Mamici de septembrie-octombrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ionica tinem pumnii pentru maine! Sa decurga totul cu bine!

Lullabay ce pofta mi-ai facut cu ostropelul tau....!Poate fac si eu maine....
Ne zici si noua reteta ta???

Gripo ce mai faci?mai pierzi dop?

Ma duc si eu la culcare ca pic de somn....noapte buna tuturor!

Pupici!

Ioana(37+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Offff Sheryll , Giuliella cred ca nicaieri nu este ca la noi... mai bine schimbam subiectul ca ne indispunem degeaba.

Cami 36+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Camisol am vorbit cu o cunostinta si mi-a spus ca daca e sa nasca natural nu vine noaptea pentru ca poate dura nasterea si 4 ore. Se pare ca face controale dese si daca vede ca esti aproape sa nasti iti induce nasterea in timpul zilei ca sa nu fie nevoie sa vina noaptea. Eu ti-am mai spus parca sa iei legatura totusi si cu moasa sefa daca e sa ai o garantie macar ca vine cineva noaptea. In fine daca tu crezi ca vine e ok.
Eu sunt stresata tare sa nu ma apuce durerile noaptea si sa trebuiasca sa o chem pe dr mea. La mine tre sa faca neaparat cezariana ca e cu capul in sus si trebuie sa se miste repede daca ma apuca contractiile.
Maine sper sa aflu si eu cum o sa faca sa nasc mai repede si fara sa mai am atatea temeri.

CAMERA BEBE
POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Iullabay deja salivez numai din poze !
Giuliella poate depinde si de pacient..si de cat de bine se stiu...si de cat au cotizat....nu stiu ce sa zic.

Cami 36+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Ionica facem galerie pe maine sa ai parte de o recuperare rapida, o bebelina sanatoasa, mancacioasa, somnoroasa si tu sa ai mult mult laptic. PUpici si te asteptam cu amanunte si poze multeeee, ha ha

mai fetelor, aici in Canada astia te tin doar 24 de ore in spital daca nasti normal, 24 de ore dupa ce ai nascut...eu de exam nascut dimineata la 6.27 si a 2-a zi dimineata la 10 m-au lasat acasa...daca ai cezariana te tin vreo 2-3 zile, depinde cum evoluezi, asa ca imediat te vezi singura cu bebele acasa.

am fost si eu la doctor si sa stii Pufymic ca deocamdata nici un semn nu am..nu ma doare spatele, absolut nici o problema, contractii mai am dar nu dureroase asa ca se pare ca la bebelina mea ii place la mami in burtica

va doresc noapte buna si pupici multi la toate

38+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Ionica iti urez inca o data multa bafta si-tin pumnii ca totul sa fie ok!

Speram sa ma cheme si pe mine la cezariana azi dar ... doctorul mi-a recomandat sa mai stau inca o saptamana.
La ecograf a iesit ca nu-i f mare copilul dar nici n-a coborit asa ca nu pot sa fac prea multe decat sa astept.

Catalina, 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Felicitari noilor mamici, laptic mult si refacere rapida!

Succes celor care vor naste in curand :Ionica, Alessia, Raluca, multa sanatate si bebici mancaciosi si frumosi!

Roxana + Diana-Rahela(8.05.2002)+ Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata burtici.

Noi tot pe aici bananaim. Deci nu am nascut si nici semne ca ar veni nu sint. Vineri am termenul dar se pare ca se lasa asteptata.

POZE

Monica 40 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna dimineata de la Iasi!

Fug acum sa-mi fac analizele. Ohh iar imi iau vampirii sange. Si mi-a o foameee. Intru mai tarziu sa vad ce-ati mai scris.

Eloise, ghici ce mi-am luat aseara de la Mall? Sa te ajut...incepe cu B...

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata, tot de la Iasi! Sa avem o zi buna!
Eu merg sa ma intind inapoi putin in pat, ca mai am un rest....
Ne citim mai tarziu.

GETY 34 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput