO

microbu spune:
Itzy, salopetica nu am gasit decat roz in mag in care am fost, de altfel nici nu cautam ceva de iarna inca. Si nu puteam pleca fara sa o iau, ca e asa dulce si micuta, si moale....Am "omis" sa va spun ca m-au luat ai mei la plimbare prin magazine? Cred ca da...Foarte dragute lucrusoare prin Sinaia, sa stiti
Sandra 35+
burtik + poze
inca un pic