Mamici de septembrie-octombrie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 13
GETY spune:
Acum am coborat si eu de la sora-mea. Azi e ziua de nastere a cumnatului meu si am fost pana la ei.
Pentru gravidutzele care nasc la Cuza-Voda: ne lasa cu camasute pentru copii, dar sa fie in prealabil spalate si calcate (adica nu direct din magazin luate cu noi). Scutecele de finet n-are rost sa luam, pentru ca se amesteca cu cele din spital si le putem pierde. Si pampersi sa avem la noi.
GETY 34 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
GETY spune:
In ceea ce priveste patutul, a fost de coma. Nici acum nu stiu cat costa. Maine seara ar trebui sa le am acasa (patutul si o comoda TV) si sa aflu cat trebuie sa mai platesc (am dat avans 1 mil.). Sper sa nu ma amane, ca deja imi pierd rabdarea.
Va pup, noapte buna!
GETY 34 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
GETY spune:
Ce s-a mai intamplat pe 2,3 si 4 septembrie? Nici un bebelush? Eu, prima oara m-am uitat sa vad cati bebelushi s-au mai nascut in perioada asta.
GETY 34 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
sheryll spune:
Giuliella - felicitari pt ceea ce ai spus despre bani si microbi .Nici eu nu inteleg de ce la noi nu ai voie la vizite in salon si trebuie sa iesi la lift acolo sa stai in picioare .... si mai ales daca ai operatie . Pai eu sunt constienta ca la anemia care o am si dupa ce mai pierd un litru de sange la operatie nu o sa pot sa stau in picioare si sa nu vad pe nimeni 7 zile..... cedez psihic . Eu ma rog in fiecare zi sa rezist si sa ajung sa nasc la bucuresti. Am totusi dr si la galati la judetean .
sheryll 32+ cu Bianca
lullabay spune:
Uf mi-a mai trecut durerea de stomac am papat un dicarbocalm!
Am uitat sa o felcit pe Flavia Ramona si al sau bebelus.sa fiti sanatosi!!
Floricika pai vroiam sa fac ciorba de vacuta si ostropel...si niste orez...si niste galuste cu prune....cand ma apuca ma apuca sa le fac pe toate..si cum azi dormisem mult ma gandeam ca o sa am chef..ca pofta am!!!!!!!cat si pt altii....dar las pe maine..
39+
mini_me spune:
Lullabay cand ai vreme trimite-mi si mie pe pm reteta de ostropel, te rog. Mie ieri mi-au iesit niste spaghete cu carne si sos alb delicioase.
Eu am bluza de pijama fleasca: a revenit productia de lapte. Ma simt ca vacuta milka.
mini_me 35+
poze
I have the body of a God: unfortunately it's Budha.
mexxa spune:
Gety multumim pentru informatie...
Noi ne-am intalnit astazi cu nasii...au venit la noi ca sa imi faca nasa injectia si am stabilit cum va fi cu botezul, biserica la care il vom face....am aranjat si patutul...abia astept sa il vad pe bebe in el
Am zis ca daca bebe se va naste in apropierea sarbatoarei Sf Mihail si Gavril sa ii punem si numele de Mihai la baiat....deci se va numi Mihai Sebastian...cine vrea sa modifice si la numele nostru in listuta spunem multumesc.Si culmea ca pe nasu il cheama Mihai...deci ia crescut inima cand a auzit
Ionica bafta maine si iti tinem pumnii sa fie totul bine.
Fetele din strainatate cand aud ce conditii se ofera in afara cand nasti..imi vine sa numai cand fac diferenta dintre conditiile noastre si ale lor.Cred ca la noi trebuie sa mai treaca inca 10 ani pe putin sa ni se ofere aceste lucruri.
Important este sa fim toate bine...si sa ne tinem bebicii sanatosi in brate.
Va pup si merg in pat sa pap o felie mare de pepene rosu.
_
35+ Mihai Sebastianpoze
Mult a fost, putin mai este...
CamiSol spune:
Buna seara !
Eu tot stau in pat de pe la 17 de cand m-a luat o durere de spate de nici sa respir nu pot, din cauza ca am stat in picioare si am calcat cateva hainute de-ale bebelacului . Nu prea ma omor eu asa cu calcatul...nu stiu ce m-a apucat astazi...Chiar este obligatoriu sa calcam hainutele dupa fiecare spalare ?
Alexxia sper ca au fost bune stafidele .
Ionica nastere usoara maine
Giuliella m-am interesat si o sa vina la orice ora din zi sau din noapte.Ne cunoastem de mult timp si nu imi fac astfel de probleme!Eu am vrut sa imi faca cezariana ca tare mai imi este frica de nastere si el a fost cel care m-a convins sa nasc natural.
la gravidute, mamici si bebici!
Cami 36+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la
giuliella spune:
Offf Sheryll mi-ai adus aminte de statul in picioare la lifturi. Am fost ieri sa o vad pe dr si a trebuit sa stau sa o astept in picioare pe hol o ora jumate. Nu eram singura gravidoasa de acolo si cele care stateau sigur nu aratau a femei sanatoase. Deci mi se pare bataie de joc sa nu gasesti nici macar un scaun pe care sa te asezi. La un moment dat mi s-a facut rau, ma apucase toate starile posibile si imposibile, dar ma uitam la celelalte gravidoase care saracele suportau asteptarea cu stoicism tinandu-se de burti. Deci iti dai seama ca dupa o operatie chiar nu iti vine sa stai in picioare pe hol ca sa primesti vizite..si cum ziceam in mesajul anterior chiar ma sperie gandul ca dupa ce nasc copilul meu sa stea singur in salon pana o sa vin eu la el dupa ce ies de la reanimare si sa ramana 24 de ore nemancat. Mi se pare cumplit.
CAMERA BEBE
POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin 37+
CamiSol spune:
Iullabay vreau si eu reteta de galuste cu prune. Am mancat mai demult la cineva si mi-a ramas gandul la ele .
Cami 36+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la