Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 6
cristinamh spune:
pe oltenitei e metrou constantin brancoveanu, la sincai e metrou tineretului...![]()
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Madutza10 spune:
Eu propun pe la Sincai ,la Brincoveanu e mare aglomeratie ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SEPTEMBRIE
madau spune:
Si eu tot la Sincai pot ajunge...v-am zis deja noi venim pe jos. Deci la statia de metrou Tineretului, traversezi si e intrarea in parc.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
ela27oana spune:
helooooooooooooooooooo
,a-ti pus-o de o intalnireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,la cat ?????????
Ela si Oana-Daria
Madutza10 spune:
Buna Ela ,intilnirea e joi la ora 11 in Tineretului!Vii si tu ,da???
Ce ciudat ,eu ti-am rasp la mesajul in care intrebai cind e dar mesajul a aparut inaintea celui trimis de tine
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SEPTEMBRIE
ela27oana spune:
ce ma bucur,ca pot venii si eu la intalnire,numai ca nu gasesc la ce ora si cand am inteles ca in tineretului,sper ca nu e in seara asta!!!!!!!!
LAVI- in cat timp au spus ca termina??????daca spun ca atat va dura atat dureaza
mai-uka mea a mancat azi doar de 2 ori,la 8 lapte si la 11.30 fructele si acum doarme de la 14.00 si nici gand de trezire
Ela si Oana-Daria
fee spune:
Buna si de la noi,
Ieri a plecat baiatul si azi m-a sunat soacra mea sa imi spuna ca i-a iesit un dinte , deci la 10 luni si o zi i-a aparut primul dinte
ma intreb cand o sa ii apara ceilalti
Intalnire placuta, fetelor !
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
gabitaco spune:
Baaaa da nimeni nu ne-a raspuns???????????????
Ata ete.
Lasa ca incerc tot eu sa gasesc solutia.No problem!!!!
Vom cauta , ca de obicei, raspunsuri in alta parte.
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
www.dropshots.com/new.php?userid=125123&cdate=20060818&cimg=0" target="_blank"> Mateea la mare
fee spune:
GABI, care a fost intrebarea ta ???ca nu am vazut..
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
Noki_Lara spune:
Am scapat de plod, e cu mami la plimbare iar io-i folosesc netul in interes personal.![]()
Gabitzaco- incearca sa-i schimbi tetina. poate nu-i mai place aia. Sau incearca cu canutza de-aia cu cioc, de la Nuk. Cu aia vine mai mult deodata, daca zici ca prefera linguritza poate ca nu are rabdare sa stea sa traga din bibe. Sau mai exista canu cu un furtunas, asa...ca si cum ar bea cu paiul. Asta e pentru bebelaci mai avansati, dar stiu un baietel din parc care papa cu de-asta de pe la 10-11 luni.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah