Mamici de septembrie-octombrie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 21

Mirabelac spune:
Carmen sa ai o nastere usoara si sa te refaci repede, bebe sa fie sanatos tun.
Roxana felicitari pt. bebelina, sa te refaci repede si sa ai laptic.
mexxa si eu am avut perioade cand era burta ca piatra, tot contractii sunt si astea. Dar daca dr. ti-a zis ca altceva n-are ce sa-ti faca... stai si tu in patut si f. important sa fii cat mai linistita. La mine era pe fond nervos toata treaba...
Pufy si Iullabay m-am lamurit cu aparatorile la patut.
Iullabay ti-am trimis pm.
Eu azi am fost foarte activa, am fost la cumparaturi, am facut papa, am spalat si am facut un suport pt. baita la bebe, eu am luat cadita simpla fara suport, o sa-i fac poza dupa ce se usuca.
Mai fetelor dar de ce nu puneti reteta aia de galuste pe forum ca m-ati innebunit... vreau si euuuuuuuuuuuuuuuu...
Mirabela sapt. 37
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

alessia80 spune:
WAAAAAAAWWWWWWWWWWWWWWWWWWW! ROXANA SA_TI TRAIASCA! Toata stima si respectul ca ai nascut natural asa o dolofana
RALU- Acum 10 min am mancat o inghetata, iar diseara, pe la 7 mananc un iaurt! Eu care nu am plans niciodata dupa mancare, acum am o foame de mor! Sper sa-mi ajunga iaurtul! Din cate stiu maine ne 'hranesc' cu perfuzii, iar de vineri poti manca doar supa strecurata! Oricum vedem noi maine! Tu mai poti, ca eu am intrat in trepidatii si-ti dai seama ca somn ioc, in noaptea asta!
ALESSIA80 37+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mirabelac spune:
Eu mi-am luat pompa de sani tip seringa de la Nuk (are si un biberon din silicon care se ataseaza direct la seringa) si tampoane refolosibile de la Avent, sper sa-mi foloseasca. Pompa deja am testat-o si a iesit un pic de laptic
Mirabela sapt. 37
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

eloise spune:
ROXANA 01
felicitari pentru nasterea Dariei!
Mirabela da un search pe google dupa "galuste cu prune" si gasesti retete cate vrei, dar toate sunt similare. Sau uite www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=8491" target="_blank">aici linkul pe care mi l-a trimis si mie Lullabay.
Eu m-am lasat pagubasha cu galushtele. nu de alta dar sunt prea obosita, iar ma chinuie stomacul si reteta e prea greutza pt mine
Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Cecilia C spune:
Roxana felicitari sa-ti traiasca bebelina grasunica, sa fie sanatoasa, mancacioasa si somnoroasa.
Bravo tie ca ai putut naste normal si iti doresc sa ai muuuulllt laptic si sa vii sa ne povestesti cum a fost, abia asteptam
Mexxa, cum mai esti???? sau ai plecat la doctor???? 38+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Susa spune:
Felicitari Roxana pt asa bebelina grasunica....nu-mi vine sa cred ca ai nascut-o natural...al meu dr si daca s-ar intoarce Lukas a zis ca nu ma lasa sa nasc natural ca a depasit 4 kg de multicel...sunt curioasa si eu cat o sa aiba al meu...medicul de familie cand mi-a vazut ultima oara burtica a zis din prima ca sigur i-mi face cezariana....deh...eu am zis ca ascult de ei...nu ma bag peste deciziile lor ca daca se intampla ceva rau eu voi fi de vina......
Mephala, cezariana usoara..te asteptam cu vesti cand te intorci...
eu azi i-am mai cumparat lui Lukas niste body-uri si suport cadita ca sa nu ma aplec prea tare .....sper sa folosesc tot ce am cumparat ca am cheltuit o gramada de bani deja...
va pup si santate multa
Silvia38+ cu
Lukas-Daniel
POZE

roxanae spune:
Mephala nastere usoara!
Roxana felicitari pt. grasunica.
Mexxa cred ca ne luam de mana.Si la mine este colul deschis, burtica tare ca piatra,iar mai nou au inceput si contractiile dureroase.
Mai rau este ca trebuie sa am grija si de pitica nu am cu cine sa o las,iar la mine in casa gasesti jucarii peste tot.Am lasat-o sa faca ce vrea, dar cand vad ce e in casa ma apuca depresia.Am incercat sa fac ordine ziua eu, seara sotul dar nici gand sa o pastram cat este ea in casa.Sambata si duminica pleaca la bunici iar eu intru in concediu pt. 2 zile.
Ma mir sa ca am reusit sa duc sarcina pana acum si cu cat trece timpul devin tot mai optimista ca o sa ajung si eu cat mai aproape de termen.
Ma batea gandul sa cer doctorului sa-mi faca cezariana la 37+, dar acum as vrea sa o tin cat mai mult la caldurica pt. ca stiu ca va fi mult mai rezistenta mai aproape de termen.Atunci cand zic ca nu mai pot ma gandesc la ea si la nasterea trecuta si imi da putere sa rezist in continuare.Dupa 7 luni de stat in pat nu o fi bai inca 2 saptamani. si o seara buna!
Roxana + Diana-Rahela(8.05.2002)+ Rebecca

MamiLili spune:
Buna seara de la Suceava!
Roxana, felicitari!
Mephala, nastere usoara!
Se pare ca la noi bebicii vin in valuri tsunami...ori liniste si pace cateva zile, ori cateva nasteri pe zi. Pana acum data de 29 august a fost cea mai productiva.
Am remarcat o noua viitoare mamica printre noi, a postat ultimul mesaj la pagina 10 sau 11 parca. E din Cipru. Din pacate n-am retinut nick-ul complet, stiu doar ca era numele "Mihaela" cuprins in el. Poate ca aceasta mamica ne citeste in continuare si va scrie repede 10 mesaje ca sa scape de moderare si sa-i putem vedea postarile in timp real. Tot ea intreba daca e normal sa ai lactatie inainte de nastere. Din ce stiu eu, mai multe fete s-au confruntat cu aceasta problema, care de fapt nu-i o problema ci un lucru bun, acela ca ai canalele desfundate si ca organismul se pregateste de venirea bebelusului.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 34 cu

MamiLili spune:
Hai Romania! Macar pe albanezi sa-i batem!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 34 cu

gabitzica spune:
Felicitari Roxana pentru bebelina grasunica. Refacere rapida si mult laptic.
Hai mephala
Alessia, Raluca, multa bafta miine, sa decurga totul normal si bebelushii sa fie sanatosi.
www.stoc-studio.ro/tudor